Laf olsun diye değil harbi güzel ortam dı. Çok keyif aldım.muhabbetten. ortamı renklendiren herkese teşekkür ederim. Paylaşacak daha çok şeyimiz vardı ama yengen vizeleri kısa geldi
Laf olsun diye değil harbi güzel ortam dı. Çok keyif aldım.muhabbetten. ortamı renklendiren herkese teşekkür ederim. Paylaşacak daha çok şeyimiz vardı ama yengen vizeleri kısa geldi
Sen toplanıyoruz de bir yolunu bulur kaçarız dostum
Bir gün mutlaka ...
Ağ kapısında önden cıkanlardan biri hesabı ödemiş mahcup olduk valla ödeyenin ödeyenlerin kesesine bereket
Bahara izinleri koparın tekrarlayalım hafta sonu ;)
http://www.motosiklet.net/forum/etki...n-da-kamp.html
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Foto ucmuşya :D Yeniden yükliyim bari :D
Arka sıra solda sırtı duvara dayalı olan benim :D hazır elim deydi diyerlerinide atim bari ;)
Çok bulanık cıkmış net birsey yok Cep Telden ancak bu kadar oluyor.
Hayda yükledim ama servera ulaşılmıyor :D yemekten sonra bakarım artık ;)
Yüzündeki sivilcenin bile kaçarı olmaz merak etme
Bir gün mutlaka ...
Makina benden foto çekmesi sizden,illaki vardır aramızda foto meraklıları çekeriz güzel fotolar.
Bir gün mutlaka ...
Anlaşıldı ben çekerim fotoları Yarın oto fuarındayım gelen olursa mitsubishi standına beklerim.
Bir gün mutlaka ...
İki resimde benden gelsin.
Gerçekten güzel ortamdı.Havalar ısındığında sık sık görüşürüz umarım.
Bu arada D90 muhabbeti geçmiş.Makine efsanedir, candır canavardır.Ben ek iş olarak yazın düğünlerde calışıyorum, bizdeki makinede D90.Resimleri ben cekebilirim..Gerçi bizde ince ayar yok, şip şak flash'lı resim cekiyoruz hızlı hızlıda.. En azından düzgün kadraj alırım.
@ozrace
İlk eklediğin resimdeki, tank pad'i tek olarak alabiliyomuyuz ? Alabiliyosak o şekilde fiyatı ne olur ?
şu kaskların arasına benimkinide koysaydım keşke.. çok kıskandım vallaha. bidahakine hafta sonu olur inş
S.a. arkadaşlar 2010 model Hyosungum boşa geçmiyor, kapattım açtım daha önce geçen 1 le 2 arasında ne boş ışığı yanıyor ne de boşa geçiyor, yardım edebilirseniz çok iyi olur.
durağan halde birinci viteste debriyaj basılı iken gaz vermeye başla. göstergen 3000 devire yaklaştığında vitesi yukarı itip boşa almayı dene. bu yöntemle bile boşa alırken zorluk çekiyorsan veya alamıyorsan bence debriyaj ayarını bu motosikletten anlayan bir ustaya kontrol ettirmen gerekecektir. eğer boşa geiyor ama billdirim ışığı yanmıyorsa büyük ihtimal müşürünün değişmesi gerekecektir.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)