ben sana gösterecem agresif kullanmayı dur sen.. tokat manyağı yapmassam
ben sana gösterecem agresif kullanmayı dur sen.. tokat manyağı yapmassam
Bugünden bir kac kare istanbul-çorlu-tekirdağ gidiş geliş ortalama 300 km.100/3.5 lıtre tuketım.
Havanın güzelligine ınanıp tedbırsız gıttık ruzgar manyagı olduk hasta olmazsak iyi
inanılmaz güzellikte manzaralar vardı cok keyıflı bı yoldu corlu tarafı
sinekler patır patır patlıyordu
sinek olayı çok fena yaa bu mevsimde.. ben cebimde camsil gezdiriyorum küçük kolanya şişesinde. bide bez.
honda kalitesinde anadolu yakası olursa iyi olur motorsiklet kursu bilen varmı ehliyet veren bi yer varsa iyi olur güvenli sürüş dersleriyle birlikte yanında
akşam akşam duramadım nerdeyse 1 haftadır yağan yağmurdan dışarı cıkamayan portakalımın zincirini yağlayayım dedim.
öncelikle gerekli malzemeler biraz mazot (gaz yağıda olabilir ) fıs fıs kutusu böyle çok kolay oluyor.fırça
öncelikle varsa sehpaha alırsak cok rahat olur...resimleri daha çok cekecektım ama telefonun şarjı bitti
sonra sahpaya alıyoruz
başlıyoruz temizlemeye mazotu iyice sıkıp yumuşatalım...sonra kurulayıp zincir spreyiyle yağlayalım...
temizledikçe zincir açılıp sarkıyor biraz geriyoruz gerçi zaten benimkide bayağı sarkmış : ))
şimdilik bu kadar havalar düzelsin..cıkarıp bir de tertemiz yıkamalıyım
Sınav sonrası stress atmak için 1 kutu metaylan alıp bizim motorlarda kronik olan egzosun renk değiştirmesini düzelteyim dedim. Ancak resim çekmeyi unuttum. 15 dk ovalamadan sonra fabrikadan yeni çıkmış gibi oldu egzos. Kromajı kendine geldi ayna gibi oldu
selam beyler 2013 tvs apache alıcaktım 5300 - 5400 tutuyo sıfırı plaka dahil. tam karar vermiştim ama forumda apache kullanıcıları öle bi kötülemeye başladılarki soguttular resmen 5-6 bin arası temiz sorunsuz bi gt250 comet & r bulunurmu alsak pişman olurmuyuz? hem şehir içinde binicem hergün, hemde arada hafta sonları gezicez uzun yol
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
ben dahil egzozu paslanan varsa özellikle boğaz kısmı pas yapıyor,egzozunuzu küften pastan arındırıp boyayın. bu egzoz pası beklettikçe yayılıp egzozu çürütüyor. benimkindede paslanma mevcut müsait bi zaman temizleyip boyamam lazım. fazla masraflı bi işde değil bi kutu ısıya dayanıklı boya azbi zımpara ve tel fırça. topu topu 20lira.
simsiyah tertemiz egzozla gezmek paha biçilemez..
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
bugun benzin aldik. 13 litre aldi 350 km yaptim. yani 3.7 l / 100 km.. yarisi sehirici yarısı şehirdisi. memnun kaldim.
Mal bu, yapı marketlerde falan bulunuyor. Ben ufak bir hırdavatçıda denk geldim, görünce 1 kutu aldım 3,5 tl. 1 kutu ile 3-4 kere işlem yapılabilir. Ben 1 kerede bitirdim o hevesle bastım hepsini
Açıkcası motorun kozmetiğine hiç önem vermeyen birisiyim ancak egzos nedense gözüme batıyordu yer yer kararmalar vardı. Şimdi çok hoş oldu.
Uygulaması çok basit, 3-4 kat kağıt havluyu ikiye katlayın. Macunu egzosa sürün ve sonra oval hareketlerle macun kaybolana kadar ovalayın sertçe. En sonra temiz hafif nemli bir bez ile temizleyin. İşlem tamam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
@yusuf
Bizim motorun ortalama kullanımda yakıt değeri aşşağı yukarı bu zaten. Şehir içinde 4-5 arası oynarken karmada 3,7-4 arası. Ben şehir içi abanında 5 lt gördüm 1 kere.
Arkadaşlar walla uzun yol gittiğim için unuttum zincir yağlamayı bugün usta yağsız kalmış bu dedi ozaman fark ettim kurumuş 700 km de hyom motuln sprey yağıydısanırım ondan sıktı biraz bende bi yağ alayım bari 250 300 km de bi sıkılması gerekiyormuş tavsiye ettiğiniz sıçrama yapmayan kaliteli bi sprey yağ varmı motor yeni olduğu için kirlenme falan yok bide bu spreyle ne kadar sıkcakz basıp bi tur attrmamaz yetiyomu
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)