bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Cok sacma cunku bende naked modellerine comet deniliyo diye biliyodum. kanuni sacmalamis sanki 2 ayri modelmis gibi yapmis. Ama kirmizi beyaz super bisi...
http://en.wikipedia.org/wiki/Hyosung_Comet_Series
V-Twin motora sahip bütün hepsi Comet serisiymiş. Yani GT250R'da comet yazması normal .
Sevgili Arkadaşlar,
Özellikle İZMİR'Lİ ARKADAŞLAR, Comet sitesinden aldığım öneri üzerine (PUSER teşekkürler) sizin bir fikrinizi almak isterim...
İZMİR'DE GİTTİĞİNİZ VE MEMNUN KALDIĞINIZ YETKİLİ SERVİS ADI VERİR MİSİNİZ LÜTFEN?
İlginize ve değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Herkese iyi günler dilerim.
Bende 2010 GT250R vardı. 70 TL ile 275 km de benzin bitiyordu. km de 24-25 krş banko yakıyordu.
Şimdi arkadaşım hyosung naked aldı. km de 18 krş yakıyorum diyor. diğer bir arkadaşımda ise cbr 125 var. Oda 11 krş yakıyorum diyor.
Senle bana arızalı motorlar denk gelmiş , Bende çok yakıyor diye satmıştım. Hepde böyle yakacak sanmıştım. Düzgün bir servis olmadığından sattım.
Umarım sendeki çok yakma durumu bir an önce düzelir.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
arkadaşlar hyosung arka iç çamurluk ben bir adet ısmarladım isteyen arkadaş olursa adres http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8479088/detay/
bu arkadaş güzel iş yapıyor bende alıcam bu çamurluktan bitane. ve kırmızıya motorun rengine boyayıp takınca şık duracak eminim.
benzin 4.70 ken two bros eksoz ve kn filtreyle dip gazlı 18 kuruş yaktım... aynı şartlarda orjinal eksozuyla da 16 kuruş yaktım 2012 model... eski motorum 2010 modeldi onla da 18-19 kuruş civarı yakıyordum o da havalar soğuktu, kış başlarken kasımda alıp nisan gibi felan havalar ısınamadan satmıştım... 24-25 kuruş yaktırmayı becerenler motoruna baktırmalı bence...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
kardeşlerim bana kurus olarak yada tl olarak degil 1 lt ile kac km gittginizi söylerseniz cok daha iyi olur benzin fiyatları hergün degişiyor.
Bende farkındayım bir problem var arka lastigim patlamış sanırım onu farkettim ben 34 ps yapıyorum kendi kendine 23e düşüyor karbüratörle ilgili sıkıntıda olabilir bu hafta sonu hepsini halledecegim bakalım sonuc degişicekmi .
birde arkadaşlar 8 bin devirde kac km hızla gittginizi söyleyebilirmisiniz ?
sorunumla ilgilenip okuyan cevap atan herkezede tesekkurler
Motoru senden almıştım. balata yerine demir kestirip koyduğun motor. Diski ölmüş olan. Full bakıma sokup adam gibi balata taktırdım.
Yağ filtresi, yağı değişti. arızalı olan müşürleri değişti. Devir kesici zaten bozuktu. konuşmaya bile gerek yok. 13.000 devire yapışıyordu ibre.
Aynı fiyata 1 ay sonra satıldı. Hyosung dan beni soğuttun helal olsun. 18-19 krş değil - 25 krş banko yakıyordu. şahitlerde hazır. çok yaktığına dair.
6500 TL aldım. 500 TL masraf yaptım. Kusurlarını saklamadan açık açık delikanlı gibi anlatıp 6.000 TL ye motoru verdim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
bende almayı düşünüyorum gt 250 r ama yorumları beni cok sogutuyor
özellikle enjeksiyonlu 23 25 kuruş yakıyor deniyor
neden bu motosikletin piyasası cok düşük ?
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)