facebook kullanıyorsanız;
sticker tankped diye aratın orada göreceksiniz....
abi bu arada içerenköyde oturuyprsunuz, bir türlü görüşemedik...
sürekli süreyya plajında duruyoruz biz...
bi akşam gelin çayımızı için...
facebook kullanıyorsanız;
sticker tankped diye aratın orada göreceksiniz....
abi bu arada içerenköyde oturuyprsunuz, bir türlü görüşemedik...
sürekli süreyya plajında duruyoruz biz...
bi akşam gelin çayımızı için...
teşekkürler dostum inş. işlerden fırsat bulursam gelicem taşınırız çok yakınmışız. Bu arada facede tankpad e üyeyin ama orada 1-2 model var sen resim filanmı verdin şöyle olsun diye
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
evet abi benim motor gri...
mavi renk düzeni kurdum ona göre siparişi verdim...
depo yanı,direksiyon, depo kapağı, dizlikler ve tanped...
seninki gelsin bakalım güzelse bende siparişi veririm hemen. bende beyaz motoruma mavi çalışması yapıcam bakalım manet ve elcikler biraz tuzlu geldi gibi
elcik ve manetleri hallettim..
vidalar geldi, duble cam almak istiyorum birde..
ped'ler kargoda..
bakalım...
bak bu güzelmiş hemen siparişi vereyim
napalım artık...
takım halinde takılırı, stickercı abidende komisyon isteriz(:
iyi gunler ufak bir soeum var cin mali olan cross motorumu supermotoya cevirdim simdide onde cift disk celik jant takmayi dusunuyorum o gt 250 r janti buldum motor kitledigi icin satiyormus komple frenler diskler alicam hepsini ancak jant genisligi kac cm bilen varmi arka masaya sigarmi ondan soruyorum arkadasa sordum motor yanimda degil olcemiyorum almaya geldiginde olceriz kalinsa almazsin dedi ama bosu bosuna gidip gelmek istemiyorum bana biraz uzak cunku eger olcebilicek biri varsa rica ediyorum on ve arka jantin lastiksiz olarak genisligi kac cm soyleyebilirmisiniz
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
****Beyler zincirimí değiştırmem gerekıyor. Zıncır fıyatları ne alemde ? Bıde hangı markalar ıyı ? ****
DID in x-ring ini oneririm birde zincir değişiyorsan dişili takımınıda değiştir toplamda pahalı gibi gelebilri ama duzgun bakımda diger zincirlerden 3 kat daha uzun gider. Fiyat bilmiyorum ama yedek parca için bir site onerilmişti.
Buda bir secenek.
http://merkezyedekparca.com/detay.as...20Disli%20Seti
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Selam beyler yeni haberlerim var
İşte Hyosung Motors America sitesinden bir alıntı
Spring is in the Air!
Temperatures have been warming up for a while. Gas prices aren't stopping their rise... this has made for a nice beginning of the year. The 250R's are flying out of our warehouses and this month we will be receiving some new colors/graphics. Most notably, is the new red and white color combination, which we think will be a hot color this year. If you'd like to pre-order this new color, just let us know and we will reserve it for you and ship it as soon as we receive them. Good news for California also - we have received final approval for our California spec units. We expect 2012 units to begin arriving this month, also in the new colors and graphics. Please also note that the Spring season pricing and promotions are available online when you login as a dealer.
Bahar Geldi!
Havaların ısınmasıyla birlikte benzin fiyatları yükselişi tüm dünyada devam etmekte.Hyosung bu yıl güzel bir başlangıç yaptı.Yeni 250R bazı yenilikleri ve yeni grafikleri,renkleriyle birlikte bu ay geliyor.Eğer yeni renkten ön sipariş yapmak isterseniz,sadece bize bildirmeniz yeterli.Ayrıca Kaliforniya içinde güzel haberlerimiz var.Yeni renkler ve grafikler için 2012 adet siparişin onayını aldık.Satıcı olarak giriş yaptığınızdada bahar fiyatlarını ve promosyonlarıda görebilirsiniz.
Bu demek oluyorki yeni renk kırmızı beyaz ilk defa Amerika ile aynı tarihte Türkiyeye giriş yapmış olacak Hatta onlardan önce alıp resimleri nette paylaşıcam :D :D
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Depo yazısının üstüne Monster etiketini çaktım. Gelen giden abi kawasaki mi ? Honda mı ? diyip duruyor. 600 lük mü diyenlere 900 diyorum
Hımm anladım ok. O seleler tam benlikmiş. Küçük totolar için e.bay'den güzel sticker.lar beğendim. yakında çakarım bi kaç tane
Bunların yeşili var mıdır ? ortadaki üç taneden alabilirim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
zaten mayıs ayında kırmızı beyaz geliyor tüekiyeye çakırca motor söylemişti 10 mayıs mı 12 mayıs mı ne öyle bir tarih söylemişti.
Herkese selam,
Aranıza katılmak istedim. Direksiyon pad nerden bulabiliriz?
@Tolgacan;
abi orjinali zaten yeşil...
ben mavisini istedim...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)