Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı leon99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şuan motorumdan uzaktayım ve kafam durdu gt 250 r' da ön takımda çift disk olunca çift balata mı vardı. Arkada da tek balata. Sipariş vermek üzereyim 1 paket balata yeterli mi oluyor_
    çift disk çift balata demektir. Ancak 1 paket balata dediğiniz pakette kaç tane var arayın öğrenin derim. Gt250 modeli onde tek disk malum onla karışabilir.

Bu arada debriyajlarınız nerede kavrıyor ? Benimki yukarıda kavrıyor, çok ayar yaptık ama aşşağıda kavramayı beceremedik. Arabada da motorda da aşşağıda kavrayınca daha seri ve rahat kullanıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    nette araştırdım da bu Brenta marka balatalar pek randıman veriyor sanırım. 250 r' da siz ne marka balata kullanınyorsunuz ve nereden temin ediyorsunuz acaba

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    nette araştırdım da bu Brenta marka balatalar pek randıman veriyor sanırım. 250 r' da siz ne marka balata kullanınyorsunuz ve nereden temin ediyorsunuz acaba
    Ben 4 bin km deyim orjinal balatalar var.

Motosikleti
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çift disk çift balata demektir. Ancak 1 paket balata dediğiniz pakette kaç tane var arayın öğrenin derim. Gt250 modeli onde tek disk malum onla karışabilir.

Bu arada debriyajlarınız nerede kavrıyor ? Benimki yukarıda kavrıyor, çok ayar yaptık ama aşşağıda kavramayı beceremedik. Arabada da motorda da aşşağıda kavrayınca daha seri ve rahat kullanıyorum.
    Tamam satıcıyı arayacağım teşekkürler. Ben de debriyaj yukarıda kavrıyor daha seri kalkış yapıyorum sanki

sekohtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ceza yazmaya kalkarsa sırf TR kapalı diye yazmaya kalkar. Ona da abi Türk Bayrağı koyduk diye muamele çekersin tırı vırı yaparsa çıkartırsın gözünün önünde stickeri olur biter. Harf ve rakamları karbon yaptırmandan ceza yazamaz sonuçta görsel olarak daha bile dikkat çekiçi.
    rahat ol türk bayrağına ceza yok geçen trafikçiye sormuştum sohbet ederken
    Ufuk İnkaya bunu beğendi.
    RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..

Motosikleti
    Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 4 bin km deyim orjinal balatalar var.
    Peki ben nereden alabilirim orjinal veya kaliteli balatayı ? Tavsiyesi olan var mı-

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı Desvandi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha 100 km oldu olmadı 80 mineydi hafta sonu aldım. 5 viteste 5.500 6000 de 80 e kadar çıkabilince bide böyle bağarıyo gibi geliyo :D la dedim millet dio 170 falan nasıl çıkacak geri kalan devirde ama demekki açılıyo sonradan

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------

arkadaşlar dün plakayı aldım kestirdim boyatmadım alırken birde harf araları dar istedim sonra reklamcıda deldirmeden altına bi soba sac ı koydurup harflere bi karbonfiber kaplattım kırımız ayyıldız TR bence çok hoş oldu
    http://img475.yukle.tc/images/3634IMG_0631.JPG
    2. resime bakılırsa arka frene tam alışamamışsın daha bir de tekerden anlaşıldığı üzere henüz motoruna kıymıyorsun az biraz viraj çalış derim.

viraj demişken size bir şey soracağım geçen gece eve giderken (antakya köprü başı) köprüye doğru yatırdım motoru eskiden çok rahat giriyordum lastikler de tutyordu fakat bu kez arka lastik kaydı sakin olayım dedim hafif direksiyonu kaydığım noktaya çevirdim biraz ön freni tuttum motor ani yükseldi bu kez tekrar gaza asıldım bu kez biraz pati attı motor ordan geçen gençler beğenmiş olmalı ki uuuuv filan dediler gel de bana sorun neler yağadığımı her harekette gidecek parçayı ve nasıl temin edeceğimi düşündüm motor henüz 3650 km de lastikler özelliğini kaybetmiş olamaz yer de kuruydu ne olabilir bu kaymanın sebebi

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    toz kum.vs kaydırır. teknik olarakda ağırlık merkezi kelle pozisyonu kaydırır.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Peki ben nereden alabilirim orjinal veya kaliteli balatayı ? Tavsiyesi olan var mı-
    Orjinalini kuralkan yada hyosungsourceden bulabilirsiniz.

