forumu da daha fazla bu mevzu ile rahatsız etmek istemiyorum herşeyi fazlasıyla açıkça yazdım zaten son olarak herkese kazasız belasız sorunsuz sürüşler dileyebilirim o kadar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
kardeşim ben bütün aklımdakileri düşüncelerimi ve niyetimi yazdım isteyen istediğine inanır valla benim içim gerçekten fazlasıyla rahat... burdan ben şuyum ben buyum ben böyleyim demekle de kimse kimseye kendini anlatamaz, ancak yakınındaki insanlar biraz tanırsa tanır insanı... tek diyebileceğim bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmayacak karaktere sahip birisi olmadığım... neyse selametle
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
@otopsici
1800 km nin 800 ünü uzun yolda yaptım bu sene bizim buralarda gök delindi 1.5 aydır hiç gezemedim
@çelikatlı
hocam ilan koymadım daha ama sıfır motor nasılsa motor hala öyle ilkgünkü gibi
@tsubasa
inşallah kardeşim tanışırız öğrencisin galiba istanbulda
Fiyatlar günceldir muhtemelen, sitede 4 tane sanal pos var. İletişim bilgilerinde telefon numarası var arayıp öğrenebilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Cam filmi çekmek çok kolay bir iş, zaten çekeceğinizde 30*30 cm bir alan sonuçta. Camsil ile güzelce temizleyin, toz bırakmayan mikrofiber bir bez ile silin. Bir kredi kartı alın elinize, filmi bir kenardan yapıştırın ancak alt yapışkanını tamamen açmayın. Kart ile üzerinden geçe geçe, alt yapışkanı açarak gidin. Çok eğimli yerlere fön makinesi ile sıcak uygulayın hemen şekil alacaktır. İnternette uygulamalarını izleyebilirsiniz.
dediğin olay folyo. bende bugün folyo aldım işyerinin önünde denedim ama fön olmadığından pek olmadı kalan parçayı alıp eve geldim yarın garajda fönle uğraşıcam biraz inş. olur.
Arkadaşlar gt 250 r' ıma buji, hava filtresi, yağ filtresi ve yağ (Yaz ayı için gerekli yağ numarası ve marka) almam gerek. Siz net üzerinden nereden temin ediyorsunuz? Uygun parçaların linkini atabilir misiniz? (Site ismi)
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
orj olsun dersen yeşilyurt motor var. yada merkez yedekparça var.
bu arada ön cama folyo kaplıyım dedim kafayı sıyırıyodum az kalsın sinirden bıraktım geldim yapamadım
birder buji kesinlikle ve kesinlikle NGK CR8E modelinden al fiyatı 12-15 tl dir fazl pra verme internet üzerinden her sitede bulursun
hava filtresini kuralkn sitesinden orjinalini al http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx 62 tl dir
yağ filtreside orjinalini al 10 tl dir
yağ ben shell kullanıyorum 10/40 gayet memnunum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
selam dostlar. şu motoru tanıyan bilen var mı? ne dersiniz ? yarın bakmayı düşünüyorum alıcı gözle.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
Debriyajın keyfi olarak değişmesi bana pek mantıklı gelmedi. Hemde bu kilometrede. Düzgün kullanılan debriyaj en az 40-50 bin km gider. Orjinali bile 230-250 liraya geliyor debriyajın bide spor debriyaj ne ise onu takmış o orjinalden ucuz değildir. Performans için onu değişen biri bence motoru ağlatmıştır, iyi inceleyin derim.
aynen yusuf motor redi görmedi emin olun diyor iridyum buji spor balata takıyor heralde bunları takmadan önce 170i geçemedi acele etme sana güzel bi motor bulucaz.
Şu ''en çok aranan renk'' muhabbetine hastayım.Hyosung un bi sürü rengi var,hepsi de en çok aranan renkleri Nasıl anlıyolar en çok aranan renk olduğunu,tek tek herkese soruyolar galiba
Ekstralarında da led stop yazıyo,sanki kendi led yaptı.Her 2011 modelinde led stop fabrika çıkış var
İridyum buji(Farkedilir şekilde seri hale geldi) demiş.Çok garip
aynen öyle ilanları görünce bende de ister istemez pis bir gülümseme oluşuyor :D var arkadaş diyorum bi bizim motor b.ktanmış meğer... bir de genel olarak konuşuyorum kimse kusura bakmasın üstüne felan da alınmasın yanlış da anlamasın ama "sürtmesi" bile olmayan 2012 haziran son kasa 5-6 aylık ekstrasız/ekstralı motora 8000/8500 vermek çok geliyor millete (evet daha yeni 7300 liraya bedavaya sırf sinir olup da sattığım kendi motorumdan bahsediyorum) sonra böyle 7000-7500 liraya vurdulu kırdılı motorlarla uğraşır durursunuz... öyle miydi böyle miydi 50 tane soru işareti gelir aklınıza... birşeyin ille kelepir mi olması lazım? herşeyin bir bedeli var arkadaşlar gülü isteyen dikeni göze alacak bu kadar basit... tekrar ifade edeyim polemik olsun diye yazmadım herkes kendince şöyle bir düşünsün muhasebe yapsın diye yazdım sadece...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
hacı haklısın
ama hyosung taki zarar da az değil..
kime sorsam hyosung ikinci elde 7.5 bin bir gram fazla etmiyor diyo..
alıcıyı da etkliyor satıcıyı da bu
8 yazmış adam .. bende alıcıyım en son ne olur dedim
gel anlaşırız dedi gidemedim
2012 1.700 de motosiklet abi gel diye kaç olur en son dedim
(ben 7.600 7.700 filan beklerken)
7.300 e bırakayım dedi..
şaşırdım kaldım ...
2 gün önce satmış cocuk.. kaça sattı onu sormadım..
bu piyasayı kim bu hale getirdiyse yazıklar olsun ...
satıcı adam için cok büyük sıkıntı..
dilimnde tüy bitti sölemekten hyo alacak varsa şimdi alsın çünkü kıştan ötürü böle her kış böle oluyor siz gelin martın 10unda bu başlığa hyolar 2.elde sıfıra yakın die tartışıcaz şimdi satan ya çok sıkışmıştır yada parayı kolay kazanıyordur görüşüm bu benim kimse alınıp kusura bakmasın :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Apaci it kopuk (söz buradan dışarı) bu canım motordan el cekmedikce piyasası ölü olmaya devam edecektir. Arkadaş 1 yaşında 5-6 bindeki motora bile 'acaba' dedirten başka toplum var mi şu samanyolunda ya.
aynen öyle, adam 7.000 km deki motora spor debriyaj balatası,debriyaj sacı,iridyum buji ne bulduysa takmış,iyi turbo kiti takmadan satmaya karar vermiş =) belliki 7 bin km boyunca redline gitmiş ama kesmemiş arkadaşı ki satıp 600 lük fln alıcak.
Bu ülkede 2. el motosiklet almak ne zor şey arkadaş, vay haline alıcıların :( sırf bu yüzden gittim 4.000 tl verdim sıfır km CB125 aldım, yoksa 6 bin nakitim vardı 2. el bi comet vs alabilirdim ama gelde temiz motosiklet bulda al..
Karadeniz - Giresun.
Arkadaslar meraba alinik gt250r bakiyorum 2012 model sirf beyaz olanindan goren bilen duyan varsa ozelden bi goruselim..
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)