Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Mayıs 2012, 16:10
alicanblnr adlı üyeden alıntı
Merhaba beyler bende aranıza yeni katıldım sayılır cumleten iyi gunler
Welcome brother ...! I Hope To See you everyday in MT ...
Yeni katıldın sayılmaz sen bayadır katılmış durumdasın zaten :D foruma yeni üye oldum de bari :D
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Reklamlar
-
08 Mayıs 2012, 17:15
-
08 Mayıs 2012, 18:05
yeni parti 2012 leri merak edenler için ;
http://www.youtube.com/watch?v=Opm2PN8ch9I
her renginin yeni kasası var ama türkiyeye hepsini getirirler mi emin değilim
-
08 Mayıs 2012, 18:27
eod adlı üyeden alıntı
Bütün resimlerden bi edit yapmışlar güzel olmuş fakat gösterge resmi yanlış ilk çıkan motorların gösterge öyleydi
ben şunu çözemedim bu nedir?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
08 Mayıs 2012, 18:36
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
ali bu arka amortisörün bağlantı yeri keyfi şekilde çekmişler burada hiç bir değişiklik yok.. o egzoz borusunun yanında gördüğün başı iki somunla bağlı parçanın adı Lowers kit Hani drag motorlarında arka teker seleye değicek kadar alçak olur ya bunu o parçanın uzununu takarak yapıyorlar hatta bu parçanın hidrolikli olanını yapabilirsen motoru olduğu yerde çöktürebilir ve kaldırabilirsinde... ben bunun kısa olanını ve ayarlı olanını çok aradım E bay dede var fakat pahalı bir malzeme.... Kısa olanına bizim motorlar çok olanak vermiyor ama ben kısasından takmayı düşünmüştüm arkasını yukarıda önü basık yapıcaktım ... artık beynimdeki düşüncelerim deşifre oldu :D Kısaca oalyın özü bu yani :D
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
08 Mayıs 2012, 18:45
bygrm adlı üyeden alıntı
ali bu arka amortisörün bağlantı yeri keyfi şekilde çekmişler burada hiç bir değişiklik yok.. o egzoz borusunun yanında gördüğün başı iki somunla bağlı parçanın adı Lowers kit Hani drag motorlarında arka teker seleye değicek kadar alçak olur ya bunu o parçanın uzununu takarak yapıyorlar hatta bu parçanın hidrolikli olanını yapabilirsen motoru olduğu yerde çöktürebilir ve kaldırabilirsinde... ben bunun kısa olanını ve ayarlı olanını çok aradım E bay dede var fakat pahalı bir malzeme.... Kısa olanına bizim motorlar çok olanak vermiyor ama ben kısasından takmayı düşünmüştüm arkasını yukarıda önü basık yapıcaktım ...
artık beynimdeki düşüncelerim deşifre oldu :D Kısaca oalyın özü bu yani :D
Bizim motorlardada varmıydı bu olay hiç dikkat etmemiştim
Yeni kırmızı siyahta hoş olmuş siyah kuyrukta kırmızı kanatlar çok güzel duruyor.
Bu kanatlar çok hoş olmuş fakat insanı çamurluk ve plakalık iptaline teşvik ediyor
-
08 Mayıs 2012, 19:03
http://www.youtube.com/watch?v=Opm2PN8ch9I bu videodan sonra da aliyle bizim toriumda yanladğımız video çıkıyo seçeneklerde :D
-
08 Mayıs 2012, 19:38
Bizim motorlardada varmıydı bu olay hiç dikkat etmemiştim
Yeni kırmızı siyahta hoş olmuş siyah kuyrukta kırmızı kanatlar çok güzel duruyor.
Bu kanatlar çok hoş olmuş fakat insanı çamurluk ve plakalık iptaline teşvik ediyor
insan bi eğilir bakar :D ben altı temizmi die eğilip bakmaktan aşinayım o parçaya :D bazen takıntılı olmak güzel :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
08 Mayıs 2012, 19:47
usta buldum beyler
yarın götürmeye gelecekler motoru :D
-
08 Mayıs 2012, 20:19
bygrm adlı üyeden alıntı
aynen,izlenme sayısı neredeyse 10k olmuş vay be
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
insan bi eğilir bakar :D ben altı temizmi die eğilip bakmaktan aşinayım o parçaya :D bazen takıntılı olmak güzel :D
Sanki üstü temizde altına bakıyon
-
08 Mayıs 2012, 20:22
aynen,izlenme sayısı neredeyse 10k olmuş vay be
Sanki üstü temizde altına bakıyon
knk 5 tl ye parlatan bi yer buldum cillop gibi şuan bu ara görüşemedik ondan fark edemedin :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
08 Mayıs 2012, 20:38
@-unnamed- gündüz resimleri isterükkk
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
08 Mayıs 2012, 21:20
eod adlı üyeden alıntı
usta buldum beyler
Sevindim inşallah düzgün bir şekilde yapılır size sorun çıkartmaz bir daha
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
08 Mayıs 2012, 21:55
eod adlı üyeden alıntı
usta buldum beyler
hayırlısı olsun kardeşim herşey gönlünce olur inşallah, motordaki sorun neydi biraz bilgilendirir misin?
foruma yeni katılan birisi olarak açıkçası konuyu bilmıyorum
-
08 Mayıs 2012, 22:06
Selfish adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun kardeşim herşey gönlünce olur inşallah, motordaki sorun neydi biraz bilgilendirir misin?
foruma yeni katılan birisi olarak açıkçası konuyu bilmıyorum
her zamanki rutin şeyler krank kırdı yine :D:D:D:DD:D:
-
08 Mayıs 2012, 22:14
Amaaannn yine mi krank,krankçıları zengin ettiniz valla :D:D:D
-
08 Mayıs 2012, 22:37
-
08 Mayıs 2012, 22:46
eod adlı üyeden alıntı
sağolasın ^_^
tahmini olarak krank piston silindir.yarın inecek işte motor neyi var neyi yok çıkacak ortaya detaylı bilgilendirmeyi yarın yaparım
Biraz can sıkıcı gibi duruyor kaç model motorun? kaç Km de ? Tahmini olarak sorunun neyden kaynaklandığını düşünüyorsun ? (Kullanımla mı ilgili yoksa başka bir analzin varmı?)
-
08 Mayıs 2012, 22:46
Pain adlı üyeden alıntı
Amaaannn yine mi krank,krankçıları zengin ettiniz valla :D:D:D
Başarılı espriler.
-
08 Mayıs 2012, 23:56
Nasıl beceriyorsunuz krank kırmayı 2006 model kullandım hiçbir sorun olmadan sattım 2011 model aldım çok memnunum hiçbir sorun çıkartmıyor.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler