Valla çoğunlukla Petrol ofisinden, Bazende BP den alıyorum. Bazen firmanın çim kesme için aldıkları benzini çalıyorum
Uyduruk firmalardan hiç almadım. düşünmüyorum. Motor benzini çatır çatır yaktığına göre şimdilik sorun yok
Valla çoğunlukla Petrol ofisinden, Bazende BP den alıyorum. Bazen firmanın çim kesme için aldıkları benzini çalıyorum
Uyduruk firmalardan hiç almadım. düşünmüyorum. Motor benzini çatır çatır yaktığına göre şimdilik sorun yok
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
benden bişey alırsan senin şansına almasan alanın şansına ben senden bişey alırsam benim bahtım kara :D ayıp ettin kırıldım :D------------------bu arada yukardada sölediğim gibi benzin markaları şirketlerinden cok bayilerine dikkat edilmeli 1 bayiden alınan kötü benzin tüm markaya bağlanmamalı ne demişler 10 parmağın 10uda bir değil uyanık zihniyet cıkıp su katabilir ama bunlarda ali nin dediği gibi kuytu köşede bakımsız bayiler olabilir şehirler arası yollarda rastlamak mümkün oluyor ölelerine
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
beyler elimde fren ve debriyaj maneti var...
orjinal ama...
isteyen olursa uygun bir fiyata vericem...
yada dolaylı takasta yapabilirim..
öne iki tane sinyal lazım, aynada ki sinyallari iptal edip normal sinyal sistemine geçeceğim...
sinyali veren maneti alır...
Bende shell den alıyorum shell dışında pek almadım diğer benzinleride de denedim ama sanki shell daha iyi gibi geldi belki psikolojiktir ama motor shelle alaıştığı için değiştirmekte istemiyorum birde bayağı puan birikti evede yakın olduğu için hiçb değiştirmiyorum. full den merak edim almıştım bir kere aman aman bitirene kadar canım çıktı motor gitmiyor gibiydi birde çabuk bitti bir daha fullmu aman dedim.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Bu yağmur duasına kim çıktıysa yangın hortumuyla sulayacam kendisini
Dün akşamdan beri hava patlama noktasında gibi, yere tek damla düşmedi.
Bu akşam eve minibüsle gidicem. motor ile 7 dk minibüs ile şehir turu 45 dk , çekilir mi bu çin işkencesi arkadaşlar
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Arkadaşlar acaba noterde devir işlemleri ne kadar tutuyor? Motoru satıyorum da alacak olan kişiyle devir işlemleri benden olur diye pazarlık ettik. Ne kadar zarar edeceğimizi bilelim bari
valla ben şimdiye kadar işe giderken yolumun üstünde olduğu için havalimanının ordaki shell den aldım, BP alırkende bu beşyol tarafındakinden almıştım ama 97 varmı diye bakmamıştım. bu depoda fuel save var dediğim gibi bir sonrakinde shell in fuel save ini deneyeceğim bir sonrakinde de bp 97 bakarım yakınımda 3 tane bp var hepsine bakarım sana da haber veririm yolun düşerse sefköy taraflarına sen de alırsın
beyler sinyal tavsiyesi varmıdır diye sordum ama?
daha bir sportif görünüm sağlıyor
86 TL plaka değişecekse 162 TL tutuyor.
Led var
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
eyvallah üstadım saolasın..
arkadaşlar koçtaşta baktığım cırcırlı lokmalar 14 mm ye kadar bana hem yağ değişimi için 17mm lik lokma hemde zincir sıkmak için vidanın boyutunu bilmiyorum bilenler söylerle öyle bir takım lazım önerebileceğiniz bir set varmı
SİNYAL ARAYANLARAvalla ben ona benzer hatta aynısı belkide 4 ünü tek fiyatına aldım msn ver sana resım yollayayım begenirsen sana yollayayım.
yada bu linke bak buzlu cam yada şeffaf cam seçeneği var sarı camda hediye değiştirilebiliyor değişik renkleride var beyaz mavı lambalar falan ben 4 tane aldım bundan
http://motorsikletyedekparcasi.com/i...oduct&pid=6313
BU ARADA BUGUN JANTLARI BOYAYA VERDİM GEÇEN YAZDIM KİMSE CEVAP YAZMAMIŞ ÖN VE ARKA LASTİĞE FARKLI EBAT TAKAN VARMI BANA RESİM LAZIM ön 120 arka 160 olucak
120 160 tam oluyor daha üstüde oluyor fakat en ideali 160 bence çokta güzel duruyor
takım almaya gerek yok lazım olan parçaları tek olarakta alabilirsiniz..eğer cırcırı alırsanız yanında 8-10-12-17-19-22 lokmalarınıda almanız yeterli olacaktır.. yok illa takım diyorsanız bu iyi alternatifyalnız orda 8 mm göremedim onu da ayrıca alabilirsiniz..
Two Against the World
lastik değişimi için buraya bakabilirsiniz beraber playboy_77 ile çok uğraşmıştık bu motor için http://www.motosiklet.net/forum/moto...ye-yaptik.html
@Chronix bende takım almama gerek yok diye biliyordum koçtaştaki görevliye cırcırlı lokma alıcam yanındada 17 mm lik lokma vitası alıcam dedim olmaz dedi aldığın lokma uymaz dedi benimde kafa karıştı herhalde birşeyden anlamıyan birisini koymuşlar yarın gidip alayım bari ek olarak zincir sıkmak için vida kaçlık kaçlık lokma almak lazım
orda ki adamlar prim mi kazanıyor her satışan anlamam ki.. her cırcırın kendine ait standart bir ölçüsü vardır ama bu 2-3 ebattan ibarettir diye düşünüyorum ve ona göre de lokma üretilir..praktiker de parça parça satıldığını görmüştüm..lastiği gevşetmek için solda ki bağımsız somun 22 sağında ki milde yer alan ise 19 sanırım (22 den eminim) zincir gergisini ayarlamak içinse 12 kullanacaksınız..
Two Against the World
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)