Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Nisan 2013, 16:24
arkadaşlar yarınki buluşmada ben malesef olamıyacağım. ilanen duyrulur. inşallah bidahakine.
Reklamlar
-
20 Nisan 2013, 16:36
Arkadaşlar size birşey sorucam tecrübenize ihtiyacım var malum Hyosunglar belirli bir dönem St kanuni diye geldi ve bir çoğunuz benzin deposu üzerindeki yazıyı çıkarttırdınız ve bildiğim kadarıyla bu yazı boya üzerine yapıştırılıp üzerine sert bir vernik atılmıştı yani çıkartma olarak yapıştırma değildi bir şeyle sökme şansımız yoktu verniğin altındaydı bu yazıyı çıkartma işlemi nasıl yapılıyor verniğe zarar vermeden yaptıran varsa veya istanbulda yapan bir yer varsa neresidir ve nasıl yapılır biz kendimiz yapabilirmiyiz.
-
20 Nisan 2013, 16:42
boya gitmeden o yazı gitmez.gölge şeklinde herzaman kalır orada. depoyu boyatmayı göze alırsanız o zaman kurtulursunuz.
-
20 Nisan 2013, 16:49
çelikatlı adlı üyeden alıntı
boya gitmeden o yazı gitmez.gölge şeklinde herzaman kalır orada. depoyu boyatmayı göze alırsanız o zaman kurtulursunuz.
Teşekkürler
-
20 Nisan 2013, 16:55
arkadaşlar yarınki buluşmada ben malesef olamıyacağım. ilanen duyrulur. inşallah bidahakine.
hoppaaaa :-)
-
20 Nisan 2013, 17:00
yengen isyan etti artık. bi pazarın var onuda yusufla geziyon biz evde oturuyoruz. ozaman yemeğinide yusuf hazırlasın diyoyarın çocukları gezdireyim biraz.yoksa dul kalıcam
-
20 Nisan 2013, 18:24
Yusuf, videolar berbat:( kamera açısı aşağıda kalmış, sadece motorun önü ve hafiften yol görünüyor. İlerisi yok hacı. Kahroldum burda kafamı vuracam duvarlara, nasıl oldu anlamıyorum :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Arkadaşlar,
20.04.2013 tarihli Yusuf ile yaptığımız gezi detayları aşağıdaki konuda, göz atmak isterseniz kolaylık olsun =9
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-istanbul.html
-
20 Nisan 2013, 18:52
yapma be! videolar süper olurdu valla kismet değilmiş napalim. kartepe virajlarini sarıp sarip izlerdik :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
yengen isyan etti artık. bi pazarın var onuda yusufla geziyon biz evde oturuyoruz. ozaman yemeğinide yusuf hazırlasın diyo
yarın çocukları gezdireyim biraz.yoksa dul kalıcam
valla yenge hakli olmasa kilibik derdim :-D amaaa hakli evet bikac pazardir üstünden inmedik :-D hazir makarna ve hazir corba yapip getiririm cok iyi yaparim ikisini de :-D
-
20 Nisan 2013, 19:24
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
kardeş 2007 de kullandım 2012 de hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım.Parça kaliteside gayet yeterli sen sallayanlara bakma.
peki çekişi nasıl hafif rampalarda ? ninjayla arasındaki farkı merak ediyorum ikisinden birini alıcam çünkü.
-
20 Nisan 2013, 21:24
agilty adlı üyeden alıntı
peki çekişi nasıl hafif rampalarda ? ninjayla arasındaki farkı merak ediyorum ikisinden birini alıcam çünkü.
Üstad, senin yerinde olsam bayiye gider test sürüşü yapardım. Motoru buradaki insanların yorumlarıyla alacaksan bir anlamı yokki =) Üzerine çık, biraz tep zaten kararını vermiş olacaksın.
Sorun havada kalmasın, çekişi gayet iyi, hatta çok çok iyi. Ninja da kullanmış birisi olarak Ninjayı pataklayacağından emin olabilirsin.
-
20 Nisan 2013, 21:27
-
20 Nisan 2013, 21:38
Arkadaşlar ön ve arka fren balatalarını değiştirmek zor ve zaman gerektiren bir iş midir? Ve "Kesinlikle şuna dikkat etmelisin" dediğiniz noktalar nelerdir?
Motordan gelen sürtünme sesi balatalardan kaynaklanıyor olabilir mi?
-
20 Nisan 2013, 21:41
bunları soran adam hiç elini sürmemeli. aslında basit ama tecrübe gerektirir.daha önce ellemediysen gene elleme elinde kalmasın. havasını almak falan lazım.incelikleri var yani
-
20 Nisan 2013, 22:33
Forma kayıt olanların mail adreslerine bilgileri gönderdim.
-
20 Nisan 2013, 22:55
leon99 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ön ve arka fren balatalarını değiştirmek zor ve zaman gerektiren bir iş midir? Ve "Kesinlikle şuna dikkat etmelisin" dediğiniz noktalar nelerdir?
o ses bendede vardi, kartaldaki servise goturdum kisin motor yattığı icin balata sertlesmis ondan yapiyo problem yok devam dedi...
-
20 Nisan 2013, 23:43
bunları soran adam hiç elini sürmemeli. aslında basit ama tecrübe gerektirir.daha önce ellemediysen gene elleme elinde kalmasın. havasını almak falan lazım.incelikleri var yani
Anladım ustalık isteyen bir iş... Usta yolu göründü sağol cevap için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
haniball61 adlı üyeden alıntı
o ses bendede vardi, kartaldaki servise goturdum kisin motor yattığı icin balata sertlesmis ondan yapiyo problem yok devam dedi...
Evet benim motosiklette kış boyunca yattıktan sonra bu sesi vermeye başladı. Peki sen balatayı değiştirdin mi yani balata değişiminden sonra ses kesildi mi? rahatsız edici bir ses çünkü
-
21 Nisan 2013, 00:16
Gnuk adlı üyeden alıntı
Üstad, senin yerinde olsam bayiye gider test sürüşü yapardım. Motoru buradaki insanların yorumlarıyla alacaksan bir anlamı yokki =) Üzerine çık, biraz tep zaten kararını vermiş olacaksın.
Sorun havada kalmasın, çekişi gayet iyi, hatta çok çok iyi. Ninja da kullanmış birisi olarak Ninjayı pataklayacağından emin olabilirsin.
istanbul avrupa yakasında test sürüşü yapabileceğimiz yer varmı ? Varsa deneme sürüşü için prosedür nedir ? A2 belgem var sccoter tecrübemde var. Ama vitesli ve raceing tecrübem yok. Moturu yatırma gibi bir durumla karşılaşırsak ne olur ??
Konuyu bir kaç aydır takip ediyorum.Fakat acemilikte vakit geçirme ve takip etmenin önemli olduğunu biliyorum O yüzden bu güne kadar yazmadım.
İyi günler
-
21 Nisan 2013, 00:41
bende tam bu konu ile ilgili topic açacaktım daha bugün değiştirdim bunuda forumda paylaşıp birilerine lazım olur diye resimledim yarın eklerim.bence boşuna xservise ustaya boş yere para vermeyin eli anahtar tutan herkes bunu yapabilir.
ayrıca sadece balata değiştirecekseniz yani hortumları vs gevşetip cıkarmadıgınız için hava yapmaz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
Evet benim motosiklette kış boyunca yattıktan sonra bu sesi vermeye başladı. Peki sen balatayı değiştirdin mi yani balata değişiminden sonra ses kesildi mi? rahatsız edici bir ses çünkü
eğer motorlarınız uzun süre yatıyorsa bence mutlaka yaz başı fren balatalarınızı değiştirin.malum bazı balatalar sert ve aşınması uzun sürer ...bazı balatalarda diske zarar verir diskinize şöyle bir elinizi sürün dediğimi anlarsınız..
-
21 Nisan 2013, 10:32
Değişmedim problem yok deyince fakat gerçekten rahatsız edici bir ses aklım hep takılmıyo değil..
-
21 Nisan 2013, 11:03
haniball61 adlı üyeden alıntı
Değişmedim problem yok deyince fakat gerçekten rahatsız edici bir ses aklım hep takılmıyo değil..
Ben bu hafta balataları değiştiriyorum ses kesilecek mi bakalım? Buraya yazarım sıkıntının düzelip düzelmediğini.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler