Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Kasım 2012, 17:28
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Akşama az kaldı,gelen gelir herkesi davet ettik üstümüze düşeni yaptık değil mi?
Aynen Dediğim gibi olmadı karşılıklı birseyler yer birşeyler iceriz ;)
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
13 Kasım 2012, 17:54
Sabit benim gelmem 19:30'u biraz geçebilir,müdür akşam çıkışta küçük bir toplantı yapacağız dedi.Çıkar çıkmaz uçarak geleceğim.Bana tel.numaranıda gönderirsen irtibata geçelim.
-
13 Kasım 2012, 17:59
Sabit benim gelmem 19:30'u biraz geçebilir,müdür akşam çıkışta küçük bir toplantı yapacağız dedi.Çıkar çıkmaz uçarak geleceğim.Bana tel.numaranıda gönderirsen irtibata geçelim.
Özelden yolladım ;)
-
13 Kasım 2012, 18:01
zenon adlı üyeden alıntı
Motosiklet tutkunu zaman yaratır :D ben sevgilimi ekiyorum sen düşün ne için kılı erkekler icin :D lan acaba hatamı yapıyorum :D
Birdahaki sefere inşallah bende aranızda olurum.
Akşama az kaldı,gelen gelir herkesi davet ettik üstümüze düşeni yaptık değil mi?
Sağol Fatih abi davet ettin birdahaki sefere inşallah sizlerle tanışma şansım olur.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
13 Kasım 2012, 18:22
otopsici adlı üyeden alıntı
nedenini söyliyim mi?
büyük ihtimal adamın elinde ölü veya artık kurtulmaya çalıştığı bi ninja motor vardır
bu çakallığı hemen hemen bütün motor tamircisi yapar (arabalarda da aynısı var)
gider 2-3 binliraya hurda bişey alır 1000-1500 e motorun elini yüzünü düzeltir
sonra salağın birine 8-9 bine kitler
bu olaya birebir en az 20 kere şahit oldum
Adamda ninja 250 var 2009 model
O ömür plazanın o yola girerken dikkat edin bazı önüne bakmayan araç sürücüleri her an çıkabilir orada çok arabanın kaza yaptığını gördüm okulum orada olduğu için.
Peki ömürden sonra nereye gideceksiniz ?
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
-
13 Kasım 2012, 18:53
dogus2006 adlı üyeden alıntı
Adamda ninja 250 var 2009 model
O ömür plazanın o yola girerken dikkat edin bazı önüne bakmayan araç sürücüleri her an çıkabilir orada çok arabanın kaza yaptığını gördüm okulum orada olduğu için.
Peki ömürden sonra nereye gideceksiniz ?
Gezi toplantısı degil ;) sohbet toplantısı oralarda oluruz cay kahfe sohpet, ordan da dağılırız devam etmek isteyenler eder tabi :D hafta ici yollar acıktır bir sahil yapılabilir . Benim Gaziosmanpaşaya gitmem gerekli.
-
13 Kasım 2012, 21:11
arkadaşlar gt250r için zincir almam lazım ama bakla sayısı hakkında kesin bir bilgi bulamadım 520 orası kesinde bakla sayısı 112-114-120 diyenler var acaba hangisi bide oring li yada x ringli zincir arasında ne fark var orjinal gr250r larda 0ringli zinzir varmış , şimdiden teşekkürler!
-
13 Kasım 2012, 21:51
Ben yeni 112 aldım cük oturdu.
-
13 Kasım 2012, 22:26
zenon adlı üyeden alıntı
Ben yeni 112 aldım cük oturdu.
Ok saol ne marka ve kaca aldin ?
-
13 Kasım 2012, 22:35
bidahaki organizasyon haftasonu olur inş. şöyle güzelbi mangalda uscuk ekmek partisi yaparız...
-
14 Kasım 2012, 00:39
Kitivarsuii adlı üyeden alıntı
Ok saol ne marka ve kaca aldin ?
D.İ.D
http://magaza.entelenerji.com/520-vm-112-x2-ring.html
mağazası perpada 210 tl fiyat çekiyor 185 tl ye aldık
-
14 Kasım 2012, 00:41
Uye olamadim bir turlu bir sorun var ama anlamadim gitti
-
14 Kasım 2012, 10:02
Kitivarsuii adlı üyeden alıntı
Uye olamadim bir turlu bir sorun var ama anlamadim gitti
Üye olmadan da alış veriş yapabiliyorsun bildigim kadarı ile
Dün güzel oldu katılımcılara taşkürler ıslak hamburger icimde kaldı ama birdahakine artık :D Ben mallık ettim foto cekmedim diğer Arkadaşlar ( Pulsar, ARCHANGEL,Unforgiven ve onursakin) çekmiştir insallah :D Bu sefer Cometlerin ezici üstünlüğü vardı :D 3 Comet 1 gt250r ve bir Pailo vardı :D
-
14 Kasım 2012, 11:00
zenon adlı üyeden alıntı
Üye olmadan da alış veriş yapabiliyorsun bildigim kadarı ile
Dün güzel oldu katılımcılara taşkürler ıslak hamburger icimde kaldı ama birdahakine artık :D Ben mallık ettim foto cekmedim diğer Arkadaşlar ( Pulsar, ARCHANGEL,Unforgiven ve onursakin) çekmiştir insallah :D Bu sefer Cometlerin ezici üstünlüğü vardı :D 3 Comet 1 gt250r ve bir Pailo vardı :D
Cometler tek gezmiyor desene
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
14 Kasım 2012, 11:18
Twin adlı üyeden alıntı
Cometler tek gezmiyor desene
Tek gezen comet bizden degildir
-
14 Kasım 2012, 12:20
Dünkü bulumuşmaya katılan herkese teşekkürler. Maalesef fotoğraf çekme konusunu atladık. Fotoğraflar artık bir daha ki sefere kaldı. Islak hamburgerin yerini burger steakhouse'si ikame etti. Zenon'a ayrıca teşekkür ederiz.
-
14 Kasım 2012, 14:59
zenon adlı üyeden alıntı
O mallığı bizde yaptık Bu arada ıslak hamburger olayını hiç saymıyorum.Buluşma güzeldi ama bu sefer cometler hakkaten comdu tek gt 250r bendim,ama olsun güzel geçti.Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.
puser adlı üyeden alıntı
Dünkü bulumuşmaya katılan herkese teşekkürler. Maalesef fotoğraf çekme konusunu atladık. Fotoğraflar artık bir daha ki sefere kaldı. Islak hamburgerin yerini burger steakhouse'si ikame etti. Zenon'a ayrıca teşekkür ederiz.
Aykut konuştuğumuz gibi bir dahaki sefere g-max yapıyoruz.Delikanlı motorcuları görecez
-
14 Kasım 2012, 15:05
Aykut konuştuğumuz gibi bir dahaki sefere g-max yapıyoruz.Delikanlı motorcuları görecez
g-max olayı ne :D ben gittikten sonra ne konuşuldu oralarda :D
-
14 Kasım 2012, 16:55
evet, bir dahaki sefere g-max'e gidelim. g-max forum istanbul'daki lastikli, fırlatmalı adrenalin dolu oyuncağın adı. bir nevi, yönü fezaya doğru olan bungee jumping.
-
14 Kasım 2012, 17:01
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler