hayırlı olsunn.karşılama torenı yapalım mı eskı hyo ıleee
hayırlı olsunn.karşılama torenı yapalım mı eskı hyo ıleee
bu da benim kırmızı başlıklı kızım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
bir de arkadaşlar tiger egzoz tri 780 hyosung 250 için olur mu? ya da daha başka egzoz önerisi olan var mı? rodaj bittikten sonra egzozu değiştirmeyi planlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Her yer Hyo kaynayacak :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
@IMK teşekkürler hocam .
Motorumun km sini yanlış yazmışım , 12700 km de olacak Ben de birkaç foto göstereyim madem =) Bu fotoğrafa yenilik olarak 3 renkli jant şeridi ve 600RR aynalar var o kadar .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7738654/detay/
Bahsettiğiniz egzos bu sanırım,
http://www.youtube.com/watch?v=jR39hwNs1ew
Bu arada motorunuz hayırlı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Bütün resimler için
http://s1298.beta.photobucket.com/user/hisvarlar/library/GT250R%20vs%20600RR
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
çok basit bi olay google yi açıyoruz ST&KANUNİ yazıyoruz açılan sayfayı tıklıyoruz yukardaki seceneklerden servisleri seciyoruz çıkan türkiye haritasından bulunduğumuz ili seçiyoruz ordan çıkan bayilerden bize en yakın olanına gidebiliriz bu motoru hala kuralkan getiriyor fakat her kanuni servisi bakmaz aynı zamanda ST&KANUNİ servisi olanlar bakar
ÖNEMLİ NOT: servisleri görebilmek için internet explorer den bağlanın sayfaya chorem da felan hata veriyor göstermiyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Bu st kanuni servisi işi kötü oldu. Ben kanuni servisleride bakıyor sanıyordum. 1000 km sonra bakım var, en yakın servis malatyada. Mesafe sorun değilde tanımadığım adama bakım yaptırmayı pek sevmiyorum. Bakalım bu işi nası halledicez, heralde yağ konusunda birbirimize gireceğiz. Gitmeden arayayımda kendi yağımı alıp götüreyim.
Bu arada bugün bizim usta ile gaz kolunu söktük. Çok ufak bir boşluğu vardı, oldukça ince bir işçilikle halletti yağladı vs bişeyler yaptı. Şimdi gaz kolu eskiye göre %30 daha hassaslaştı ve boşluk kalmadı. Benzer durumda olanların bir ustaya göstermesini tavsiye ederim. Çok güzel oldu bu ayar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
Ek olarak bakımları yetkili serviste kaça yaptırıyorsunuz ?
st kanuniye yazdığım mail
bakalım ne cevap gelecek...
merabalar..
ben kayseri den bir hyosung gt250r hayranıyım. daha evvel başka bir marka 250 class ında motosikletim vardı ancak sattım. şimdi gerçekten bir hyosung gt250r almak istiyorum. bunun için maddi manevi bir sıkıntımda bulunmuyor ancak kafamı karıştıran 2 sorunumu sizlere bildirmek istiyorum.
1. sıkıntım kayseri gibi bir büyükşehirde hyosung bayisi yok keza motosikletimi almak istediğimde nerden alıcam?
2. sıkıntım diyelimki gittim başka bi şehirden aldım motosikletimi servis olayını ne yapıcam bakımlarını nerde yaptırıcam? olduki arıza oldu nerede yaptırıcam?
bana bu konularla ilgili bilgi verebilirseniz satış kervanınıza ve hayran kitlenize bir kişi daha kazandırmış olacaksınız.
vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim
murat ayata
tarzımı kopyala... Hayatına yapıştır...
Arkadaşlar merhabalar,
Ankarada Hyosung gt250R kullanan arkadaşlarla iletişime geçmek istiyorum. Ankarada yaşaayn ve GT250R kullananlar kimler ?
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşır...
hiç bir bakımını serviste yapmıyorum
van içinde kendi ustam var o yapıyor
onun dışında başka şehirlerde ben yapıyorum
girdiğim bir tamirhane veya serviste ustaya bikaç gıçık soru sorarım
verdiği cevaba göre ya ordan kaçarım yada yaptırırım
biraz motordan anlamak iyi oluyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Benimde elimden bu işler gelir, yetişemediğim yerde tanıdık usta-abimiz var zaten. Garajın yanında dükkanı. Açıkcası garantinin hatrına servise gitmek zorundayım. Zaten yapacakları bujileri temizlemek,hava filtresini temizlemek ve yağı değişmek ama yabancının yaptığı iş hiç içime sinmez. Bakalım 1 ay içinde durumumuz belli olcak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Tiger ra900 takılı hyo kullandım, çok hoş bir sesi vardı. Eski seri aliminyum tigerlı motorda denedim onun seri berbattı, patlak egzoslu cgler gibi çıkıyodu. Egzosa bütçe ayırdıysanız sahibindende two brothers var 1 tane forumdan birisi amerikadan getirmişti. Motoru sattı egzosta satılık. Bence onu düşünün.
sahibinden de çok var two brothers hangisi acaba?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
bu mt face sayfasında 250likler arasında karşılaştırma yapıyor 4 motor koymuş ve suzuki kawa ktm ve honda ama nedendir bilinmez 250liklerin en iyi 2 motorundan biri olan hyosungu karşılaştırmaya biye katmamış her gün en çok konuşulan motorlar arasında olan bu motoru nasıl böyle görmezden geliyorlar gerçekten tuhaf herkes taraflı mı ne
RAKİBİNİ GEÇ, SINIFINI GEÇ , AMA GÜLÜP GEÇME..
hyosung a duyulan bu antipatinin sebebini ben de merak ediyorum... tamam motoru begenmek zorunda değilsin ama dusmanlik niye.. ninjacilarin ya da cibircilarin biri cevaplasin lutfen :-D
Gt250r Neden sevilmez ? Büyük motor sahipleri sevmez çünkü adamların 3 katı para verip aldıkları motosikletler ile görüşüş olarak farkı yok. Park ettiklerinde aynı ilgili küçük motor sahibide görünce doğal olarak hoşlarına gitmiyor.
Örneğin
Küçük motor sahipleri neden sevmez ? Adamlar belkide gt250r dan daha pahalıya yada aynı fiyata motor alıyorlar. Kendilerince haklılar, japon almışlar. Ama yine bir yere park edince onların motorları oyuncak gibi kalıyor. Gt250r gidiş olarakta yakıt olarakda çok makul bir makina sonuçta.
Yani kısacası bu makine çoğu kişinin işine çomak soktu, ondan sevilmiyor
hisvarlar japonculardan bu itiraflari bekledik be kardeşim yazmasaydin keşke :-D:-D
Bana göre bunun sebebi girişi yanlış yaptılar.
Nasıl yani dersen eğer, bu ebatlarda bir motoru Türkiye'ye getirerek motordan çakmayan adamlara sattılar.
Bunlarda kalıp büyük nasılsa diye 300 500 basar umudu beslediler içlerinde.
Sonrasında ne oldu.
Krankım kırıldı.
Motor parçası bir tarafıma kaçtı.
Bu dandik bu böyle bu şöyle dediler.
Yani motorun 250'lik olduğunu unuttular bu yüzdendir ki kimse Hyosung'a iyi bakmaz.
Birde işin içine Kanuni firması girince iyice karşı cephe oluştu.
Bu arada motorum yok kısmetse alıcam bir tane şimdilik başkalarının motorlarında hayat sürüyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)