Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Mayıs 2013, 23:21
tiger egzoz en kaliteli sesi veren egzozdur gtrlarda. genel kani bu
Reklamlar
-
01 Mayıs 2013, 23:50
Arrow Daha Güzel Ses Veriyor Bence Bi Arrow a da Bak Derim
-
01 Mayıs 2013, 23:50
beyler arkadaşın motor 2009 model marş basıyor ama motor çalışmamakta, galiba bujilerde sorun. bujileri değiştirmek kaç paradır nasıl yapacaz bilen var mı ?
-
02 Mayıs 2013, 00:12
Samuria adlı üyeden alıntı
Arrow Daha Güzel Ses Veriyor Bence
Bi Arrow a da Bak Derim
hocam tiger ı canlı duymadan once bende öle dıyordum ses gerrcekten cok iyi tigerda arrowu canlı dınlemedım
-
02 Mayıs 2013, 00:27
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
en büyüğü bu zaten sıkıntı olmaz
Tesekkurler benim gibi uzun boylu gtr kullanan arkadaslar varsa fikir verme acisindan birer fotograf koyarsa sevinirim.
-
02 Mayıs 2013, 00:44
olesti adlı üyeden alıntı
beyler arkadaşın motor 2009 model marş basıyor ama motor çalışmamakta, galiba bujilerde sorun. bujileri değiştirmek kaç paradır nasıl yapacaz bilen var mı ?
2 buji en fazla 15 - 20 tl. Elinden iş geliyorsa sök grenajı, alet çantasındaki buji anahtarı ile 2 bujiyi değişmek toplam 1 dk sürmez.
-
02 Mayıs 2013, 01:23
arkadaşlar motorumu satıyorum sonrasında ya gsxr600 alırım ya da gider bir eve yazılırım peşinatı tamamlar altıma da bir honda beat alırım kararsızım :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2012-hyosung-gt250-r-123639056/detay/
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
-
02 Mayıs 2013, 01:28
zonta adlı üyeden alıntı
selam beyler.arka frenin pompası bozulmuş kafasına göre takılıyor.
balataları da yeni degiştirmiştim.fren pedalına abanmadan tutmuyor yada dokunur dokunmaz kitlemeye gidiyor.daha önce burada okumuştum başka bir markanın fren pompası ile uydugunu ama sayfayı bulamadım. orjinali 230 tl gibiymiş.bilgisi olan varsa yardımlarınızı beklerim.herkese kazasız belasız günler ..
fren pompası arka fren mı bir ara benimkide öyleydi aynn dediğiniz gibi sıfır cok pahalıydı...bende başka modelinkini takmıştım hangi marka tam hatırlayamadım ama eskisini götür parçacılara sana verirler yada linkin çıktısını al resmi göster
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-motoser-luleburgaz-dan-hyosung-gt250-gt250r-arka-fren-pompasi-107299016/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-motoser-luleburgaz-dan-hyosung-gt250r-arka-fren-pompasi-102085718/detay
burdaki fiyatlara bakma ben 15 tl ye almıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
hisvarlar adlı üyeden alıntı
2 buji en fazla 15 - 20 tl. Elinden iş geliyorsa sök grenajı, alet çantasındaki buji anahtarı ile 2 bujiyi değişmek toplam 1 dk sürmez.
sorunun bujiden oldugunu sanmam helede enjeksiyonlu modelse her şeyden olabilir marş basıyor almıyorsa benzin pompasından olabilir.enjeksiyonlarda problem olabilir veya motorla ilgili daha ciddi durum olabilir...veya belkide hiç okadar korkulacak bir şey değildir bujiyi söker takarsin çalışır...arkadaşın dediği gidi bujı sökmesi denemesi kolay
-
02 Mayıs 2013, 11:11
kuralkanı biraz önce aradım servis salı günü parçayı istemişti dün de 1 mayıs olduğu için çalışmadıkları için daha parçanın garanti durumu değerlendirilip onaylanmamış :D bir kıçı kırık bobin yollayacaklar ilgiye bak arkadaş sıfır. bugün sonuçlanırmışta sonra parça 3 gün içinde servise gelirmişte. bu gidişle ben servisi falan beklemeyeceğim alıp parçayı takıcam lanet olsun garantisine de verecekleri hizmete de.
-
02 Mayıs 2013, 11:35
Slm arkadaşlar yeni bir kask kamerası aldım bakın nasıl olmuş.Midland xtc 300
Egzos smoked marka
-
02 Mayıs 2013, 11:48
bir de bilen var mı beyler 2013 modelde hangi ecu var. delphi mi daewoo mu sentec mi ? hangisi. delphi diye biliyorum ben ama yine de sorayım dedim. bobinler de ecu ya göre değişiyor çünkü.
