ya yere düştüm gülmekten diyorum sana :D ama tanımasam yemin olsun basıyodum kalayı. hahaha
ya yere düştüm gülmekten diyorum sana :D ama tanımasam yemin olsun basıyodum kalayı. hahaha
yalniz bir tane alabalik yavrusu veriyor. :-D:-D
allahtan eşşek sipasi falan teklif etmemiş :-D
kartal sahile mi çıksam ya 2 gündür binmiyorum motora az ısıtıyım hem diyorum, varmı eşlik etcek :D bira sigara içer az muabbet eder kalkarız
nihat abi alabalık yavrunu da getir el sıkışalım :D
kim düzenliyor saat kacta
vay arkadaş hiçte davet edilmiyoruz görüyonmu Yusuf
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/115838-11-mayis-cumartesi-21-00-samet-agir-caddebostan-bulusmasi.html
organizasyon bu senin şu üzerine inanılmazcasına kırdığın ramço düzenliyo. inanılmazcasına selolar sabriler falanda gelecek. müsaitseniz gidelim hepbaraber
iyi eglenceler abi size :-)
bayağıda kalabalık olmuş, yarın bi arkadaşımla görüşecektim akşam ama ekebilirsem bende gelirim du bakalım değişiklik olsun
ben zaten yusuf gelmez ders çalışıyo diye hiç seslenmedim. ama müsait olursanız gidelim yarın beraber. neyse yarın olsun konuşuruz gene.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3639056/detay/
arkadaşlar hataydaki isimsiz motosiklet grubumuzla komple enduroya dönüyoruz ilk tercihimiz f650 gs nihat abi olur da motoru alır almaz satıp r6 almak istersin aman haber et ayran gönüllüsün çünkü 15 gün binip satabilirsin
Merhaba arkadaşlar, motor'dan anlayan arkadaşlar vereceğim linkteki motoru inceleyebilirler mi? Almayi düşünüyorum, sıkılırsam bu motoru kolay elden çıkarabilir miyim? 2. el pazar hareketliliği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
motosikletler 2 ye ayrilir; supersport lar ve digerleri.
evet arkadaşlar hafta içi motorumu teslim edicem inş. ve evdekilerin baskısıyla r6 falan almıyorum. ev halkının ortak kararı, yeniden bu motordan almazsan hiç bi motor alma bu garaja başka motor giremez yemin ederim çizerim motorunu diyolar velhasılı sıfır hyo alıcam tekrar..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)