Faturayla ve gerekli belgelerle Trafik şubeye gittim. Orada Ek-1 ve gümrük belgesi doldurttum 20TL'ye ve sonra sıraya geçtim sıra geldi ruhsatımı aldım, plaka kağıdımı verdiler plaka basılan yere gittim 1 saat içinde plakamı teslim ettiler.
Faturayla ve gerekli belgelerle Trafik şubeye gittim. Orada Ek-1 ve gümrük belgesi doldurttum 20TL'ye ve sonra sıraya geçtim sıra geldi ruhsatımı aldım, plaka kağıdımı verdiler plaka basılan yere gittim 1 saat içinde plakamı teslim ettiler.
Forumu uzun süredir takip ediyorum.
Aranızda çok iyi bir diyalog var umarım böyle devam eder.
Bende bir GT 250R almak istiyorum. Hatta bir kaç arkadaşa özel mesaj atıp birkaç soru sorma eğiliminde bulundum, şuana kadar çok yolunda giden bir muhabbetım var saolsun hepsiyle.
Ali açıkçası Yeni nesil GT 250R yi çok merak ediyorum sana da söylediğim gibi aslında 2. el düşünüyorum fakat eğer gözüme çarpacak kadar farklılıklar bulabilirsem ve sıfır ürünün 2 yıl garantisininde olmasının vereceği özgüven ile biraz paçaları sıkıp sıfır alabilir neyse herşey kısmet nasip..
Motorunu yeni almış olan arkadaşlara Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler Diliyorum
Ali seninde motorunu açıkçası 4 gözle bekliyorum umarın herşey gönlünce olur
kusura bakmayın...
çektim fotoları biraz karanlık yalnız:(
idare ediverin...
bu arada bu stickerları yaparken, her başım sıkıştığın da, sorunum olduğun da her zaman yanım da olan kuzenime çok teşekkür ediyorum...
iyi ki varsın kuzi...
buda kuzenimin xx...
Allah kazadan beladan nazarlardan korusun....(cümlemizi)
güzel olmuş bir ara gündüz fotolarıda paylaş hoş duruyor.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
saolasın abi...
bi iki hafta motora binmeyeceğim...
bakımı geldi...
arabanın bi kaç şeyi var..
arabaya öncelik vermem lazım...
o yüzden motor yatacak...
@-unnamed- Beğendim, 100 tl ye aldınız dimi takımı ? Birde lacivert gibi cıkmış, gece cekimi diyemi öyle, mavi olcak zannediyodum ben ? Birde cözünürlük olarak nasıl ?
kardeşim mavi..
gece ve ışığın yansımasıyla öyle bir renk çıktı...
110 liraya aldım..
@Alper Kaya
o zaman iyimiş :D
gri üstünde olmaz gibi düşündüm bi an ama takım olunca bi hoş olmuş hoşuma gitmedi değil hayırlı olsun. çiziksiz günler
Rica ederim,her seride üstüne koyarak ilerliyor hyosung.2011in ilk serisinde kullanılan motor beyni farklıydı sonradan gelen 2.seride farklı.Her yeni seride farkettiğimiz ve farkedemediğimiz ufak tefek düzenlemeler mevcut.Bundan sonraki serilerdede olacak büyük ihtimalle.Motor geldikten sonra farkettiğim bütün değişiklikleri aktarırım, tabi değişiklik varsa
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Gece oluşundan mavi pek hoşuma gitmedi. Birde gündüz resimlerini görürsem fikrim değişebilir.
Sonuçta zevk senin, bize sadece fikir yürütmek düşer.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Merhaba beyler bende aranıza yeni katıldım sayılır cumleten iyi gunler
hoşgeldin kalııcı ve katılımcı olman dileğiyle..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)