-
02 Mayıs 2013, 15:04
sekohtc adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar 15 günlük bir yıllık iznin üzerinden bir bakayım dedim ilk olarak bir şeyi sorayım eğer sizde yoksa direkt garantiden parça isteyeceğim motorun kontağını açtığınızda (enjeksiyonlular) motor testini yaparken benzin santrafişinden ggğğıııııınnnnnvv şeklinde bir ses mi geliyor yoksa yoksa yüksek cc motorlardaki gibi zzzzz sesi mi geliyor?
geçtiğimiz pazar günü hataydan arkadaşlar geldi ve birlikte kahraman maraşa bir gezi düzenledik dönüşte otobanın bedava olduğu kekini yiyerek otobana girdik ve çıkışta tabeladaki kaçış 79.75 tl yazısını görünce biraz andık arkadaşı
neyse hgs çıkarttık da cezaya düşmeden hallettik
gt650r kullanan arkadaş ufak bir kaza geçirmişvirajda lastiği mucura kaptırmış elinde ve kolundaki çizikleri ve motoru görünce koruma ekipmanlarının önemini bir kez daha anlamış oldum aman dikkat edelim.
dün motorcu bir abimizle otururken hiç beklemediğimiz misafirler geldi tanışmaktan onur duydum türkiye motosiklet kulüpleri birliği yönetim kurulundan bir abimiz 60 yaşındaymış ama hiç göstermiyordu
son olarak da az önce haberini aldım kilisteki eve erhan erdil stickerları göndermiş teşekkür ediyorum buradaki grubun motorlarına yapıştırır gezeriz artık
Mehaba kardeş Kilis'limisin acaba?Ben de Kilis'teyimde.
-
02 Mayıs 2013, 15:06
sogulcan adlı üyeden alıntı
Mehaba kardeş Kilis'limisin acaba?Ben de Kilis'teyimde.
evet kilisliyim hocam 3 gün önce döndüm hataydayım şu an
-
02 Mayıs 2013, 15:08
sekohtc adlı üyeden alıntı
evet kilisliyim hocam 3 gün önce döndüm hataydayım şu an
Hadi yaa tanışsaydık keşke. Motorlamı gelmiştin?Orda ne iş yapıyorsun?
-
02 Mayıs 2013, 15:25
ilovetechn0 adlı üyeden alıntı
bir de bilen var mı beyler 2013 modelde hangi ecu var. delphi mi daewoo mu sentec mi ? hangisi. delphi diye biliyorum ben ama yine de sorayım dedim. bobinler de ecu ya göre değişiyor çünkü.
2013'de 2012 modelerde olduğu gibi delphi ecu var. parçayı neticede servisten alacaksın, uyumluluk seçimini de servise bırak derim. teyid etmek için delphi uyumlu ateşleme bobini takıyorsunuz değil mi diye sorarsın.
-
02 Mayıs 2013, 15:29
sogulcan adlı üyeden alıntı
Hadi yaa tanışsaydık keşke. Motorlamı gelmiştin?Orda ne iş yapıyorsun?
bende gaziantepdenim : ))
-
02 Mayıs 2013, 15:32
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
bende gaziantepdenim : ))
Mrb ben aslen Denizliliyim ama Kilis'de görev yapıyorum.Kilis'e yolunuz düşerse, gezi falan tanışmak isterim.Ben motorumu sattım geçen sene ama tayin durumuna göre alacam seneye.Onun için gezi falan yapamıyorum.Motorum olsaydı takılırdım size bazen.
-
02 Mayıs 2013, 15:36
İzmir İl Temsilcisi
arkadaşlar hyosung sourceden sipariş verdiginize kaç günde elinize ulaşıyor ? bazı parçalar almayı düşünüyorumda varmıdır uyarmak istediginiz birşey yada şöyle şöyle yap daha iyi olur gibi ?
mesela bazı arkadaşlar tek parça degilde birden fazla parça almamı ve kargonun daha ucuza gelmesi gibi fikirler sundu. herkeze teşekkürler şimdiden.
-
02 Mayıs 2013, 15:41
CEM. adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hyosung sourceden sipariş verdiginize kaç günde elinize ulaşıyor ? bazı parçalar almayı düşünüyorumda varmıdır uyarmak istediginiz birşey yada şöyle şöyle yap daha iyi olur gibi ?
mesela bazı arkadaşlar tek parça degilde birden fazla parça almamı ve kargonun daha ucuza gelmesi gibi fikirler sundu. herkeze teşekkürler şimdiden.
bana 10 günde gelmişti gümrüğe takılmaması için 50$ veya 75$ sınırı var ona dikkat et
-
02 Mayıs 2013, 15:58
İzmir İl Temsilcisi
75 dolardan fazlamı olması gerek ? yoksa azmı ? benim alıcagım parçalar 500 dolar tutabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler