kardeşim probleminmi var? her ortamda neden sataşacam diye uğraşıyorsun kime çalışıyorsun ayıptır yahu çocukmusun sen
kardeşim probleminmi var? her ortamda neden sataşacam diye uğraşıyorsun kime çalışıyorsun ayıptır yahu çocukmusun sen
Yeni motor alanlara hayırlı olsun.Yanlız şu motoru aldığın gibi siperligi siyah folyo kaplama işini anlamıyorum.
- bizim motorlarda siperlik büyük olduğu için görüş acısını bile kısıyo ki hele +130 larda motora kapaniyosun
- depoustu kamera çekimi yapamassın
- Motoru olduğundan daha.pis gösterirkı bu siyah folyo kaplama işi gebelde yıpranmış bölgelere uygulanan bi kamuflaj olarak kullanılır.
- Bizim motorların siperkigi hassas olduğundan çabuk ciziliyo, folyo tak çıkar, ız kalicak, sonra temizlerkende cizilicek..
@ysfist
Tekrar hayırlı olsun, çok temiz bir motor almışsın.
Havalar izin verirse mart ayında bende 2012 beyaz bir GT250R alacağım, resimleri görünce aşkım depreşti hava -10 derece olmasa şimdi gideceğimde yemiyor
Gerçi bugun - 10 derecede ybr125 ile direksiyon sınavına girdimde o sayılmaz, ama onda bile her fren-gaz aksiyonunda kayma yaptı
70 80liraya renkli camlar var yusuf. daha güzel durur hem görüşüde kapatmazsın daha iyi olur. ben folyo denedim yapamadım
Jant şeridi cekiyim dedim; hem elle hem aparatla denememe rahmen çok yamuk yumuk oldu, yapmadım bende.Zaten bu tarz işlerde hiç el becerim yoktur.
Şimdi bu komuda naapabilirim, sizin yaptırdığınız bi yer varmı özenle yapicak bi yer ama ?
Yada aramızdan varsa ben iyi yapıyorum ve yardımcı olabilirim dicej biri istanbulda yerhere gelebilirim.
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
O şerit aparati yeterli mi çekebilmek icin. Fön makinasıyla ısıtmak falan gerekir mi ???
kesinlikle gerek yok
jantın temiz olduğundan emin olun
teker yere değmeyecek ve rahat dönecek şekilde ayaklığa veya herhangi bir aparatla yerden kaldırın
şeritle birlikte bir aparat veriyolar onu uygun şekilde tutun ve bir elinizle tekeri çevirin
çok kolay olduğunu sizde göreceksiniz
görselliğe fazla takılmayın ufak tefek hataları anca 20 cm yakından bakınca farkedebilirsiniz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Açıkçası tekerlekleri yerden kesip boşa alçak bi aparatim yok amai asıl sorun sanki fönle isitilmamasi, hiç şekil alıp yuvarlanmiyodu cunkü.
BUGÜN MOTORUMLA 13 AYIMIZI DOLDURDUK 13 AYDIR BERABERIZ EN UZUN KULLANDIĞIM MOTOR OLDULAR KENDILERI EL USTUNDE TUTUYORUM :D BU FOTORAF 1.5AY ONCESINE AYİT GERÇİ AMA ŞİMDİKİ HALİDE BÖLE :D
Uploaded with ImageShack.us
BUDA BIZIM 250CC ÇEKETİSİ HEPİMİZDE AYRİ BİŞEY OLDUĞUNDAN BOL BOL TEST ETME İMKANIM OLUYOR :D
Uploaded with ImageShack.us
POSSI BAK 140KM HIZLA BIZI GEÇEN NİNJA VARYA ORDAKI BEYAZ OLAN BİZ SALLAMAYIZ GARANTİDEN GÖSTERGESİ DEĞİŞİCEK MAYISTA GELICEK İNŞALLAH :D BU ARADA BEN PARÇALI JANT ŞERİDİ YAPTIM TAKMASIDA DAHA KOLAY DAHA ŞIK DURDUĞUNA İNANIYORUM
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
elim yatkın gelin takalım gibi bişeymi söylemek istiyosun? yoksa benmi öyle anlamaya çalışıyorum
alper kardeş boşver sen 140dan sonrasını fazla deneme haysunkla piston fırlar kafana vurur falan mazallah
Jant şeridiniz keiti değilse direk çöpe atın keitinin şeridini alın onun yanında verdiği aparat daha kullanışlı birşey.(diğer markalarınki yapılmıyor)3 parça olanları yapıştırmak daha kolay tabi.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Ben senle aynı mekana girersem kamyon çarpsın öleyim kurtulayım alper kardeş senin pistonuna bişe olmasın sonra gelir buraya yazarsın hyosung piston fırlatıyor ama çok güzel diye
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)