Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
05 Ekim 2012, 16:41
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu gün itibari ile aranıza katılmış oldum.1998 Kawasaki EN 500 sattım ve bu sabah 2010 model GT 250 R model motosikletimi teslim aldım.İkitelliden eyüb'e kadar kullanma fırsatım oldu,gerçekten fena değilmiş beklentimin üstünde bir motosikletmiş.Buluşmalarda görüşmek üzere....
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Bi kaç fotoğraf bekleriz artık.
Kaça aldın?
Reklamlar
-
05 Ekim 2012, 16:59
UNdocab adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Bi kaç fotoğraf bekleriz artık.
Kaça aldın?
Tşk. Yarın izinliyim kısmet olursa güzel bir temizlikten sonra bir kaç foto çekip eklerim.2010 model pirelli ve performans eksozu ekstraları vardı 6.000 tl ye satın aldım.
-
05 Ekim 2012, 17:26
salih06 adlı üyeden alıntı
Kurt var mı portakal da ?
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
05 Ekim 2012, 18:44
gt 650 r yeni kasada firen kaliperleri nissin veya tokico olcak amortisörler değiştirlmiş birde beyin 250r de de aynı değişiklikler olur sanırım
-
06 Ekim 2012, 02:45
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
:D yok ya valla pek umrumda değil ama sinir oluyorum 6yıl önce bi motor yapıyolar 5 yıl sonra arkasını 6 yılda önünü makyajlıyolar geri kalan aynı :D gönül isterdi komple yeni kasa olsun :D benim öle takıntılarım yok elimdeki ile mutlu olmayı öğrendim çok şükür :D
Valla yanlış biliyo olabilirim ama benim bildiğim makyaj denilen olay aynı grenaj üstüne sticker değişikliği, boya değişikliği vb. rutuşlardır.Misal 2011 Cbf.
Gt 250 r da 2011'de de, şimdi de sağlam ana baba değişiklik yaptı yani görüntüde, sonuc olarak bi 2006 kasayla 2013 ü yanyana getirdiğimizde ortada cok ciddi farklar var.
Hepsinin bi kerende olmasını istemen mantıklı, ama adamların yaptığıda mantıklı yani, pazarlama stratejisi... Gene en büyük örnek cbf; istese koskoca honda 2011 öncesindede koyamazmıydı o 3 kuruşluk devir saatini.
-
06 Ekim 2012, 02:55
Görkem_ adlı üyeden alıntı
Valla yanlış biliyo olabilirim ama benim bildiğim makyaj denilen olay aynı grenaj üstüne sticker değişikliği, boya değişikliği vb. rutuşlardır.Misal 2011 Cbf.
Gt 250 r da 2011'de de, şimdi de sağlam ana baba değişiklik yaptı yani görüntüde, sonuc olarak bi 2006 kasayla 2013 ü yanyana getirdiğimizde ortada cok ciddi farklar var.
Hepsinin bi kerende olmasını istemen mantıklı, ama adamların yaptığıda mantıklı yani, pazarlama stratejisi... Gene en büyük örnek cbf; istese koskoca honda 2011 öncesindede koyamazmıydı o 3 kuruşluk devir saatini.
2011 avensisle 2012 avensis e git bak makyajlandılar aynı şeyleri rütuşluyorlar farı dahada çekiyolar stopları karartıyorlar falan sence eski farla yeni far arasındaki fark baştan başa kocaman bi değişiklikmi yoksa sadece farın köşelerini değiştirip içinimi karartmışlar neyse ya bana göre sadece makyajlanmıştır sana göre yeni kasadır bana göre yeni kasa kawasaki ninja250r dir git americadaki yeni kasaya bak şase ve motor hariç herşey farklı yeni kasa odur bana cbf150yi örnek verme daha pahalı motorlarla örnek ver commuter değil sonuçta bu motorlar
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
06 Ekim 2012, 10:40
E kardeş, 2010 yılındaki ile 2013 ü karşılaştır.
Far değişik
Kafa değişik
ön cam değişik
kuyruk değişik
tutamaklar değişik
koltukların ikisi de değişik
grenajda arka tarafta kanca takma yerleri vardı onlar kaldırıldı, değişik
Boyada sedefli boyalar vs var değişik
Beyin değişik
elektirik sistemi değişik
enjeksiyon sistemi değişik
ağırlık merkezi aşağı taşınarak değiştirilmiş
egsozlarda ön egsoza da sensör takıldı o değişik
egsozun borusu bu sebeple değişik
ne istiyosun olum sen hea :D
-
06 Ekim 2012, 14:15
Far değişik
Kafa değişik
ön cam değişik
kuyruk değişik
tutamaklar değişik
Beyin değişik
valla proje üzerinde çalışta şurda lastik dönmesine tam bir hafta kaldı :D bırak elalemin kasasını falan elimizdekilerle yola çıkalım :D
-
06 Ekim 2012, 14:16
Far değişik
Kafa değişik
ön cam değişik
kuyruk değişik
tutamaklar değişik
Beyin değişik
Objektif olmak diye buna derim.
-
06 Ekim 2012, 14:58
Far değişik
Kafa değişik
ön cam değişik
kuyruk değişik
tutamaklar değişik
Beyin değişik
anlattım ama anlaşılmadı okunmadı heralde neyse siz çok objektifsiniz ben sizi çekemedim kusurabakmayın
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
06 Ekim 2012, 15:09
anlattım ama anlaşılmadı okunmadı heralde
neyse siz çok objektifsiniz ben sizi çekemedim kusurabakmayın
Babacan dediğin gibi işte
Şase ve motorbloğu aynı diğerleri de değişenler.
Senin açından bitek gösterge ve yan grenajlar var onlar da değişmiş olsa tamamdı büyük ihtimalle de demekki giremediler oraya daha.
Bence ona girmeleri 3 yıl falan sonra olur.
-
06 Ekim 2012, 15:26
-
06 Ekim 2012, 20:23
-
07 Ekim 2012, 01:16
ARCHANGEL adlı üyeden alıntı
hocam bu motoru aldığınız kişinin adı neydi tanıdık geldi sankide egsoz tarafından fotorafı olsa iyice tanıycaktım
-
07 Ekim 2012, 02:02
Herkese selamlar arkadaşlar. Sürekli karşılaştığım bir problemi burada paylaşayım ve sizlerden yaşayanlar var mı sorayım istedim.
2. viteste ve 3. viteste rölantide giderken FI ışığı yanıyor. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı acaba ? Varsa bilgileri paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
-
07 Ekim 2012, 10:49
hocam bu motoru aldığınız kişinin adı neydi tanıdık geldi sankide egsoz tarafından fotorafı olsa iyice tanıycaktım
Aldığım kişi adaşımdı,adı fatih bilmem tanırmısın.
-
07 Ekim 2012, 13:24
arkadaşlar bu 2013 yeni kasa türkiyeye nezaman gelir bilgisi olan?
-
07 Ekim 2012, 13:34
Ya o değilde burada çok yorum var. Ben hepsini tek tek tek oku oku.. ohoo.. yani baya bi zamanımı alır. SİZDEN RİCAM; Kullananlar yazsın lütfen. ne gibi sorunlarla karşılaşıyosunuz?? Hyosung GT250R'ın arıza vermemesi için neler yapmam gerek?? Alırsam EN DÜŞÜK kaç modelini tavsiye edersiniz? v.b şeyleri bana yazarsanız.. Bende ona göre alıcam çünkü. LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM.
-
07 Ekim 2012, 15:11
Dün uyku sersemi Rölantide gidiyorum falan yazmışım kusura bakmayın onu düzeltiyorum.
--------
Herkese selamlar arkadaşlar. Sürekli karşılaştığım bir problemi burada paylaşayım ve sizlerden yaşayanlar var mı sorayım istedim.
2. viteste ve 3. viteste sabit hızda giderken FI ışığı yanıyor. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı acaba ? Varsa bilgileri paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
-
07 Ekim 2012, 15:15
gokocan92 adlı üyeden alıntı
Dün uyku sersemi Rölantide gidiyorum falan yazmışım kusura bakmayın onu düzeltiyorum.
--------
2. viteste ve 3. viteste sabit hızda giderken FI ışığı yanıyor. Aranızda bu sorunu yaşayan var mı acaba ? Varsa bilgileri paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
http://www.mediafire.com/?ok4q7fmf9l1wueh
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler