Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    peki bu fabrika cikisi satìlan motorun gidip sifirini alabilir miyim. hala uretiliyo mu. ?
    Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
    Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Yeni seri gt250 ler bu şekilde. Hala değil daha yeni başladı satılmaya. Önümüzdeki seneye kadar bunlar satılır.
    Tahminen sonrasında da şu yukarıdaki karbon kaplamalı olanlar gelir.

rq7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ERK4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmm evet bu da güzelmiş.Feyizoğlunun Mağazasına gidicem bu modeli de denerim
    aynısını bende kullanıyorum acayip hoşuma gitti bu mont feyizoğlu nun mağazasından almıştım tavsiye ederim

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    kırmızı-gri çok iyiymiş yav...
    gelecekmi bu renk türkiyeye?

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    guguk egzosumun altı kararmış filan die laf etmiştin sanırım :D parlatıcıyla herşey hal oldu metal parlatıcı bahausede 3.5tl tavsiye ederim resim paylaşırım da cep telefonu ile pek iyi değil :D

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:52 ----------

By alperkaya1991 at 2012-05-31
    gugukk bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Motosikletimi satışa koydum. Gt650 almaya niyetlendim Hadi bakalım hayırlısı.
    Alper Kaya ve zenon bunu beğendiler.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun
    UNdocab bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    arkadaşlar bende bir uğursuzluk dur devam ediyor...önceleri sorun yokken depoyu boya için cıkarmıstık bitti şimdi takıcam soketleri takılı olmadığı halde depo full görünüyor yani soket takılı değil ama depo full gösteriyor sizdede böyle bir şey oldumu...alt koltuk acma anahtarı gevşedi şimdi koltugu bile acamıyorum dün sinirden az kalsın kıracaktım.daha önce başına böyle bir şey gelen varmı yoksa hafta sonu komple kafa depo vs yeniden sökmem gerek acaba ön kafa soketlerindenmi çünkü ön gösterge vs hepsini sökmüştüm soketleri taktım a sorun onlardamı bir yerlerde şasemi alıyor yoksa gerçekten soket cıkardıgımızda depo sürekli full mu oluyor ...aslında hep full moral acısından iyi en azından depom hep dolu ama yolda bir kalırsam o zaman rezil olurum.[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

(bu arada motoru 2 kere üst üste yıkamıştım ama şimdiye kurumuş olması lazım)

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Gec bile kaldın :D Hadfi hayırlısı sen al test et peşindeyiz :D
    UNdocab bunu beğendi.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guguk egzosumun altı kararmış filan die laf etmiştin sanırım :D parlatıcıyla herşey hal oldu metal parlatıcı bahausede 3.5tl tavsiye ederim resim paylaşırım da cep telefonu ile pek iyi değil :D

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:52 ----------

http://img3.imageshack.us/img3/3585/010620121845.jpg
    By alperkaya1991 at 2012-05-31
    ya aklıma geldi söyleyeyim bari ben benim egzostun içini açmıştım öyle apaçice değil ama... lazer kesim ile açtık.. sonra oraya girip çıkan saç büktük..dışarıdan diç bişey belli değildi.. sonrasında ister sesli ister sessiz kullandım.. içine biraz elyaf takvisesi ile süper olmuştu.... gidip 300-500 lira vereceğinize kendinize has bir durum olsun.. ben bu iş için kazalı bir hyo nun eğzostunu alıp (40) liraya yapmıştım..sonra istediğimden çok daha iyi olduğundan kendininkini sattım o egzost kaldı üzerinde.. birde 2 silindir i çok ısınan ve garanti kapsamı dışına çıkan motorların katalizörünü kesip dağıtın boş takın 2. silindirdeki ısınmada halloluyor...
    Chronix bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Motosikletimi satışa koydum bu da ilanı sahibinden ilanı

Herhalde gelmiş geçmiş en dürüst ilandır. Ne varsa yazdım.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX

hakkında hayırlısı olsun.... 2, elde düzgün 650r yoktu 1 hafta öncesine kadar...
    UNdocab bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakkında hayırlısı olsun.... 2, elde düzgün 650r yoktu 1 hafta öncesine kadar...
    Giresundaki ilanı düşünüyorum aslında.Baktın mı o ilana hiç?

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa

Bu kadar özendiğin motor için fiyat uygun bence ancak ölücüler olur ve boya olayına takılıp fiyat kırmak isteyen çok olur. Yinede içine sinen birine uygun bir pazarlıkla verirsin. Hemende yenisini alabilirsin umarım seni bir 20 bin km daha artı olarak taşımayalım sonra :D Güzel bi comet yakışır sana artık R dan hevesini almışındır :D
    UNdocab bunu beğendi.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende bir uğursuzluk dur devam ediyor...önceleri sorun yokken depoyu boya için cıkarmıstık bitti şimdi takıcam soketleri takılı olmadığı halde depo full görünüyor yani soket takılı değil ama depo full gösteriyor sizdede böyle bir şey oldumu...alt koltuk acma anahtarı gevşedi şimdi koltugu bile acamıyorum dün sinirden az kalsın kıracaktım.daha önce başına böyle bir şey gelen varmı yoksa hafta sonu komple kafa depo vs yeniden sökmem gerek acaba ön kafa soketlerindenmi çünkü ön gösterge vs hepsini sökmüştüm soketleri taktım a sorun onlardamı bir yerlerde şasemi alıyor yoksa gerçekten soket cıkardıgımızda depo sürekli full mu oluyor ...aslında hep full moral acısından iyi en azından depom hep dolu ama yolda bir kalırsam o zaman rezil olurum.[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

(bu arada motoru 2 kere üst üste yıkamıştım ama şimdiye kurumuş olması lazım)
    soketi söktüğünüz zaman bir değer vermeyeceği için full gösterir. hepimiz de bu durum aynı
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar özendiğin motor için fiyat uygun bence ancak ölücüler olur ve boya olayına takılıp fiyat kırmak isteyen çok olur. Yinede içine sinen birine uygun bir pazarlıkla verirsin. Hemende yenisini alabilirsin umarım seni bir 20 bin km daha artı olarak taşımayalım sonra :D Güzel bi comet yakışır sana artık R dan hevesini almışındır :D
    enjeksiyonlu istiyorum piyasada yok =/

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @UNdocab
    bencede senin için en mantıklı tercih naked modeli, çünkü uzun yolu baya seviyosunuz
    GT650 Comet ın sıfır fiyatına baktınmı satılmaz tabi
    GT650 Sportbike 17.131 TL
    Kawasaki ER6N 8200 Euro
    Tercih belli
    UNdocab bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Hayırlısı olsun umarım bir an önce satarsın
    UNdocab bunu beğendi.
    [COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]

gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Hadi hayırlısı Yoldayken FI ışığı yanıyor arada sırada. Neden yapıyor sizce bunu ? servise götürmek iyi olur sanırım

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Alıntı gokocan92 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı Yoldayken FI ışığı yanıyor arada sırada. Neden yapıyor sizce bunu ? servise götürmek iyi olur sanırım
    Daha önce yaşamadım hiç ama servise gittiğimde ; eğer bir yerde şase varsa FI ışığı kısa süre yanıp sönebilir problem olmaz yola devam edebilirsin ama en kısa zamanda getir bakalım demişti.. Büyük ihtimalle bir yerde şaşe yapıyor yanıp sönme olayı o yüzdendir servise götürüp bir kontrol ettirirsen iyi olur
    [COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler