Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Kasım 2012, 17:17
otopsici adlı üyeden alıntı
He bilim bunu ama adınını bilmiyordum :D gerek yok boyle seylere :p
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
14 Kasım 2012, 18:12
bak, fatih "delikanlı motorcuları görecez" demiş ama.
-
14 Kasım 2012, 18:50
Ah ya dün gelemedim kusura bakmayın.Sınav varmış sonradan aklıma geldi :(
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
-
14 Kasım 2012, 20:27
puser adlı üyeden alıntı
bak, fatih "delikanlı motorcuları görecez" demiş ama.
Aykut milleti gaza getirip üstüme salma senide göreceğiz merak etme
-
14 Kasım 2012, 21:40
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Aykut milleti gaza getirip üstüme salma
senide göreceğiz merak etme
heh, ben o cihaza kemerleri bile bağlamadan binerim
-
14 Kasım 2012, 23:21
Sonunda botu aldım,ayaklarım nirvanaya ulaştı Alışmak biraz zaman alacak galiba,arka firene basarken baskıyı hissedemedim bütün bot kullananlarda aynı hissiyat kaybı olmuşmudur ? kullananlar yorumlarsa sevinirim.
-
14 Kasım 2012, 23:38
daha sade yarım bot alsaydın daha kullanışlı olurdu hem normal bot görünümünde olduğundan gün içindede kullanabilirdin. bu biraz fazla profeyşınıl
-
14 Kasım 2012, 23:42
mhayırlı olsun markası forma mıydı bunun,benim kullandığım botun aynısı gibi. İlk başta öyle fren ve vites alışana kadar sıkıntı olmuştu.Ama kesinlikle kullanılması gereken, hayati önem taşıyan bir ekipman
-
15 Kasım 2012, 00:06
baskıyı en kötü ihtimalle bileklerinden her daim hissedebilirsin. neticede vitesi ve fireni ayak bileklerinden gelen güç ile değiştiriyorsun. ayrıca alıştıktan sonra bir daha yarım bot veya gündelik ayakkabı ile motosiklet kullanırken kendini korumasız, güvendeliksiz hissedeceksin. çizmeyi pantolon paçalarının altında bırakarak gündelikte kullanabilirsin. bence estetik bakımından hiçbir sorun teşkil etmeyecektir. sadece demir görünümlü uç korumalardan dolayı biraz marjinal gözükürsün ama boş ver ondan da marjinal olmayanlar utansın : ) hayırlı olsun, güle güle kullan. gitmişken bellik ve dizlik de alsaydın bari
-
15 Kasım 2012, 00:07
Aykut milleti gaza getirip üstüme salma
senide göreceğiz merak etme
Erkekliğin geldiği son nokta g-max :D
Biri Beni Durdursun !!!!!
-
15 Kasım 2012, 00:11
çelikatlı adlı üyeden alıntı
daha sade yarım bot alsaydın daha kullanışlı olurdu hem normal bot görünümünde olduğundan gün içindede kullanabilirdin. bu biraz fazla profeyşınıl
Axo'nun yarım botu da vardı ama bana bunun kadar koruma sağlar gibi gelmedi.Sonuçta ayak bileğine kadar çıkıyor.Axo'nun eldivenini de kullanıyorum gayet iyi,umarım botuda öyle çıkar.
merianne adlı üyeden alıntı
mhayırlı olsun markası forma mıydı bunun,benim kullandığım botun aynısı gibi. İlk başta öyle fren ve vites alışana kadar sıkıntı olmuştu.Ama kesinlikle kullanılması gereken, hayati önem taşıyan bir ekipman
Umarım dediğin gibi alışmak zor olmaz.
-
15 Kasım 2012, 00:23
Axo'nun yarım botu da vardı ama bana bunun kadar koruma sağlar gibi gelmedi.Sonuçta ayak bileğine kadar çıkıyor.Axo'nun eldivenini de kullanıyorum gayet iyi,umarım botuda öyle çıkar.
Fatih abi sana zahmet bot ve eldivenin tam olarak marka modelini yazarmısın? Eldiven ve botun fiyatı ne kadar bu arada? Bende kışlık bir eldiven mi, yoksa 4 mevsim mi alsam karar veremedim. Hangisi daha iyi olur?
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
15 Kasım 2012, 00:41
puser adlı üyeden alıntı
baskıyı en kötü ihtimalle bileklerinden her daim hissedebilirsin. neticede vitesi ve fireni ayak bileklerinden gelen güç ile değiştiriyorsun. ayrıca alıştıktan sonra bir daha yarım bot veya gündelik ayakkabı ile motosiklet kullanırken kendini korumasız, güvendeliksiz hissedeceksin. çizmeyi pantolon paçalarının altında bırakarak gündelikte kullanabilirsin. bence estetik bakımından hiçbir sorun teşkil etmeyecektir. sadece demir görünümlü uç korumalardan dolayı biraz marjinal gözükürsün ama boş ver ondan da marjinal olmayanlar utansın : ) hayırlı olsun, güle güle kullan. gitmişken bellik ve dizlik de alsaydın bari
Yorumlar için sağol, hepsini birden aldın mı tadı çıkmıyor yedire yedire alıyoruz işte Saha bahsettiğim yerden aldım bunlarıda bir gün beraber gidelim senide giydirelim baştan aşağı yeniden
Twin adlı üyeden alıntı
Fatih abi sana zahmet bot ve eldivenin tam olarak marka modelini yazarmısın? Eldiven ve botun fiyatı ne kadar bu arada? Bende kışlık bir eldiven mi, yoksa 4 mevsim mi alsam karar veremedim. Hangisi daha iyi olur?
İkisininde markası AXO ama model kodlarını ben göremedim.Fotolardan zaten ayırt edebilirsin botu,eldivenin resimleri de benim mesajlarımı aratırsan bulursun.İkiside pist malzemesi ama aralarında bana korumaları yüksek olanlar bunlar geldi ben bunları aldım,tercihler kişiye göre değişebiliyor senin hoşuna hangisi giderse seninde onu almanı tavsiye ederim.
Süleyman sende g-max hakkında pek atıp tutma,bindiğinde erkekliğin nerde kaldığını anlıyorsun elbet sende o zamana kadar almış olursun bir motor taklırsın bize....
-
15 Kasım 2012, 01:02
Usta hep beraber binicez bide video çekicez :d
Biri Beni Durdursun !!!!!
-
15 Kasım 2012, 01:04
ARCHANGEL Bot cok iyi ya, hayırlı olsun.Bi kere iyisini alıp uzun yıllar temiz temiz kullanmak en mantıklısı.Fiyatı nedir bu arada, bi arkadaş daha sormuş cevap vermemişsin
Benimde mohawk'ım geldi ebay sağolsun.Bu sezon farklı bi tarz yapalım dedik;
-
15 Kasım 2012, 10:25
Sonunda botu aldım,ayaklarım nirvanaya ulaştı
Alışmak biraz zaman alacak galiba,arka firene basarken baskıyı hissedemedim bütün bot kullananlarda aynı hissiyat kaybı olmuşmudur ? kullananlar yorumlarsa sevinirim.
http://img853.imageshack.us/img853/5195/img0735va.jpg
Güzel bot hadi gözün aydın conversle olmuyordu zaten :D birde pantolonun Fermuarına cözüm buldu mu Tamamdır Fatih :D
-
15 Kasım 2012, 11:22
Görkem_ adlı üyeden alıntı
ARCHANGEL Bot cok iyi ya, hayırlı olsun.Bi kere iyisini alıp uzun yıllar temiz temiz kullanmak en mantıklısı.Fiyatı nedir bu arada, bi arkadaş daha sormuş cevap vermemişsin
Fiyatı 350 TL, senin tarzda fena olmuş hani Sanada hayırlı olsun,güle güle kullan.
zenon adlı üyeden alıntı
Güzel bot hadi gözün aydın conversle olmuyordu zaten :D birde pantolonun Fermuarına cözüm buldu mu Tamamdır Fatih :D
Hakkaten conversle çin işkencesi yapıyormuşum kendime şimdi daha iyi anladım, fermuarı şimdilik absorde ediyorum hatırllattığın için sağol
-
15 Kasım 2012, 11:26
Görkem_ adlı üyeden alıntı
http://e1211.hizliresim.com/13/g/fxuxn.jpg
Arka fonda savaş alanı gibi adam yatağını toplar be :D
-
15 Kasım 2012, 12:03
zenon adlı üyeden alıntı
Arka fonda savaş alanı gibi adam yatağını toplar be :D
sen benim odayı görsen çıldırırsın o zaman
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
15 Kasım 2012, 12:18
otopsici adlı üyeden alıntı
sen benim odayı görsen çıldırırsın o zaman
Avatarındakiler odan da duruyorsa orda bulunmam istemem zaten :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler