Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Kasım 2012, 21:02
çelikatlı adlı üyeden alıntı
bunun kuyruğu eğri... şaka değil lastik sola daha yakın duruyor. yoksa bana mı öyle geliyor?
Reklamlar
-
25 Kasım 2012, 21:54
Bencede var bariz bi eğrilik. Bu arada egzosu ne kadara aldın ? Carbon mu ? Mümkünse sesini bi ara video'ya cekip ekleyebilirmisin buraya..
-
25 Kasım 2012, 23:27
arkadaşlar bu motoru 400tlx36ay taksitle (14.400tl) sıfırını (2012 model) buldum. sigorta ruhsat plaka mtv kdv ötv kask dahil. sizce nasıl pazarlıkla 14.000e falan indiririm gibi geliyo sizce bi honda ile kawasakinin de fiyatlarını da alıp mı karar versem. hem 2013 ü de beklesemmi acaba diyorum.
-
25 Kasım 2012, 23:34
emreaktas88 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motoru 400tlx36ay taksitle (14.400tl) sıfırını (2012 model) buldum. sigorta ruhsat plaka mtv kdv ötv kask dahil. sizce nasıl pazarlıkla 14.000e falan indiririm gibi geliyo sizce bi honda ile kawasakinin de fiyatlarını da alıp mı karar versem. hem 2013 ü de beklesemmi acaba diyorum.
14,5 bu motor için bence çok ama çok fazla. Forumdan arkadaşlar 2012 model daha 5 bini geçmemiş motorlarını 7,5-8 arası satıyorlar. Nerdeyse yarı yarıya fark var. Bence sakın o takside girmeyin, zaten taksit bitmeden siz cc büyütmeyi aklınıza koyarsınız.
-
25 Kasım 2012, 23:36
çok sağolun benide düşündürmüştü zaten iyi oldu.
-
25 Kasım 2012, 23:57
çok sağolun benide düşündürmüştü zaten iyi oldu.
benim motoru verim sana 8500 e 5400 km e daha
hep uzun yolda kullanıldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
cihangir151 adlı üyeden alıntı
bunun kuyruğu eğri... şaka değil lastik sola daha yakın duruyor. yoksa bana mı öyle geliyor?
nihat abi arkadaşlarda farketmiş bana kalırsa lastiği takar ken sağ ile sol burçları karıştırmışlar bu kadar bariz fark olmaz çünkü
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
26 Kasım 2012, 00:01
otopsici adlı üyeden alıntı
benim motoru verim sana 8500 e 5400 km e daha
hep uzun yolda kullanıldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
nihat abi arkadaşlarda farketmiş bana kalırsa lastiği takar ken sağ ile sol burçları karıştırmışlar bu kadar bariz fark olmaz çünkü
Bence arka çamurlukta sorun var. Dikkat edin motosiklet yan duruyor ama plakalıkla orantısız duruyor. Plakalık motosikletten daha yamuk duruyor. Bence çamurlukla ilgili problem. Lastiğin burçlarının karıştırılması gibi bir problem olacağını sanmıyorum.
-
26 Kasım 2012, 00:03
taksitle almam şart şu anda senin dediğin fiyatın yarı parasını toplayabildim )
-
26 Kasım 2012, 00:15
taksitle almam şart şu anda senin dediğin fiyatın yarı parasını toplayabildim
)
az daha sabret bak sana benim motor alma yöntemimi anlatayım
öncelikle maaş elime geçer geçmez mecburi ödemelerimi yapıyor sonra geri kalanın tamamını altın alıyorum
ne altını alırsan al fark etmez ben genelde gram alıyorum hani paraya çok ihtiyaç olduğunda birtane rahat bozayım diye
aylık ortalama 7-8 gram altın alıyorum on ayda eder 8 bin tl
neden altın dersen insan altını bozdurmaya kıyamıyor o yüzden altın
yeni sezon mayısta başlar desen şimdiden 5 ayın var 400 kaat altına versen her ay
2000 tl yapar altının yükselmiş hali hariç en azından istediğini pazarlıkla alacak paran olur
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
26 Kasım 2012, 00:48
-
26 Kasım 2012, 09:12
çelikatlı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar lastikte yamukluk yok eskiden plaka sele altındaydı plakalık yoktu sonradan plakalığı takınca yamuk montajlandı
yani plakalık yamuk düzelticem bi ara. egzoz ful karbon yoshimura fiyat 1000tl. edermi bence eder çünkü kükrüyor
twin can. nazar boncuğu var plakada
Hocam bi ara denkleşelim ya, bakmam lazım şu egzoza .