@sekohtc

geçmiş olsun, arkanın kayması için bir çok parametre var. Sizden kaynaklı yada yoldan kaynaklı olabilir, daha dikkatli gireceğinize eminim bundan sonra İmkan varsa bizim motorun orjinal lastiklerini hemen değiştirmek lazım.

yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    Alıntı sekohtc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2. resime bakılırsa arka frene tam alışamamışsın daha bir de tekerden anlaşıldığı üzere henüz motoruna kıymıyorsun az biraz viraj çalış derim.

viraj demişken size bir şey soracağım geçen gece eve giderken (antakya köprü başı) köprüye doğru yatırdım motoru eskiden çok rahat giriyordum lastikler de tutyordu fakat bu kez arka lastik kaydı sakin olayım dedim hafif direksiyonu kaydığım noktaya çevirdim biraz ön freni tuttum motor ani yükseldi bu kez tekrar gaza asıldım bu kez biraz pati attı motor ordan geçen gençler beğenmiş olmalı ki uuuuv filan dediler gel de bana sorun neler yağadığımı her harekette gidecek parçayı ve nasıl temin edeceğimi düşündüm motor henüz 3650 km de lastikler özelliğini kaybetmiş olamaz yer de kuruydu ne olabilir bu kaymanın sebebi
    gecmıs olsun devrem bende aynı dertten muzdarıpım su orjınal lastıklerden kurtulmak gerekk lakın gecen gun baktım bu zıncırın ustundekı koruma plastıgı lastıge sıfır duruyor 160 lık takınca ne olur kıı?keske takan bırısı olsada canlı gorsekk
    sekohtc bunu beğendi.

bende var arka 160 ön 120 michelin. hiçbiryere değmiyor

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    şu istanbul trafigi yedi beni. beyazit dan umraniyeye vardim az evvel. kilit her yer. otomobil suruculeri de okuzlukte yarisinca motor eziyete donusuyor. uzun yolun gozunu seveyim.

istanbul da sehiricinde en güzel ulasim araci helikopter.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı yakuza_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun devrem bende aynı dertten muzdarıpım su orjınal lastıklerden kurtulmak gerekk lakın gecen gun baktım bu zıncırın ustundekı koruma plastıgı lastıge sıfır duruyor 160 lık takınca ne olur kıı?keske takan bırısı olsada canlı gorsekk
    bu yollara da inşallah uyar o lastikler gt650r da metzeler vardı rüzgarda motor komple kaydı ön arka sola gittim o kadar para verip de shinkoyu ararsak lastik değil motoru değiştiririm bu defa geçen 13500e 2006 zx6r kaçtı zaten
    yakuza_64 bunu beğendi.

yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    Alıntı sekohtc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yollara da inşallah uyar o lastikler gt650r da metzeler vardı rüzgarda motor komple kaydı ön arka sola gittim o kadar para verip de shinkoyu ararsak lastik değil motoru değiştiririm bu defa geçen 13500e 2006 zx6r kaçtı zaten
    zx6r deme bende 6 ay pesınden kostum lakın 2007 altın yanı 2005 -2006 kasada 2 cı vıtesten atma problemı oluyormus kronıkk pazarlık dahı yapmıstım satıcııya sordum var sorun dedıı ıstersen yaptırıp vereyım dedııı bende uzak durdum ondan sonnraa.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    2. vitesten atma derken neyi kastediyorsunuz beyler? 2 den bosa mı geciyormus istemsiz?

bi iki resim koyalım[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    yakuza_64 bunu beğendi.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    160 bu motor için biçilmiş kaftanmış işte motor da yakıyor ha

eyvallah. valla parası olana tavsiye ederim lastik hem görsel hem işlevsel parasını hak edeiyor. fakat yerdde kum gibi toz gibi cisimler olursa ozaman hangi lastik olursa olsun farketmez motor kayma yapar.çünkü lastik değil zemin yerinden kayıyor.

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı yakuza_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o olay ben motoru ilk aldığımda olmuştu. hatta resimi aşşağıda. Zincir korumanın iç taraftaki vidasını sıkınca düzeldi.

http://imageshack.us/photo/my-images...mag0322so.jpg/

Gnuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler Nightshift
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün sabah işe giderken 08:30 gibi boğaziçi köprüsüne gelmeden 2013 kırmızı beyaz bir gt250r a rastladım selamlaştık kendisi burada ise saygılarımı iletirim
    hehe, bendim ustad. sanada selamlar. forumdan olacagini tahmin etmistim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler