teşekküer ederim davetinize, gezi iyiymiş aslında gelmek isterimde ama bu hafta gelemem ,napalım artık bi dahaki seferlere önümüz yaz zaten ,,,
teşekküer ederim davetinize, gezi iyiymiş aslında gelmek isterimde ama bu hafta gelemem ,napalım artık bi dahaki seferlere önümüz yaz zaten ,,,
MOTOR HAYATTIR.HAYATTA MOTOR
beyler double cam öneriniz varmıdır?
Beyler orjınal lastıkler uzerınde. Lastık takımı alıcam. Fıyat kalite marka önerilerini alayım lütfen
:D
http://www.weather.com/weather/5-day...+TUXX0014:1:TU
Pazar-Pazartesi günü hava süper olacak. Hava durumunu düşünenlere duyurulur
bu nasıl bir foto forumdan soğutucaksınız insanları
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
birde bu motomax a gittim şirinevlerdeki normalde adamların ekmek parası kötülemek istemiyorum ama sonuçta iyi olan şeyleride yazıyoruz, bu kadarmı ilgisiz olurlar aslında almaya gitmiştim netten beğendiğim ürünü ölesine de girmedim bakmaya , aşırı ilgisizler zorla soruyorum sanki küfür ediyorum adamlara bi tavırlar oturuyolar aralarında muhabbet adam gelmiyor bile yardımcı olmaya , kınıyorum ve bir daha kesinlikle gitmiyorum, ondan önce burayı ararken yamahanın aydın motormu ne var tam hatırlamıyorum orayada ölesine girdim bi fiyat öğrenmeye çocuk baya yardımcı oldu iyi olana da hakkını vermek lazım...
bu durum marka değil de orda bulundurdukları adam ile ilgili.. şirinevler de bulunan motomax'e arkadaşla gitmiştik ne çok iyi ne de çok kötü sayılırdı.. bir keresinde de aydın motora gittik amortisör yağı almaya . sorduk yağı adamın dediği ''sayım yapıyoruz git sonra gel'' sen öyle dedikten sonra ben senin kapının önüne gelir miyim? tabi ki gelmem.aydın motor daki uzun saçlı elemanı diyorsan evet ilgili biri bir kaç kere onunla alışveriş yapmışlığım var.. ama en son o insan kılığında ki adamın tavrından sonra daha da işim olmadı..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Yukarıdaki fotoğrafla forumdan soğuyan insanları foruma ısındıralım
İğneada -Longoz ormanları
İlgisiz müşteri temsilcisi beni her zaman tiksindirmiştir.
ilgilenmeyeceksende en azından bir hoşgeldin de, yalandan da olsa az bi ilgilen.
ben öyle yerlerden ışık hızı ile çıkıyor. Bir dahada girmiyorum.
Müşteri veli nimettir.
O fotoğrafı çeken kişinin ruh sağlığı bozuk. Kanaat notumu verdim.
O adamlardan zarar gelmez. ilgilendikleri tek şey fotodan belli motor.
Fotoyu çeken kişi ise şüpheli
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
evet uzun saçlı eleman vardı o ilgilendi orda, tabiki marka ile ilgili değil oraya katılıyorum belki aynı markanın başka mağazarında çok farklı olur ilgililerdir olabilir, feyizoğlu iyi aslında ama her istediğin ürünü de aynı mağazada bulamıyorsunki mecbur farklı markalardan mağazalardan alışveriş yapıyor insan, sidi çizmeler varmış korlasta onlara bakmaya gidicem bakalım orası nasıl daha önce hiç gitmedim korlasa
bu yeni manzara resimleri iyiymiş içimiz açıldı , tekrar ısındım foruma
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
ben kayalardan aldım memnun kaldım ilgililer, ufak bi sorun çıktı hemen istediğim gibi garantiden de hallettiler, orası olmasa başka yer olsada mecburdu zaten halletmeye ama ilgi , konuşmalar tavırlar önemli bence , ben memnun kaldım ama belki memnun kalmayan arkadaşlarda vardır tecrübelerini paylaşabilirler varsa
Ben de kayalar motordan aldım. Adamlar her türlü kolaylığı sağladılar.
Motosikleti teslim ederken bir saydırmaya başladı.
Şunu yaparsan granti dışı kalır
bunu böyle edersen garanti dışı kalır
zenon taktın garanti dışı kalır
egsozu değiştirdin garanti dışı kalır.
-aga bujileri iridyum taksam?
-getir biz takarız dedi.
Bu konuda çok titizler ama iyi insanlar kesinlikle.Zaten ben motosikleti aldıktan sonra daha uğramadım, gerek görmedim.
lastik önerisi vericek yokmu arkadaşlar ??? fiyat marka model vs bilgilendirirseniz sevinirim
garanti dışı olayı çok kötü en ufak şeyde garanti dışı bana da sölemişlerdi, ben yağ değişimi yapıcam 300 yada 400 km olsun motor , 1000 bakımında tekrar yağı değiştiririm ilk yağı pis olur diye bide ne marka koyuyolar acaba ilk yağını onu da bilmiyorum
yapma öyle birşey.
İlk içindeki yağ rödaj için özeldir. 1000km boyunca o yağı kullan ve sonra yağı serviste değiştirt.
Benim şimdiye kadar kullandığım yağlar
shell -> rezalet titredi motosiklet (izmirdeydim döner dönmez değiştirdim)
ipone-> güzel yağ
castrol power1 güzel yağ (koruma değeri "sj" olması sebebiyle tercih ettim)
daha sonra bir de motul'un yağını deniycem. Ve son kararımı verip sürekli aynı yağı kullanıcam
nasıl özel ki normal bizim koycağımız gibi bir yağ değilmi, bende çok anladığımdan değilde tavsiye ettiler böle yap diye bende o yüzden değiştiricektim, motul düşünüyorum bende 10 w 40 lardan
bakım her zaman iyidir... ;) her seferinde atasözünü tekrarlamaya gerek yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
ben de az km yapan birisiyim ama bu motor hakikaten çok çok az km yapmış
Detaylı temizlik vol 1
Motorunu sıfır alan bi arkadaş vardı, artcılı bindiği icin fren hortumu tekerleğe sürtüp cıkmıştı, fren komple devre dışı kalmıştı.
Eğer bu mesajı okuyosan bi şey sorucam, bu gün kendi motorumda gözüme takıldı (eski hyo'mdada yoktu şaşırdım biraz) ; o hortumu tutması icin bi başta bi sonda olmak üzere ataç mantığıyla konulmuş iki tane tutacak var. Ben sadece bi tanesinin resmini cekebildim, fotoraf makinemin şarjı bitti. O tutacak varmı sizin motorda ? Biraz araştırcam o konuyu belki her motorda vardır sizinkinde bi montaj hatası falan olmuştur, malum alışkınız böyle şeylere, grenajları bile yerine oturtamıyolar.
öncelikle geçmiş olsun, motor düzgün bir şekilde kaça yapılıyor önce bi fiyat tespiti yaptırın... sonra ya sen yaptır kafan rahat binesin ya da alan kişi kafası rahat binsin, orda şu var mı şurda bu var mı diye adamın aklında soru işareti kalmasın gönlü rahat olsun kendi de güvende olsun binerken, 0 ını almaya gücün yetecekse ve tarz vs. değişikliğe gitmeyeceksen sat 0 al derim, değilse düzgünce yaptırıp binmeye devam, hakkında hayırlısı olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
can sıkmaya da gerek yok cana geleceğine mala gelsin de geç, düzgün bir şekilde yapıldıktan sonra binmeye başlayınca düzgün motorun o zevki sana bu olanları unutturacaktır zaten...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)