Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır forumda pek yazamayıp ve bakamıyordum. Kahvaltı , toplanıp gezme vb. organizasyonlar varmı bu sıralar? Burada duyuru oluyormu yine ?
Selamlar
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır forumda pek yazamayıp ve bakamıyordum. Kahvaltı , toplanıp gezme vb. organizasyonlar varmı bu sıralar? Burada duyuru oluyormu yine ?
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
erkan kendınle kıyaslama hacı sen yıllardır otomobıl kullanıyosun trafık tecrıben vs var.onun dısında bırazda cabuk kavrayan bı yapıya sahıpsın ama herkes oyle olmayabılıyor.baska bı arkadasa ılk motoru olarak gtr aldık ve motor suanda resmen aglıyor.defalarca dustu kımsenın burada kotu haberını almak ıstemeyız.o arkadasa gtr almasına ızın verdıgım yada cevremde gelıstıgı halde engel olmadıgım ıcın kendımı suclu hıssedıyorum.cunku bu alet lıtrelık motordan bıle daha kalıplı,acemı bırısı ıcın hakım olmak cıdden sıkıntı.bende bırkac kaza atlattım fakat bu kazalarda kalıcı bır hasar olmaması sadece sansımın yaber gıtmesındendı.once bır 2.el cbf yada apache tarzı bı motor alıp ısı ıyıce kavrayın,gtr ı oldugunuz yerde ayagınıza dusurursenız bacagınızda bır daha yuruyemeyecegınız kırıklar olusabılır.cbf tarzı motosıklerlerle koruma demırlerınıde takınca daha guvende olursunuz.yapabılecegınız hataları daha az maddı ve manevı hasarla atlatırsınız.bosuna saglıgınızdan olmanıza gerek yok gıdıp 2.el bı 125cc alın bır kac ay kullanıp satın zarar etmezsınız bıle.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
iyi günler herkese 2007 gt250r ım için karbüratör manifoltu bulamıyorum tek başıma eksik kaldım yaklaşık 10 gündür tüm türkiyeyi aradım elime geçen tek şey bir kaç yüz tl lik telefon faturası olacak galiba bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim parçayı bulabilirsem yaklaşık 1000 kmlik yola çıkacağım ama şu anki durumumda imkansız :(
öncelikle herkese selamlar bende hyosung gt 250 r kullanıcısıyım yaklasık 2 aydır. motorumu 2. el aldım ve motorun on camurluk ustunde ,far altında bulunan ıc kapagını farketmeden satın almısım sımdı bana bu parca lazım nerden temın edebılırım yardımcı olabılır mısınız acaba?
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
arkadaş bence korkmamalısın bu motorlar türkiye ye ilk geldiğinde her kafadan bi ses çıktı oysa şimdi Maşallah çok fazla tutuldu. bu motor 4 silindirli 600 cc lik bir tork canavarı değil ama şehir içi kullanışlar da ilk bir hafta filan bileklerin birazcık zorlanır. daha sonra bu oturuşa alıştıktan sonra keyfine doyamazsın. ben ilk hyosung umu 2006 da ilk gelen seriden almıştım ( tabi geçen zaman içinde birçok farklı marka motorsikletde aldım kullandım) şu an da 4. hyosungu mu kullanmaktayım ve oldukça memnunum
kardeş bulamaman şaşırtıcı nette olması lazım istersen bir link önereyim ara sor yada sahibindende fatih kılıçlı veya muharrem-esra ozsoy var onlarda var tanesı sanırım 100 tl ıdı.
http://merkezyedekparca.com/ oradan hyosungu sec orda var
benim 2. motorum oldugundaN dolayı çok rahat alıştım 10 km sonra artık makinayı tanıyordum ilk bindigin makina 125 lik te olsa vitas geçişleri motoru dinleme trafikte nerede duracagını sana ogretir ...Kısacası Katılmıyorum
Resimler abimin telefonundaydı biraz geç oldu. Bu da benim yaz temizliğim kendi bahçemizde Temizlik,vida kontrolleri, yağ, Keçe değişimi, Dişli kontrolü, zincir temizliği... 2 günümüze mal oldu ama değdi.
Uploaded with ImageShack.us
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
hocam amortisör yağı kaç gr kullandın bir de hangi marka ve numara benimde keçe ve yağ değişimi yapmam lazım da :D keçeleri oturtma işlemi zor oldumu?
Hocam o kadar da zor değil tabi babam bu işlerden baya bi anladığı için rahat yaptık tamiratla aranız nasıl sizi bilemem Yağ olarak 10w castrol koyduk. Göz kararı koyduk taktıktan sonra fazla olmus yaylanması azdı sonra üst vidanın ordan bi şırınga yardımıyla azalttık şimdi iyi
Bu arada size yardımcı olabilir. Keçe değişimi de varmış mt de şimdi yeni gördüm. Gramı da yazıyor
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...i-resimli.html
lastik basınclarınızı kac ps yapıyorsunuz?
motoru aldıgımda ön 42 arka 38di :D
şimdi ön 30 arka 32 yaptım ancak vrajlarda guven vermıyor
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Arkadaşlar bu ne rüzgardır köprüden geçerken yüreğim ağzıma geldi bir savuruyorki sormayın sağdan soldan kontra tekniği ile o ufacık km bana çok uzun geldi ama dikkat arkadaşlar birde o köprü bacaklarında rüzgar kesiliyor sonra tokatı yapışıyorki hakimiyeti kaybedebilirsiniz.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim mesajlarınız için bu motorla başlamanın çabuk gaza gelen birisi için uygun olmayacağını fakat sakin kullanılarak üstesinden gelinebilecek bir motosiklet olduğunu anladım.Trafik konusunda yeterli derecede bilgim var.Az çok yeteneğimin olduğunada inanıyorum.Biraz antrenman birazda eğitimle de üstesinden gelirim diye düşünüyorum.Bende yekında gtr sahibi olup yavaş yavaş öğrenip yanınızda olacağım.
Alın size birkaç foto daha forum canlansın, şenlensin Bugün kü gezimden balık tutmaya gittim ama eli boş döndüm Bu arada bugün Konya da fena rüzgarlıydı Temmuzda üşüdüm yani
Altınapa Barajı
Akyokuş - Konya üstten görünüş
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
EywaLLah Alper.. Fiyata Serviste Ustayla Beraber Netten Baktık 89 TL idi. Bursa'da Bir kaç Yerde Soruşturdum 100 TL den Aşağı Söyleyen OLmadı.. En Sonunda Bi Parçacı BuLdum ve Ordan 38 TL ye Aldım..
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)