Banada full carbon bişey lazım, hem ısınmasın, hem sesi toklaşsın, hem görüntüsü olsun diye .
-
26 Kasım 2012, 12:08
Görkem_ adlı üyeden alıntı
Hocam bi ara denkleşelim ya, bakmam lazım şu egzoza
.
Banada full carbon bişey lazım, hem ısınmasın, hem sesi toklaşsın, hem görüntüsü olsun diye
.
Motoru baglatma sonra :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
26 Kasım 2012, 14:19
merhabalar ben uzunlarda osram night braker kullanıyorum gerçekten verdiğin parayı hak ediyor h1 100 watt lıkta denedim ama osram hepsinden daha fazla ışık veriyor tavsiye ederim zonon ların beyin yaktığını duydum nekadar doğru bilmiyorum ama osram night breaker gerçekten %90 daha fazla ışık veriyor ve biraz daha beyaz ışık tam beyaz değil ama
-
26 Kasım 2012, 20:35
fatih1976 adlı üyeden alıntı
merhabalar ben uzunlarda osram night braker kullanıyorum gerçekten verdiğin parayı hak ediyor h1 100 watt lıkta denedim ama osram hepsinden daha fazla ışık veriyor tavsiye ederim zonon ların beyin yaktığını duydum nekadar doğru bilmiyorum ama osram night breaker gerçekten %90 daha fazla ışık veriyor ve biraz daha beyaz ışık tam beyaz değil ama
ben aradım bulamadım elden alabileceğim bi yerde osram night i
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
26 Kasım 2012, 20:47
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
Tekzenin web sitesinde var, muhtemelen şubelerinde de vardır.
-
26 Kasım 2012, 21:35
hisvarlar adlı üyeden alıntı
Tekzenin web sitesinde var, muhtemelen şubelerinde de vardır.
neyse benim kısalarım yetiyor ya 50tl ye gerek yok şimdi :D parasını geçtim bu kafa tasarımını yapan mühendislerin tüm 7 sülalesine sövüyorum sanki ampul değiştirmiyoz savasıyoz hiç düşünülmemiş nasıl değiştirilir die
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
26 Kasım 2012, 21:37
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
media markt'da bulabilirsin. night breaker, night racer +, x racer. telefon açıp hangi mağazalarda bulunduğunu öğrenip sonrasında gidip satın alabilirsin.
kutusunda küçük motosiklet kaskı olan osram modelleri motosiklet için tasarlanmış ve vibrasyon konusunda diğer modellerine göre daha dayanıklı oldukları üretici tarafından iddia edilmekte. night breaker araba farı olduğundan vibrasyona karşı direnci daha düşük.
-
26 Kasım 2012, 22:14
olur ayarlarız ama zenonun dediği gibi motoru bağlatma riski var.ben çıkışa son susturucu taktım sesi kıstım yoksa çok sakat kükrüyor.
Görkem_ adlı üyeden alıntı
Hocam bi ara denkleşelim ya, bakmam lazım şu egzoza
.
Banada full carbon bişey lazım, hem ısınmasın, hem sesi toklaşsın, hem görüntüsü olsun diye
.
-
26 Kasım 2012, 23:36
Resimdeki koruma takozlarından Türkiye' de bulabilir miyiz acaba ?
Videoda daha net görülüyor
http://www.youtube.com/watch?v=PYAeA_M6kbQ
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Kendim yazdım kendim buldum
http://www.ebay.com/itm/OEM-Frame-Sl...6e2ed8&vxp=mtr
200 dolar ve sanırım yine delme işlemi var çünkü setin içinde delmek için aparat var. 200 dolara değmez gibi
-
27 Kasım 2012, 00:38
double-bubble ön cam kullanan var mı? comet direksiyonu taksam uzun yol ve şehir içi nasıl olur? direksiyon turu sanırım comet'e göre daha darmış. şehir içinde sıkıntı oluyor mu?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler