Arkadaşlar aşağıdaki cırcırlı lokma setini aldım daha sonrada 22 mm ve 17 mm lik 6 köşe anahtar aldım ama uymadı 17 ve 22 mm lik anahtarların uyması için nasıl bir lokma almak lazım bu arada 22 mm sağ tekerdeki vidaya uyuyor sol taraftaki tekerin vidası için 23 olur herhalde
aldığım 22mm anahtar
İlk bakım ücretsiz ben ikinci bakıma malatyada 40 tl verdim. Ayrıca kimse hangi yağı koyacağınıza karışamaz, o servisten hızla uzaklaşın sizi düdükleyecekleri kesin. İstediğiniz yağı alın gidin, filtre ellerinde yoksa filtreyide siz alın. İşçilik almayacaklar zaten. Ben yağımı filtremi alıp gittim 40 tl bayıldım bir yağ değişimine çıktım. Ama sisteme girerken dikkatli inceledim bu bakıma 20 tl yazmış kanuni alt yapısında. Artık denize düşen yılana sarılıyor. Ben motora masraf etmeyi bıraktım. Bu makine bana yetmiyor bunu anladım ayrıca bu dandik servislerle uğraşılmıyor. Garantisi olmayan 600 cc bir japon naked alıcam ama bir ihtimal 600rr gelebilir Ama mantık er6 diyor lakin rüzgar beni korkutuyor .
bu setden bende almıştım , azıcık zorlayınca hemen patlayıverıyo lokmalar :D işime yaramadı yani . sonra markalısını aldım farka inanamazsınız
çinli 10 kere kullanırlır marka 100 kere kullanılır değil
somun biraz sıkışmıssa çinli ilk denemede elinde kalırken diğeri binlerce somun açabilir
tri-800 testindeki benim motor egzozdan ses ve performans olarak memnunum videoda biraz tiz çıkmış ses ama full karbon olduğu için sesi daha tok veriyor, metal çınlama sesi yok, ısınma olayına bakarsak, örneğin 200 km yol gideyim hatta saatlerce durmadan kullanayım egzoza elimi koyuyorum mis gibi ılıman iklim diğerinde bez değse bezi yakıyordu, yanardağ mubarek, o derece aslında bu hafta istanbula geliyorum hyocular olarak pazar gününe ufak bir etkinlik hazırlarsak gelebilirim, egzozu falan yakından görüp dinleyebilirsiniz. ayarlayamazsakta bir dahaki gelişimde artık.
Pazar günü mü? Makul bir yer belirlenirse ben varım
ben he daim tamamim zaten tum aktivitelere. ayarlialim ciddi ciddi hem tanismis oluruz.
bazı arkadaşlar anadolu yakasında bazılarımız avrupa yakasında. ben avrupa yakasında olucam önerim buluşma yeri stad belirleyelim. avrupa yakası olursa inönü stadı uygun beşiktaş-ortaköy vs. yaparız kumpir ya da waffle. anadolu yakası olursa saraçoğlu olsun ordan da caddebostan yaparız. iki takım da bu hafta deplasmanda yoğunluk olmaz. make your choice
pazar gunu ben de varim. ;-)
Beşiktaş iyi gibi fakat anadolu yakası olacaksa çok gözümde büyüyor. Hani waffle, kumpir, kokoreçte fena seçenekler değil :D
Yusuf ayarlasın planı )))
tamam beşiktaş benim için de çok iyi olur. hgs falan fıstık daha almadım. arabalı vapurla da üsküdara geçsem ordan kadıköy dert olacak. saati belirleyelim, benim düşüncem inönü de buluşup sahilden doğru bir rumeli feneri yapıp dönebiliriz. 34km gidiş 34km dönüş ufak ve güzel bir tur olur. yolda da mola verip kumpir ya da waffle. bu arada bir tane de hayabusalı arkadaşın gelme ihtimali var
Öğleden sonra gayet iyi olur şöyle pazar sabahı güzel bir uykudan sonra
aynen öğleden önce çıkmaya gerek olmayan bir tur. benim için kısa gerçi bursa da genelde uzun turlara çıkıyorum dağ, bayır, göl, şelale keşke buraya gelseniz motor sürmenin keyfi daha bir güzel oluyor. istanbul da en büyük dert şu baş belası trafik. öğleden sonra 1 güzel olur mesela trafiğin de pek yoğun olmadığı saat. güzergahı sizin için de uygunsa belirleyebilirim benimkisi ön fikirdi başka güzergah fikri olan arkadaşlar olursa önerileri alalım tabi çok çeşitlenmeden o zaman da işin içinden çıkamayız.
Pazar gunu bende katılabılırım ogleden sonra olursa
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)