yarın çekte bakalım nasıl olmuş merak ettim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
motoru buyuk ihtimalle satiyorum...
ilgilenen varsa...
son resımlerı ve fıyat konusunda kafanızdakı rakam nedır
ve arkadaşlar arkaları 160 lık önleride 120 lık yapmayı düşünüyorum daha önce yapan varsı sanırım görkem di galıba ama yanlıs hatırlıyorda olabilirim takan varsa sonucunu ve resmı varsa da paylaşabilirmi bakalım nasıl durucak özelliklede ön 120 lik sıgarmı ? çamurluğa falan sürtermi acaba
Bende yarına bi monster sticker seti yaptıracam büyük ihtimal resimleri burada paylaşırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
Uygulama yaptın mı acaba resimleri görme şansımız varmı ?Bİrde neden satıyorsun ki hayırdır ?
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !
Kawa da ivmeelenme farkı var evet ama kawa ile gt kıyaslanacak motorlar degilller. Gt kawa nin eline su dökemez benim şahsi fikrim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Ben nickini dogru yazıyorumda adında sıkıntı yasıyorum :D hem yanlış telafuz ediyorum hem yanlış yazıyorum :D yeni tanıştıklarıma hep izah etmek zorunda kalıyorum. :D birde bu tip kapışmalar gereksiz emin in dediği gibi pamugu tikarlar allah korusun...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85156069/detay
"HİÇBİR SIKINTISI BULUNMAMAKTADIR"
Ama "F1" akar .
Motor kitlemiş, uyduruktan toplamışlar işte, yok ağır bakımı yapıldı yok ustanın demesine 0 gibi oldu motor cart curt, alıcı arkadaşa şimdiden üzüldüm.
motoru satmamda ki tek neden tarz degisikligi...
isimi gorecek hem is hayatinda hemde hobi amacli kullanacagim bir alet almak...
bakalim aklimda ki su anda sym gt250evo...
o tarz motorlara bakiyorum...
Motorun hali ortada, o motorun sahibi kitlemeden masraf yapmaz ona.
Motoru cok kullanmak degil kullanmamak yıpratıyor. (paslanma kararma oksitlenme gibi durumlar.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
kim ne derse...
bakılmayan herşey çürür gider...
ama bakmanında bir üslubu var...
bıktım artık...
aman şöyle olmasın aman böyle derken...
ellerimde derman kalmadı...
yok zincie temizlemesi...
yok radyatör peteklerinin bakımı...
şudur budur...
derken bir bakıyorum tüm günüm motorla geçmiş yine...
farkediyormu?
çok farkediyor, bir yere gidince çok güzel bakıyorsun cümleleri benim için iftihar...
ama sosyal hayatımın tamamını motora bağlayınca iş çığrından çıkar oldu....
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ilk zamanlar bende temiz bakıyordum ama her gün hergünde parlasın diye silmek öldürüyor.
Hafif ıslak yolda bile çamuru sünger gibi yukarı çekiyor. Artık 3-4 günde bir yada haftasonu temizliyorum. Süngerle
Motorumu hiç satmak istemiyorum. her yerde dikkatleri üzerine topluyor. ilgi çeken motor ama ben bir garip kel oğlanım. Padişahın kızına da sürekli binemem ki
Benzin dayanmıyor off offf , padişahım sen çok yaşa
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
@-unnamed- koy artık şu resimleri aleti merak ettik
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Sonunda Plaka ve ruhsat işini hallettim toplamda 210TL'ye patladı bana ama aldım artık rahatım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)