o araba egsozlu motoru üstüne para verseler binmem...
o nedir arkadaş yav...hyosungtan utandım...
Arkadaşlar bugün çok büyük bir kazadan kıl payı kurtuldum gerçekten şanslıydım herhalde. Arkadaşla görüşmek için karşıya kurtköy sabiha gökçen taraflarına gitmiştim. Bölünmüş yol vardı, 2'şer şeritlik karşıdan gelen araba nasıl becerdiyse ben bile son anda gördüm geldiğini, dümdüz yolda ortadaki aydınlatma direğine geldi çarptı tam önümde ben de 80 90 la gidiyordum dondum bir an baktım direk yıkılıyor ama allahtan tam biz geçtik arkamıza yıkıldı. yani belki birkaç saniye daha geç kalsam tam üstümüze yada önümüze düşecekti. tamamen şans eseri kurtuldum.
geçmiş olsun...
sadaka vermenizi öneririm...
renkler ve zevkler tartışılmaz o yüzden egzostun motor üzerinde ki duruşu için yorum yapmıcam.ancak böyle koca ağızlı (1000 cc motorlar da bile böyle birşey yok) egzostun motora verdiği zarar gerçekten ciddi boyutta olucaktır.. ona göre ya bu şekilde kullanmaya devam edin ya orjinal egzostu ya da hyosung gt250r uyumlu (two brothers, Ixıl, Akrapoviç) egzost kullanın.. benim ki sadece öneri ama ilerleyen zaman da motorum arıza yaptı usta 1000 1500 tl para istiyor gibi canınızı sıkıcak sorunlar yaşamayın.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
hyosung cc ne göre çok iyi performanslı bi alet ama ninja sıralı silindirli oluşundan dolayı yüksek devirlerde cok canlı zaten 12bin devirde bile redlineye girmiyen bi alet ten söz ediyoruz normal şartlarda ninja nın geçilmesi imkansız ama ben yinede hyosung seviyroum v twin motorumu seviyroum celal (undocop) ile chonix arasındada bi 30kilo vardır die tahmin de ediyorum :D:D:
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ninjanın tek sevmediğim tarafı magirus tan taklit göstergeleri...
haklısın hocam. anlattığım gibi zaman olmadığından dolayı öylesine yapılmış bi şeydi. Bu hafta kendi egsozuma kavuşacağım.gugukk adlı üyeden alıntı
bi olmamış lafı yeterliydi hocam. gereksiz yere böyle ifadelerin bir mantığı olmadığını düşünüyorum-unnamed- adlı üyeden alıntı
eyvallah üstat..
maksat kalp kırmak değildi...
hakkını helal et...
buraya gelip bu tür işlem yapıp daha sonra motor arızalanınca motoru kötüleyen dolu adam var...
onlara binaen yazılan birşeydi...
aktif kullanıcısı iseniz zaten o egsozun motora ne gibi zararlar vereceğini bilirsiniz...
kazasız belasız...
uleynnnnnnnnnnn kemik onlar kemik abi motor 160'ı geçmiyor ya da ben daha uygun devirleri tutturamıyorum. çalışmalar sürecek
bu arada unutmadan motorun bedeli ortalama (8000) göstererek ve ortlama 200 TL'ye yanmaya ve çalınmaya karşı sigortalamak isteyenler iletişime geçsin..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
tam benlik bir egzozmuş. beğendim. Ancak soba borusu kısmını değil. Plastik aksam yeri hoşuma gitti.
En azından dalgınlıkla ayakkabımın tabanını egzoza yapıştırmam. bunun bir videosu var mı sesi duyalım.
Geçmiş olsun kardeşim. Verilecek sadakan varmış..
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ustavolkan, Geçmiş olsun tesadüfe bak gerçekten ilginç Önümüzdeki haftasonu bi aksilik çıkmazsa benim de şöyle bi yol planım var. Konya ya giderken Nevşehirin güzelliklerini de görmek istiyorum
---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 10:12 ----------
Nevşehiri bilen var mıdır aramızda gezilcek yerler filan Ben Ürgüp le Derinkuyu yu gezmeyi düşünüyorum Oralar güzel diye duydum
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Aramızda kilo farkı var doğru ama Chronix'in cometi ile de zaman zaman yolda takıldığımız oluyor. Comet 65bin gibi çok yüksek bi km de olmasına rağmen benimle kafa kafaya gidebiliyor hatta beni geçebiliyor(pilotaj farkı).
Ya arkadaş bi kerede birisi nickimi doğru yazsın şurda herkes bi şeyler sallıyor :D
şöyle bi şey var bahsettiğim şırıltı sesi videoda da duyulmakta :
video halini ekleyemedim ya
http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash...59d58c5d8e30ef
İyi toplamışınız hocam bu kadar çapırı
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
selam arkadaşlar, 1 ay önce aldığım 2010 model ST kanuni GT250R motorumu ihtiyaçlarımdan dolayı satıyorum.13bin küsur kilometrede sorunsuzdur.400 km önce bakıma girmiştir,yağ,yağ filtresi ,bujiler,arka balata ve zinciri değişmiştir.Sıfır continental lastik takılmıştır(600 tl) .bütün bakımları alsancakta barış tok tarafından yapılmıştır.ilgilenenler için.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)