Şu cihazla akünü kurtarabilirsin. Akün kuruysa sularını tamamlamayı unutma yalnız. Aküyü sökmene bile gerek kamıyor.
Akü şarj cihazı
Şu cihazla akünü kurtarabilirsin. Akün kuruysa sularını tamamlamayı unutma yalnız. Aküyü sökmene bile gerek kamıyor.
Akü şarj cihazı
teşekkürler okadar para verecek olsam gider yeni akü alırım 2 tane hersene hafta 1 gidip motoru çalıştırıyordum böyle sorun olmuyordu bu sene böyle bir imkanım olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. bir ara aküyü söküp doldurmam gerekiyor birde seleyi sökmek için cırcırlı tornavda setini bulup çıkartmam gerek sele vidalı olduğu için çıkmıyor
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Motor 2011 ise çırçıra falan gerek yok. Süngeri biraz büküp çok rahat çıkarırsın merak etme bişey olmuyor.
Bu arada bugun kanuni ile görüştüm, ilk bakımı kanuni servisi yapmış diyorum yağ bakımı çok önemli değil diyorlar ama bu bakımda yağ bakımı yine yaptırayım deyince yok diyorlar. Çok afersiniz ama s.ker.m böyle firmayı. Bu bakım gidicem servise bi daha gideceğimi pek sanmıyorum büyük konuşmayayımda. Servis dediğimiz yerde yağ filtresi yok. Adamlara ne kadar yağ koyacağını bile ben söyleyeceğim yoksa basacaklar 2 lt yağı çok iyi biliyorum. Kanlı bıçaklı ayrılcaz sanırım.
Selam arkadaslar bana arka fren hidroliginin kecesi ve sekmani lazim nerden bulabilirim acaba bilen varsa bir zahmet bana yardimci olabilirmisiniz?
İyi akşamlar arkadaşlar. Şöyle bir sıkıntım var. Ön teker balatası mı yoksa diski mi bilemiyorum ancak motor çalışırken veya çalışmazken biraz ileri geri yürüttüğümde ön tekerden "Cııııkkk" sesi geliyor. Ancak tekerin tam turunda olmuyor sadece bir nokta var orada ses geliyor diğer bölgelerde hiç ses yok? Acaba nedir sorun? arkadaşım baktı balatanın zımparalanması törpülenmesi gerek dedi ancak yanlış bir uygulama yapmak istemiyorum. Sıkıntı ve çözüm nedir acaba?
Diskleri o kadar ısıtacak kadar fren yaptığını sanmıyorum, diski eliniz ile kontrol ettiğinizde bir pürüz gözükmüyorsa balataları çıkarıp bir bakın. Birde motorun ilk sahibimisiniz ? ucuz olsun diye çin malı balata takanlar var, dikkat edin.
yok sıcakken su tuttamadım ancak yağmurda falan olmuş olabilir emin değilim. Tekerin tam turun 10' da 1' inde bu ses çıkıyor peki ne yapılabilir_
Elle bir kontrol yapmadım, ancak dediğim gibi balata törpülemek olabilir dediler. ilk sahibi değilim motorun dediğniz gibi balatalar kalitesiz olabilir. İlk öncelik sorunu anlayabilirsem iyi olacak. Ortalama balata fiyatı nedir acaba?
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
dün istanbuldan bolu abanta gittik geldik 500 küsür km yol yaptık tabi yakıtıda hesapladık 100km 3.3lt 15krş. süper bişey yeri geldi 170 yaptık yeri geldi 90la gittik ortalama 120 130kmh. yakıt bu.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-contour-hd-1080p-video-kamera-plus-3-taksit-plus-kargo-bedava-118399104/detay
Bu kamerayı 1-2 ay önce izmirden birisi 150 liraya satıyodu, get ilan açmayı beceremediği için alamadım. Bu adam almış, eski ilandaki resimleri bile değiştirmeden sattığı fiyata bak.
beyler istanbul abant gezisi hyosung resimleri buyrun
ulan kafayı yiyecem arkadaş 50 tl benzinle 185 km de ışık yandı ne ayak bu :s
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
abi karda nasıl kullanıyosunuz ya soğukta bide kaymıyormu bn muğlada olduğum için karmar görmedik
Hocam ben tam olarak bilmiyorum fakat bir tahminim var.
Benzin şamandıranda sorun olabilir mi bir kontrol et istersen.
Gerçi şimdi vereceğim örnek bununla pek uyuşmayabilir sonuç olarak o cihaz bir scoterdi ama yine de yazayım fikir açısından.
Ondan da çok yakma sorunları vardı.
Orasına burasına bakmışlardı.
Hiçbirşey belli olmuyor sıkıntı gözükmüyor.
Daha sonra başka tamirci şamandıraya bakmıştı ve sorun ordaydı tamir edildikten sonra hiç sorun kalmadı.
Bir orayı kontrol edin veya ettirin belki orda sorun vardır.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)