motorunu seviyosan bana çektirtme
Açıkcası benim gönlüm tek parça şeritlerde, elim yatkın güzelde çekiyorum ancak bir önceki şerit çok zorladı. Keiti esneme yapıyorsa, eğimi rahat veriliyorsa tek parça alayım istiyorum. Sen keitimi çektin acep ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Şu videodaki gibi eğimini kendi rahatça alıyorsa keiti tek parçalı alayım bende
http://www.youtube.com/watch?v=aoi1Jk0prQE&feature=endscreen&NR=1
özenle yaptığın zaman güzel oluyor gerçekten. bunları çekene kadar baya uğraşmıştım ama güzel de olmuştu doğrusu. ilk hyosung uma çektiğim şeritten bir görüntü ve brembo yazılı kaliper uygulaması da bana ait ;)
Uploaded with ImageShack.us
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
kullandigin aparat o sert plastiklerden mi? Çok basarili son resimdeki de
Ben 3 parca olanları seviyorum hem uygulaması kolay hem bence daha güzel duruyor
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
brembo kaliperi kendi orjinal kaliperleri çıkarıpmı boyadı yazdırdın yoksa brembo kaliper kapağımı aldın ? nasıl yaparız yada alırız böyle birşeyi hoş duruyor ?
tamam fiyat olarak doğru söylüyorsunuz ama egzozların nasıl imal edildiğini gidip fabrikasında bire bir gördünüz mü? çoğu arkadaş buzlukta buz yapma misali gibi kalıba dökülüyor ertesi gün direk kalıptan alınıyor buyrun size egzoz mantığıyla yapılıyor sanıyor. sıfırdan başlayıp tamamen el emeğiyle yapılıyor. bunun da bir değeri var ama çok ama az tartışılır. oluru olsa adamlar ona göre neden fiyat belirlemesinler niye daha çok satmak istemesinler. demek ki belli zamanda belli miktarda ürün çıkıyor bu da fiyatı etkiliyor. makinaya bi uçtan sokup öteki uçtan egzoz almıyor adamlar öyle olsa günde milyon tane egzoz üretilir fiyatı da sudan ucuz olurdu.
snicker ne kadar fiyatı baba lastiklerde sıkıntı yok değil mi gerçi 400 km diyorsun sorun yoktur sanırım günahı nedir
Beyler ara hatırlatma Motorlarınızın servis formlarını almaya untumayın israrla talep edin Kanuni servisleri fiş verip gönderiyor ilerde sorun cıkarsa hic birsey kanıtlayamazsınız garantili olmasada yapılan işin servis dökümünü isteyin ne kadar yag konuldu ne konuldu gibi servis dökümü isteyin yok diyceklerdir ama herkez istemeye başlar ve bana bunu vermiyorlar diye Kanuni nin Satış sonrası hizmet bölümüne şikayette bulunursanız bir süre sonra dikkate alıcaklardır.
Kanuni Satış sonrası Hizmet Telefonu 0216 581 2121
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Arkadaşlar ön frene hafif asılınca "Tık tık tık tık tık tık tık " sesi neden gelir?
yahu 10 liralık motora 800 lira vermem diosun egsoz için, ama 350 veririm diosun, şu aradaki saçma dediğin farkı bi açaklar mısın? neye göre saçma? türkiyenin ekonoomik şartlarına göre mi ? o zaman benzinin bu kdr pahalı olduu bir ülkede motor almak da saçma, elektrikli motor kullanalım yokuş çıkamayalım, parası olan verir olmayan bakar uzaktan fesat olanlar egsoza çamur atar... motor zevk işiyse 5 bin lira bile verilir egsoza da en ufakl parçasına da, ego tatmini var ucunda param olduu süğrece motorum için harcarım...
4 ay aradan ve 3000 bakımından sonra ilk marşa vurduk bugun mont bellık dızlık kask no apachi cıktık yola ve 200metrede trafıkcı kardeşm durdurdu bısmıllah plaka yok hemen meslektaş oldugumusu gozterdık ve yolumuza cıktık.malum e-5 cuma ıs cıkısı kalabalık ve arac teroru ıle mucadele ederek yenıbosnaya kadar geldık kı yol ferahladı verdık gazaa maşallah şaha kalkıyor meret bu zevkı allah hayalını kuran herkese nasıp etsınn ıyı gunler herkesee.( 3000 bakımından sonra alt sakalın oldugu yerdekı kucuk oyuga bır tatlı kasıgı kadar yag bırıkmıs acaba yag kacırıyormudur yoksa zıncırler yaglıydı o mu yapmıstır yardımcı olursanırızz sevınırımm)
Doğru doğru çok haklısın çok fakirim, egzos alıcak param yok. alanlara bok atarak egomu tatmin ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Yağı değişirken grenajı çıkarmamışlarsa - ki çıkarmıyorlar genelde - yağı boşaltırken grenajın içine akmıştır yağ. Sorun yaratacak bir durum yok, gazlamaya devam Hocam bu arada lastik işini ne yaptın ?
neden celalleniyorsun ? kimse sana o egsoza neden o kadar para veriyorsun diye birşey söyledi mi? adama göre saçma, bana göre mantıksız , sana göre ego tatmini, param varsa alırım diyorsun. iyi güzel güle güle kullanda...
250cc alanlar motoru sadece 10.000 TL diye mi alıyor sanki.bu görüntüde, bu güçte olacak ve 3-3.5 LT benzin yakacak.. 600 cc alıp kapının önünde konu mankeni mi yapsın adam ? benzin yetiştiremeyip 600 cc kullananlar bile sonradan 250 cc dönmeye başlıyor. örnekler verdirip polemik yarattırma şimdi..
cellanlendiğimi nerden çıkardın diye sorucak olursanda , yazdığın yorumu birde dışarıdan başkası olarak oku ve önceki yorumlardan kime kızdığını unutma..
ayrıca 800 ile 350 TL arasındaki saçmalığı sana açıklayayım..Maliyeti 200-satışı 800 TL , maliyeti 200-satışı 350 TL .. aradaki saçmalığı görebildin mi şimdi ?
geçen bir arkadaşın bakımında görmüştüm. usta,yağ boşaltma civatasını tam sökmeden altına küçük bir huni koyup yağı öyle boşaltıyordu.zaten yağın döküldüğü alan oldukça dar,granaja az ihtimal de olsa damlaması var kafaya takılacak bir durum söz konusu değildir.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)