arkadaşlar merhaba. uzun zamandan sonra, tekrar s&t gt250 düşünmeye başladım. sürekli olarak forumu takip ediyorum. ve düzenli notlar alıyorum. aldığım notlar, buradaki yorumlar, özel mesajlarla sorduklarım ve diğer forumlardan okuduklarımdır.
notlarımda bazı sürücülerin seyir esnasında anlık devir düşmeleri yaşadıkları, ne zaman ya da hangi devirde olduğu belli olmadığını okudum. kendi kendine devir düşmesi yaşayanınız var mı?
arka silindirde yağ terletmesi olduğunu, problem olmadığını not etmişim. bunu yaşayan, duruma müdahale eden var mı?
bir de "statörü ex250 statörü ile değiştirilebilir, ninja 250 den mosfet Reg/Rec yedek parça olarak alınıp takılabilir." diye not almışım, bunlar sık bozulan parçalar mı?
notları alalı uzun zaman oldu. o yüzden nereden ne yazdım hatırlamıyorum. aklımda suzuki xf650 vardı ancak biraz çekimserim 12-14 yaşında bir motor almaya... bu yüzden maddi durumlar sebebiyle de hyosung alayım diyorum ama kıl birisiyim. elim anahtar tutar ama yolda kalmak, garip sorunlar yaşamak istemem... bu yüzden zamanında cbf değil ybr aldım. acaba bu motor beni üzer mi?
bir de Alper KAya arkadaşımız satış ilanında motorunda 2. nesil, Delphi marka ecu bulunduğunu diğerleri gibi daewoo olmadığını bunun göz önüne alınması gerektiğini yazmış. aradaki farklar neler? daewoo beyinler arıza mı yapıyor ki? hangi üretim yılında hangi marka ecu var? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim