Motoru apartmanın icinde sıfır yanaştırma cabaları (Dükkanın önüne kapıyı kapatıcak şekilde park eden insanımızı sevgi dolu cümlelerle anıyorum)
Şu motorun deposuna hastayım ya
Böyle amatör resimlerle olmuyo biliyorum.
Motoruda bu gün cok güzel temizledim, icteki en ince kablosuna, ayaklıkların yaylarına kadar, hazır böyleyken yarın bi sahile inip sağlam bi fotoraf cekimi yapıcam bi aksilik cıkmasssa ve hava güzel olursa...
Ali gelene kadar kurutmayalım buraları, o geldikten sonra zaten sorun yok
Gösteriş konusunda r1 le r6 yı saymassak eğer, bütün 600 cc ve 1000 cc racinglerden daha güzel bence de .Hele arkadan ve yanlardan.Önden o kadar iddalı değil.Daha doğrusu arkadan ve yandan kaslı ve yırtıcı duruyo, önden ise sade, modern, nezih, sakin
arkadaşlar şu 2 motor arasında kaldım http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83145345/detay biri bu bunu çok beğendim ama renk olarak hoşuma gitmedi diğeri ise bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2801138/detay/ bunun rengi çok hoşuma gitti ama modeli düşük ve bişi sorcam beyaz ibreler 2009 da çıkmamışmıydı? salı günü kesin olarak 2 sinden birini almayı düşünüyorum kısmetse.
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Ali hayırlı olsun..
renk çok güzelmiş...
O beyaz ibreli motoru bende almayı düşündüm.
Normalde o gösterge sadece 2009 ve 2010larda var.
adamı da arayıp sordum hatta, "2008 sonu 2009 model araçlar cıkıyoya, o mantıkla gelmiştir, ama 2008 model olarak geçmiştir artık nasıl olduysa" diyo.
Hatta ben "şase no, plaka tutmazlığı falan olmasın" diyede sormuştum acık acık.Gayet mantıklı bi cevap vermişti, hatta istersen servise gider baktırırız falan da diye eklemişti.
Diğer ilan icin ise, rengi sevmemişsen naapcaksın.Bu racing motor, gösteriş işi, zevk işi, motoru park ettiğinde, dönüp 3-5 dakika izliceksin . Yani bence sırf ürün/fiyat oranı cok iyi diye rengini sevmediğin bi motor alınmaz, yani ben almam.Hatta sevmediğimi bırak, asıl istediğimi bulana kadar almam, gerekirse motorsuz kalırım genede almam.
İlanda hata yok, motorun ruhsatında 2008 model yazıyo.
Hocam konuyla ilgisi yok ama aman diyim, motoru cok beğensen bile kendini belli etme, alttan al, tok alıcıya yat, sağlam bi pazarlık yap.Direk motoru beğenip kesin alıcı olduğunu belli edersen, pazarlık payını minimum tutar adam.
O adam biraz tok satıcıya yatan birisi ama ilanıda 1 yıldan fazladır yayında anasını satiyim
O yüzden 6 bucuğa cok rahat alırsın diye tahmin ediyorum.Sonuçta motor başında işler değişir.Ama hedefin o olmasın düşürebildiğin kadar düşürmeye bak.
Bu arada bu model karışıklığı olayını kafana takıyomuş gibi falanda yapabilirsin.
[B][I][COLOR="#FF8C00"]MOTOR BİR ARAÇ DEĞİL BİR TUTKUDUR... [/COLOR][/I][/B] ::tutkuy:: BİZE DELİ DİYENLER BİNSELER BİR KERE O MOTORA NELER KAÇIRDIKLARINI ANLASALAR OZAMAN BAKALIM NE DİYECEKLER ... ::pokey::
Almaz olur biter dicektimki, cevabı kendisi verdi zaten.
Her zaman demişimdir, bu işte önemli olan para, para varsa motor işi kolay, beklersin beklersin kafana yatan motor düşünce alırsın.
Ben kışın alcaktım ucuz olur diye hiç düşmedi valla, dedim almam olur biter.2006-7 model bitik motorlara 4500-5500 tl vercek halim yok.Tam sezon acılmaya yakın(bu aybaşında), tam istediğim alet düştü, hatta adam ilanı verdiği gün almaya gitcektim, ertesi gün üniverste sınavı vardı (ygs), dedim şimdi rüzgar yiyip hasta olmayalım ayaküstü.Adamı aradım yarın gelicem dedim, ertesi günde sınavdan cıktığım gibi gittim direk anlaştık zaten.
birazda şans işi kaçtane çıktı beğendim ama 1 hafta daha durmadılar satıldılar
yarın hafta sonu pazartesi de tatil salı ben gidicem satılmaz herhalde
kırmızı beyaz muhteşem duruyor. ama hyosung un resmi sitesinde bile yok hala. türkiyeye geleceğinden eminmisin. kasinski diye brezilyaya özel yapmıs olmasınlar
By alperkaya1991 at 2012-04-22
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)