Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    araştırdgım kadarıyla en kral ss hyo gt250r fiyat yakıt ve görsellik olarak innş aranıza gelecem askerlik bitsnde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    culcu07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Ya motorum arada boşa geçiyo. Bağırıp kalıyor.durdugumdada boş vitese geçiremiyorum. Birde egsozun silindırle baglantı noktasından yağ kaçırıyor. yağ motor ısınınca duman çıkartıyor.
    Sizce sorunlarım ne ?

Motosikleti
    KAWASAKİ NİNJA 300
    Alıntı culcu07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya motorum arada boşa geçiyo. Bağırıp kalıyor.durdugumdada boş vitese geçiremiyorum. Birde egsozun silindırle baglantı noktasından yağ kaçırıyor. yağ motor ısınınca duman çıkartıyor.
    Sizce sorunlarım ne ?
    boşa geçme olayı hepimizde var , motorun deviri 5 bin e kadar çıkarırsan rahat geçiyor birde hafif ileri geri oynatırsan geçirebiliyorsun boşa
    vitesten düşmesi şanzuman dişlisinden olur , debriyaj balatası bi ihtimal bitmiş olabilir ama bazen insanların ayağı farkına varmadan hafifçe dokunur olasılıkları ele alırsan ,
    yağ yakmasıda kötü bir durum segmanlardan kaçırıyorsa rektefe gerekebilir motora blokta çatlak olabilir , bence fazla binmeden bi ustaya göster şimdiden çok geçmiş olsun
    Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Marşa basıyórum basıyorum biR süre sonra zorla çalıştırıyorum. Motoru alalı daha 1haftadır 300km oldu. Aldıgımda bu akü sorunu yóktu. 1 2 Gündür yapmaya başladı akü sorunu! Sizce aküyümü değìŞtirmeliyim ?

Motosikleti
    KAWASAKİ NİNJA 300
    Marşa basıyórum basıyorum biR süre sonra zorla çalıştırıyorum. Motoru alalı daha 1haftadır 300km oldu. Aldıgımda bu akü sorunu yóktu. 1 2 Gündür yapmaya başladı akü sorunu! Sizce aküyümü değìŞtirmeliyim ?
    marşa basınca km saati ekranı gidip geliyorsa akü ölmüş olabilir ekranda f1 uyarısı beliriyor mu? bujilerde yağlanmıştır belki o yüzden zor çalışıyordur motorunda yağ yakıyor yağ eksiltir aman dikkat kontrol et yağı

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Ekranda oynama yok. Yağıda 5 gun once deıstırdım yaklasık 250 km cıvarı olmustur.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Alıntı OZ@N-GT250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşa geçme olayı hepimizde var , motorun deviri 5 bin e kadar çıkarırsan rahat geçiyor birde hafif ileri geri oynatırsan geçirebiliyorsun boşa
    vitesten düşmesi şanzuman dişlisinden olur , debriyaj balatası bi ihtimal bitmiş olabilir ama bazen insanların ayağı farkına varmadan hafifçe dokunur olasılıkları ele alırsan ,
    yağ yakmasıda kötü bir durum segmanlardan kaçırıyorsa rektefe gerekebilir motora blokta çatlak olabilir , bence fazla binmeden bi ustaya göster şimdiden çok geçmiş olsun
    Boşa geçme olayı benim motorda yok yanlış bilgilendirmeyelim. Bence debriyajda sorun olabilir debriyaj takımı gerekebilir. yağ kaçırma olayı için acil servise göster
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boşa geçme olayı benim motorda yok yanlış bilgilendirmeyelim. Bence debriyajda sorun olabilir debriyaj takımı gerekebilir. yağ kaçırma olayı için acil servise göster
    sizin motorla ilgili değil EFI lerde yok diyelim N(BOŞA ÇOK KOLAY GEÇİYOR) vitestende boşa düştüğüne henüz şahit olmadım gerçi bu vitesi atma sertliğinze bağlı olabilir arkadaşın sorunu ozan dada vardır eskilerin genelinde var bu sorun bende biliyorum

---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Ekranda oynama yok. Yağıda 5 gun once deıstırdım yaklasık 250 km cıvarı olmustur.
    ekranda oynamya yoksa akü ile ilgili bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum egzosun silindire bağlantı yerinde olan vidaları sıkmayı denedinizmi belki contalrdan kaçırıyordur alyanla açılıyordu heralde inip bakmam lazım + motoru aldıktan sonra tazikli suyla fialn yıkatınızmı bujiler ıslanmışta olabilir çok ıslandılarsa zor çalışması normal
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

sevgili 250r dostlarım, yakında muayenesi doluyor motorumun ve egzoz içi boşaltılmış halde. eski sahibi yaptığı için, susturucusu yok ne yazikki. muayenede sorun yaşayacagımı düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Motosikleti
    Bende 2006 modelde vardı onda da yoktu yani kendi kendine boşa düşme sorunu yoktu.Gerçi ben 2006 modeli aldığımda debriyaj balatasını değiştirmiştim belki ondan sonra düzelmiş olabilir. Debriyaj balatalarınızı kontrol ettiriniz bitmişse debriyajı kavrama veya boşa düşme sorunu yapabilir.

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Alıntı UmutR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili 250r dostlarım, yakında muayenesi doluyor motorumun ve egzoz içi boşaltılmış halde. eski sahibi yaptığı için, susturucusu yok ne yazikki. muayenede sorun yaşayacagımı düşünüyorum, siz ne dersiniz?
    Ben yaşamıştım sorun siz de yaşarsınız diye düşünüyorum. Serviste egsoz içine geçici bir sistemle sesi azaltılabilir muayeneden sonra tekrar açılır
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

Motosikleti
    KAWASAKİ NİNJA 300
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşa geçememe olayı olacak o yanlış yazmışım pardon

Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Benim de motorun kornası ötmüyor yav 1 hafta oldu heralde. Sesi kısıldı garibimin Yağmura yakalanmıştım az bişey ondandır diyecem önceden de yağmur da sürmüştüm bişey olmamıştı. Trafikte elim gidiyor sağdan soldan atlayacak gibi duranlara ötmeyince sıkıntı oluyor. Konya da olsaydım evde sökerdik bakardık ama burda imkan yok öyle duracak artık.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı OZ@N-GT250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boşa geçememe olayı olacak o yanlış yazmışım pardon
    ben zaten boşa geçmeme olayını kast etmiştim 2008 model kullandım boşa geçmiyor alet urastırıyor:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

sanırım servisle bir konuşmakta fayda var, teşekkür ederim

Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben zaten boşa geçmeme olayını kast etmiştim 2008 model kullandım boşa geçmiyor alet urastırıyor:D
    O kadar da uğraştıracak gibi değil ya alışınca çok kolay EFI degiliz diye bu kadar da yapılmaz ki

Motosikleti
    boşa geçmeme sorunuysa ok bende motorla giderken 0 a vitesin düşmesi sandım

Motosikleti
    KAWASAKİ NİNJA 300
    Alıntı MF-Hyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar da uğraştıracak gibi değil ya alışınca çok kolay EFI degiliz diye bu kadar da yapılmaz ki
    gel bide benim motorda geçir şimdi yeni toplandıya şanzuman sökülüp takıldı diye sertleşmiş vites kaya gibi olmuş boşu geç 2 ye geçsin şükrediyorum :D çok sertleşmiş alışacakmış zamanla motor ama ben alışamadım

Görkem_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 RR
    Farklı calışmalar;

Panter38, MF-Hyo, seth_ ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    devir saati mavi çok güzelmiş. ampülü mavi ile değiştirmek güzel fikirmiş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler