Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Alıntı hakan10x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankaradan herkeze selam olsun,merhabalar....Uzunca bir aradan sonra (15 yıl üstü) 2011model 1.200 km de samimi arkadaşımdan komple beyaz renklisini aldım,,velhasıl artık bende gt250 r cı oldum.Bakalım zaman neler getirecek..Herkeze hayırlı akşamlar....
    Aleykümselam hoşgeldin kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
    [COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Ankaradan herkeze selam olsun,merhabalar....Uzunca bir aradan sonra (15 yıl üstü) 2011model 1.200 km de samimi arkadaşımdan komple beyaz renklisini aldım,,velhasıl artık bende gt250 r cı oldum.Bakalım zaman neler getirecek..Herkeze hayırlı akşamlar....
    hayırlı olsun
    www.erkakurye.com

ustavolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R'ı vardı
    hoşgeldin, hayırlı olsun
    2012 Hyosung GT250R EFI Kırmızı Siyah

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    hakan10x Hakan SARI kardeş,hayırlı olsun,hoş geldin.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Hyosung GT250 R
    Alıntı MF-Hyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun kardeşim bulursun inş.Gel ben satayım sana dicem ama değiştirecek para bulmam lazım öncelikle Seneye filan artık bakacaz
    Seneye çok var ama kardeşim ya Ben bu yaz alamazsam kışın kısmetse kesin alırım :D (Aslında kışın alma taraftarıyım fakat yazında motorun tadını çıkartamıcam :D)

Keyifli Kullanımlar Dileğimle
    Ne kadara almıştınız Adettir Sorayım dedim
    MF-Hyo bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaşlar dün sabah motoru çalıştırdım,2-3 dk rölantide beklettim. 1.vitese takınca motor stop etti.Tabi ayaklık kapalı,tekrar boşta çalıştırdım 1.vitese taktım stop etti.Bir kaç kez devam etti.Benim moral sıfır:((. tekrar boşta çalıştırdım hafif ileri hareket ederek 1.vitese taktım devam ettim o gün başka bir sorunu olmadı.Akşam motoru çalıştırdım vitese taktım herhangi bişey yok,ancak boş vites lambası; 1 vitesdeyken yanıyor,boşta iken daha şiddetli yanıyor, 2.viteste daha sönük,3.vites çok sönük 4-5 de ışık yanmıyor.
    Bugün sabah yine 1.vitese takınca stop etti 2.denememde normal çalıştı.Boş vites ışığıda normale döndü.Işıklardan kalktım 4 bin devir civarı motor anlık olarak stop etti(ben gaz kestiğini sandım) önemsemedim. 90 km civarı hızla tek şeritli yolda kamyonu sollarken motor stop etti... beynimden vurulmuşa döndüm ya karşıdan araç gelseydi ne yapardım. sağda durdum 1'e takıp normal devam ettim..
    ayaklık müşürünü kontrol ettim olması gerektiği gibi çalışıyor,debriyaj kolunda hafif boşluk vardı,onu sıktım,motor normale döndü biraz gezdim sorun yok.Fakat az önce motoru tekrar çalıştırdım 1.vitese takınca stop etti.Hafif iterek 1. taktım çalıştı.Müşürün kablosunu da kontrol ettim bi sorun yok gibi. Bi de ayaklık kapalı iken; vitese takılı motor,motor çalışmıyor.2 gün öncesine kadar çalışıyordu.

motor 2012 model efi 2800km de. yarın servise götürücem.Yağdan olabilir mi ? yağ değişeli 1700 km oldu(shell 10-40)

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün sabah motoru çalıştırdım,2-3 dk rölantide beklettim. 1.vitese takınca motor stop etti.Tabi ayaklık kapalı,tekrar boşta çalıştırdım 1.vitese taktım stop etti.Bir kaç kez devam etti.Benim moral sıfır:((. tekrar boşta çalıştırdım hafif ileri hareket ederek 1.vitese taktım devam ettim o gün başka bir sorunu olmadı.Akşam motoru çalıştırdım vitese taktım herhangi bişey yok,ancak boş vites lambası; 1 vitesdeyken yanıyor,boşta iken daha şiddetli yanıyor, 2.viteste daha sönük,3.vites çok sönük 4-5 de ışık yanmıyor.
    Bugün sabah yine 1.vitese takınca stop etti 2.denememde normal çalıştı.Boş vites ışığıda normale döndü.Işıklardan kalktım 4 bin devir civarı motor anlık olarak stop etti(ben gaz kestiğini sandım) önemsemedim. 90 km civarı hızla tek şeritli yolda kamyonu sollarken motor stop etti... beynimden vurulmuşa döndüm ya karşıdan araç gelseydi ne yapardım. sağda durdum 1'e takıp normal devam ettim..
    ayaklık müşürünü kontrol ettim olması gerektiği gibi çalışıyor,debriyaj kolunda hafif boşluk vardı,onu sıktım,motor normale döndü biraz gezdim sorun yok.Fakat az önce motoru tekrar çalıştırdım 1.vitese takınca stop etti.Hafif iterek 1. taktım çalıştı.Müşürün kablosunu da kontrol ettim bi sorun yok gibi. Bi de ayaklık kapalı iken; vitese takılı motor,motor çalışmıyor.2 gün öncesine kadar çalışıyordu.

motor 2012 model efi 2800km de. yarın servise götürücem.Yağdan olabilir mi ? yağ değişeli 1700 km oldu(shell 10-40)
    Vites geçişlerinde problem var anladığım kadarıyla.. Nerede gördüm hatırlamıyorum ama daha önce okumuştum forumda böyle bir konuyu 700 km de falan dı sanırım o arkadaşın motoru da rodajdaydı yani benzer sıkıntılar yaşıyordu yağı değiştirince vitesler normale döndü düzeldi diye yazmıştı.. Yağı değiştirince düzelir yüksek ihtimalle
    [COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR

devriyaj müşürün arızalı sanırım.20-25 tl gibi bişeydi.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Birkaç foto atayım

By erk4nbakir at 2012-06-03

By erk4nbakir at 2012-06-03
    rolex39 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devriyaj müşürün arızalı sanırım.20-25 tl gibi bişeydi.
    debriyaj müşürü; debriyajın yanın düğme gibi kabloyla bağlı olan şey mi ? bu zıkkım hemen bozulabilcek bişeymiki arıza çıkartıyor.Boş vites ışığındaki sorunda bunla alakalı olabirlir mi ? Gerçi şuan ışık sorunu yok normal çalışıyor ama...

yağın özelliğini yitirmesinden olur mu ki ? zaten 1000 bakımdan sonra yeni yağ kondu,2.vitese çok sert geçmeye başladı.son zamanlarda da motor çalışmazken vites geçişleri aşırı zor geçmeye veya geçmemeye başlamıştı.Şuan 2860 km oldu,yarın servise götüreceğim 3000 bakımınıda yaptırıyım.
    çok can sıkıcı bir durum...yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Bilemiyorum ama benim kişisel düşüncem bu yağın özelliğini kaybetmiş olması yani.. Sen servise uğra baksınlar sonucu da buraya yazarsan iyi olur biz de öğrenmiş oluruz nedenini ;)

ercnbrkl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 - GT 250r white
    Arkadaşlar herkese merhaba.
    ST 250R 2012 Almayı düsünüyorm. internette fiyatları 10300 tl civarında peşin para verirsem son satışı kaç yaparlar enson? bu bilgiyi sizden almak istememin sebebi mağlum sezon açık en düşük kaça indiriler. cevap veren arkadaşlara şimdiden teşkrler...
    Gözlerime iyi bak, R6'cı olduğumu anlarsın...

rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ercnbrkl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ST 250R 2012 Almayı düsünüyorm. internette fiyatları 10300 tl civarında peşin para verirsem son satışı kaç yaparlar enson? bu bilgiyi sizden almak istememin sebebi mağlum sezon açık en düşük kaça indiriler. cevap veren arkadaşlara şimdiden teşkrler...
    nakit 9800 e bırakıyorlar zorlarsan belki 9600 ya da 9500 e alabilirsin

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    Alıntı ercnbrkl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9600'e bağlarız işi....

ercnbrkl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 - GT 250r white
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9600'e bağlarız işi....
    mağazanmı var senin

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9600'e bağlarız işi....
    Yav baştan söylesene bende senden alırdım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    az önce tekrar denedim, ısınınca bi sorun yok.Anlaşılan yağ sorunu.Bakımdan sonra yazarım sonucu,tekrar teşekkür ederim.

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    az önce tekrar denedim, ısınınca bi sorun yok.Anlaşılan yağ sorunu.Bakımdan sonra yazarım sonucu,tekrar teşekkür ederim.
    Hadi inşallah sorun tahmin ettigimiz gibidir yağ ile kurtulursun

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    beyler mağazam yok....
    bana verilen bi fiyat var, hakkımı birine devredecem sadece...
    motor işi benim için maalesef ki son buldu...
    birine faydası olur açısından....

Motosikleti
    xj6 diversion f
    sahibinden de benim daha canlı görmediğim biricik motorum kırmızı grinin ilk fotoları eklenmiş bakın bakalım nasıl :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88683012/detay
    -unnamed- ve MF-Hyo bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler