Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Mart 2013, 01:10
hisvarlar adlı üyeden alıntı
2008 sonrası makinalarda ayaklık müşürü arızası yaşayan oldu mu ? Haftasonu zincir bakımı yapıcam onuda arada iptal etsem mi etmesem mi kararsız kaldım.
ben yaşadım iptal ettim herhangi bi sorun yok. daha ilk stop etmesinde iptal ettim hemde :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Reklamlar
-
01 Mart 2013, 02:00
ayaklık müşürü debriyaj müşürü her on motorun sekizinde iptal. ben daha sorun yaşamadan iptal ettim.çocuğu testiyi kırmadan önce dövcen demiş nasrettin hoca.
-
01 Mart 2013, 02:03
Debriyaj müşürü de sorun çıkarıyor mu ? Onu ilk defa duydum
-
01 Mart 2013, 08:47
mükerrer mesaj.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
Aslında şu tankpad ile yan padi düşünüyorum. Ancak emin olamadım, özellikle yan pad aşırı sırıtabilir komple beyaz motorda. Keşke bu setin beyaz motorda takılı halini bulabilsem.
http://prntscr.com/uhg8e
resimdeki renk sadece beyazda çok sırıtır bana göre beyaz üzerine siyah veya koyu renkler tercih edin biraz daha araştırın mutlaka vardır resim
sitede özrace nickli arkadaş var onu bul istanbulda öner bakır istediğin her deseni basabiliyor istersen deponun tamamını bile kaplayacak pad yapabilir
birebir görüşürsen daha detaylı bilgi verir
leon99 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar. gt 250 r için sinyal sipariş vereceğim ama sormak istediğim eski her iki ön sinyallerimin dışı kırıldı ancak iç tertibatı yerinde (kablo sistemi). şimdi yeni sinyalleri aldığımda eski kabloları kesip yeni sinyali direkt bağlayıp bantla kesiği kapatsam olur mu? elektrik bilgim olmadığı için tereddütlüyüm. yoksa kaynaktan eski sinyal sistemini söküp yenisimi takmam gerekir?
kardeşim çok basit sinyal değiştirmek sinyaller motora universal bağlantılıdır yani bütün sinyallerin soketleri aynıdır
eskisini söktüğünde görürsün
resimde kablo uçlarına dikkat et motorda onların tam oturacağı şekilde jak mevcut eskilerini çıkarıp bunları takıyorsun
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
01 Mart 2013, 11:45
https://www.facebook.com/tankpad
Bu arkadaş yapıyor sanırım tankpadleri, bakalım araştırmalarım devam ediyor Bu rengi daha once gormustum ama şimdi daha bi hoş geldi , jant şeritlerini hallettikten sonra bu konuya bakıcaz artık
-
01 Mart 2013, 14:51
Hyosug GT 250R motorum için aldığım arka sehpa yeni motoruma uymadığı için 70 tl gibi bir fiyata satacağım, "bir iki defa kullandım" 120 tl ye almıştım.İlgilenen arkadaşlar varsa irtibata geçebilir.
-
01 Mart 2013, 15:47
Bu arkadaş yapıyor sanırım tankpadleri, bakalım araştırmalarım devam ediyor
Bu rengi daha once gormustum ama şimdi daha bi hoş geldi , jant şeritlerini hallettikten sonra bu konuya bakıcaz artık
Evet adı Kadir. Müşterisiyle gayet ilgili ve güzel bi abimiz. Ben 2011 de yaptırmıştım gayette kullanışlı. 2 adet de fotoğrafını atayım yaptırdığım tankpad'in fikir olsun. İsterseniz kendi resminizi bile bastırabilirsiniz. Bu arada set de yapabiliyor : tankpad,gidonpad,depo kapağıpad, ve de deponun yanlarını da yapabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 120 tl gibi bir fiyatı vardı geçen sene.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
01 Mart 2013, 15:52
otopsici adlı üyeden alıntı
resimdeki renk sadece beyazda çok sırıtır bana göre beyaz üzerine siyah veya koyu renkler tercih edin biraz daha araştırın mutlaka vardır resim
sitede özrace nickli arkadaş var onu bul istanbulda öner bakır istediğin her deseni basabiliyor istersen deponun tamamını bile kaplayacak pad yapabilir
birebir görüşürsen daha detaylı bilgi verir
http://g1204.hizliresim.com/w/n/4nj87.jpg
http://g1204.hizliresim.com/w/n/4nj98.jpg
kardeşim çok basit sinyal değiştirmek sinyaller motora universal bağlantılıdır yani bütün sinyallerin soketleri aynıdır
eskisini söktüğünde görürsün
http://www.apachecycles.com/imgx/uploads/o/380.jpg
resimde kablo uçlarına dikkat et motorda onların tam oturacağı şekilde jak mevcut eskilerini çıkarıp bunları takıyorsun
Çok teşekkür ederim cevabın için üstadım.
-
01 Mart 2013, 17:32
Moto sohbete açtımda konuyu kapatıp uyarı vermişler
anes motorun sitesinde clover yazlık montlar 150 liraya düşmüş, normalde 400 liralık mont. Ben 1 ay önce alıcaktım fiyat çok geldi bering aldım, yazlığı olmayanlar baksınlar mutlaka
airjet airtek montlar indirimde bir daha bu fırsat gelmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
Yazlık eldiven tavsiyesi olan var mı ? Revit,prohel,armode gibi markalar dışında önerilere açığım. Boğazı çok uzun olmayan eldivenlere bakıyorum, gözüme şunu kestirdim
http://www.feyizoglu.com/Spike-Korumali-Yazlik-Eldiven_47282.html#0
Aslında anesmotorun outlet kısmında 70-80 liraya revit eldivenler var ancak revitin eldivenlerinde çoğu kişi sorun yaşadığından tercih etmek istemiyorum
-
01 Mart 2013, 17:42
facebookdaki hyosung grubu kapatıldımı bana mı öyle geliyo bulamadımda ?
-
01 Mart 2013, 18:14
culcu07 adlı üyeden alıntı
facebookdaki hyosung grubu kapatıldımı bana mı öyle geliyo bulamadımda ?
Benimde dikkatimi çekti 3-4 gündür erişim yok, sayfa ortada yok.
-
01 Mart 2013, 18:41
Adana İl Temsilcisi
Yazlık eldiven tavsiyesi olan var mı ? Revit,prohel,armode gibi markalar dışında önerilere açığım. Boğazı çok uzun olmayan eldivenlere bakıyorum, gözüme şunu kestirdim
http://www.feyizoglu.com/Spike-Korumali-Yazlik-Eldiven_47282.html#0
Aslında anesmotorun outlet kısmında 70-80 liraya revit eldivenler var ancak revitin eldivenlerinde çoğu kişi sorun yaşadığından tercih etmek istemiyorum
kardeş yanlış anlamazsan bir düzeltme (bilgilendirme) yapmak istiyorum.kışlık eldivenlerin boğazı (konç'u) uzun olur ki monttan içeri rüzgar/yağmur girmesin diye.yazlık eldivenler zaten kısa boğazlı olur.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
01 Mart 2013, 18:55
adanalı adlı üyeden alıntı
kardeş yanlış anlamazsan bir düzeltme (bilgilendirme) yapmak istiyorum.kışlık eldivenlerin boğazı (konç'u) uzun olur ki monttan içeri rüzgar/yağmur girmesin diye.yazlık eldivenler zaten kısa boğazlı olur.
Tabikide yazlık eldivenlerin boğazları kışlıklar kadar uzun değiller ancak yinede boğazı kışlıklara yakın olacak kadar olan yazlıklar var, ben onları kastediyorum. Benim istediğim mümkünse kısa boğazlı, giyip çıkarması rahat ve korumalı bişeyler almak. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
01 Mart 2013, 19:00
-
01 Mart 2013, 19:17
motoru satıp 2013 mu alsak şu hyosung yazıları bana da lazım
-
01 Mart 2013, 19:24
ysfist adlı üyeden alıntı
güle güle kullan dostum çok güzel olmuş.bu arada resimleri referans amaçlı kullanabiliriz değilmi?
Çok yakışmış, bende böyle bir set düşünüyorum ancak kırmızı gri beyaz tonlarında olması gerek. Bir türlü kafama yatan bir model bulamadım.
Bu arkadaş yapıyor sanırım tankpadleri, bakalım araştırmalarım devam ediyor
Bu rengi daha once gormustum ama şimdi daha bi hoş geldi , jant şeritlerini hallettikten sonra bu konuya bakıcaz artık
Merhaba dostum.o sayfa'da bize ait,yaptırmak istediğin pad konusunda buradan bana'da ulaşabilirsin.kafanda bir model varsa yardımcı oluruz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
01 Mart 2013, 19:36
yakuza_64 adlı üyeden alıntı
motoru satıp 2013 mu alsak
şu hyosung yazıları bana da lazım
motor bloğundaki ST KANUNİ Yİ napçan
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
01 Mart 2013, 19:47
-
01 Mart 2013, 19:57
ozrace adlı üyeden alıntı
güle güle kullan dostum çok güzel olmuş.bu arada resimleri referans amaçlı kullanabiliriz değilmi?
Merhaba dostum.o sayfa'da bize ait,yaptırmak istediğin pad konusunda buradan bana'da ulaşabilirsin.kafanda bir model varsa yardımcı oluruz
Ben tam olarak nasıl bir model istediğimi bilsem tasarlayıp göndereceğim ancak kararsızlık hat safhada Maddi olarakta şuan buna ayıracak bütçe yok belki 1 ay sonra.
Yeni modeller yapıyodunuz en son, hyo için olanlara öncelik versenizde bizde yeni modellerden seçim yapsak, malum yeni makinelerde direk hyosung yazıyor
Bundan sonra müşteri olarak biz st kanuniciler kalıyor geriye
-
01 Mart 2013, 20:04
ozrace adlı üyeden alıntı
sadece depo kapak ped alma imkanımız var mı?
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler