Dostum,motolar çok güzel,hyo daki o plakayı nerede yaptırdın,ne kadara yapıyorlar?
Dostum,motolar çok güzel,hyo daki o plakayı nerede yaptırdın,ne kadara yapıyorlar?
app plaka sahibinden de yapıyorlar fakat polisin ceza yazmasınıda göze almanız gerekir yasak olduğundan
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Sorun çıkacağını çok zannetmiyorum yaa,zaten ben sürekli sırt çantası kullanıyorum,çantanın sırt kısmına içerden entegre ederim,varlığıyla yokluğu bir.Sorarsada çıkarırım sorun kalmaz.Bizim(cbr125 yeni kasa) motorda önemli o iş,çünkü arka teker çok kalın değil ve oturunca motora çamurluğun çökmesiyle birlikte koca plaka heryeri kapatıyor ve çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor...
ben app plakaya etiket yapıştırıp bi yere park etmiştim 62tl ceza yedim plaka kapalı diye ama polis app bişey demedi çünkü görünüyor zararı yok hata polis anlıyamıyor bile o konuda rahat olun kimse ceza yazmaz millet çamurluğa takıyor
bence yapın şuankinden cok güzel duruyor resimlerde iyi bile çıkmamış
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
hangi aklın ürünü..
rx 115 le gelip abi kapışalım mı derki?
tövbe ya...
Beyler geçen perşembe aldım motoru daha fotoğraf çekinmek yeni nasip oldu
Buyrdun Fotoğraflar: http://www.facebook.com/media/set/?s...3754158&type=3
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Sağolun beyler teşekkürler
Evet Görkem yeni kasa Cbr 125'den geçiş yaptım Yaş 19
Hayırlı olsun,biraz kullanda,sonra 125r dan 250 r a geçiş tarzında bir topic aç.Çok faydalı olur,çok kişi var 125r la başlayıp,250r la devam etmek isteyen(bende bunlardan birisiyim:D)
İlk repsol vardı sattım. Sonra yeni kasa cbr aldım. Sonra da gtr geldi işte Açarım topic o kolay Ama pek faydalı olurmuyum bilmiyorum gtr kullanmadan önce başka 250 cc ler de sürdüm. Kle 500 felan da kullandım ne bileyim bana kolay geliyor sıkıntı yok insanın kendisinde bitiyor olay bence
batmanlı arkadaşım hayırdır motoru satıyormsun
valla bende keyfe keder satıyordum alıcı çıktı vazgeçtim kaldırdım ilanı satınca ne alıcam diye kaldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
beyaz olupta kullanmayan bende varım ama buradaki adam ile görüştüm beyaza mavi çok güzel olacağını düşündüğüm için mavi istedim yaparız dediler daha karar vermedim bakalım mavi yaptırabilirim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Merhaba arkadaşlar.
Ne oldu herkes motosikletini satıyor :D
Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz ? Ben de cc büyütmek istiyorum ama benzinin durumu malum.
Bu başlıkta söylediğim geziye arkadaşlarla beraber gittik. Viraja doydum resmen yok böyle bir eğlence
Daha güzel sürme hissi veriyor diye düşük vites 8bin devir gibi yol yaptım. 650km de ortalama 3.3/100km 'den biraz az yakıt tükettim.
Yol boyunca sürekli sağlı sollu inişli çıkışlı virajlar beni benden aldılar.
Ormanın içine 6-7km girdikten sonra doğanın tam göbeğinde 2 gün kamp yaptık. Fotoğrafları elime geçince atarım.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)