Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Nisan 2012, 18:41
OZ@N-GT250R adlı üyeden alıntı
bu msj seni anlatıyor bana yorum yapmak boş , yani halen birşeylerin peşinde olan şahısın bak adam demedim :D benle ne tartışması olur ne itişmesi :D valalhi keyfimiz yerinde öyle buraya insanlara sataşmak için girenleride boşlaflarla avutuyoruz yazık napalım :D acıma duygusu
bi elemanın imzasında yazıyordu okumak cehaleti giderir öküzlük bakidir diye :D bu söz tam seni ifade etmiş :D şimdi bunada köpürürsün sen liseli ağzıyla yazıma devam
sen beni nerde gördünde beni tanıyosun :D beni anlattığını anlıyosun :D adam diyemessin zaten senin azına klavyene yakışmaz :>D adam demek önce aynaya bakta insana benziyormuşum de kendine:D ben 2009dan beri buraya girip aktif normal paylaşımlarımı yapıyorum senin gibi sosyal ortamı son 1 senedir keşfedip burda laf yapmıyorum sen bu forumda takılmayı bıraktığın zamanda ben aktif paylaşım yapmaya yazmaya yorum atmaya devam edicem :D öküzlük baki kalır lafını üstüme bile almıyorum kendi biyografin o senin :D artık ne diyim sıfatsız kişilik diyim :D cehaletini her boyuta belli edenin kim olduğunu gören anlıyor zaten o konuda kafam rahat daha öncede dediğim gibi aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış veya bazı kendini bilmezler vardır senin gibi onları ayna karşısına koysak karşıdakine küfrederler seni tanımadım ama senle konusurken kendimi tren gibi hisediyorum çünkü hep cvp yazmak için hazır bekletiyosun benim tek işim senin gibi buraya cvp yazmak değil o yüzden bazen gecikiyorum die cevabım yok arama yapıyorum sanma boş bi kişi olmadığımdan :D gerçi bu kadar yazdımda eşek hoşaftan ne anlar sana altın semer vursamda sen yine aynısın :D sen yazmaya devam et dısarı cıkmam lazım ozancık doldur buraları at koştur istediğin gibi sonuçta gelip geçicisin buralarda baki olan ben olduğum için sorun yok :D ben senin racer200 sayfasındaki yorumlarını bildiğim için klavyenin arkasındaki kedi kişiliğide biliyorum yaz yaz durma herkeze iyi forumlar insan olanlara üstüne alınması gereken biliyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Reklamlar
-
12 Nisan 2012, 18:44
hahayt alındı gariban :D iş çıkışı geldi neyse karşındakini nasıl tanımadan bilmeden yorum yapıyorsan sen bende sana aynıssını yapınca feci kızdın :D ouww :D alacağımı aldım yine saygılar alper geçmişolsun
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
-
12 Nisan 2012, 18:49
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
12 Nisan 2012, 18:53
:D liseliden ilkokula geçiş yaptın daha dibi yoktur heralde kasımpaşa dedik biz ama sen halen :D bi msj bi msj yok yani msj atıp benim yazdığımı tekrarlayıpta beni yalanladığını sanan bu adamın allah günahlarını bağışlasın
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
-
12 Nisan 2012, 19:02
serhan123 adlı üyeden alıntı
malesef istediğim motor satılmış. bir sorum daha olucak. 2008 kasa ile 2009 kasa arası ibreler dışında başka bir fark varmı acaba?
2008 lerin ilk yarısı karburatörlü, onları tavsiye etmem.İkinci yarısı üretimliler ise enjeksyonlu, gösterge dışında bi fark yok.Karburatörlünün devir cubuğu ağac gibi kalın oluyo, enjeksyonlunun ise ince ve ücgenimsi, kalın başlayıp inceliyo yani.Zaten markadan anlıyosun direk, birinde heryerinde hyosung yazıyo, diğeri st kanuni, st kanuni yazmasa bile(coğu kullanıcı cıkartıyo, göstergenin icine bile giren bi sürü kullanıcı var) hyosung yazılarının silinmesinden anlıyosun.
-
12 Nisan 2012, 19:21
Görkem_ adlı üyeden alıntı
2008 lerin ilk yarısı karburatörlü, onları tavsiye etmem.İkinci yarısı üretimliler ise enjeksyonlu, gösterge dışında bi fark yok.Karburatörlünün devir cubuğu ağac gibi kalın oluyo, enjeksyonlunun ise ince ve ücgenimsi, kalın başlayıp inceliyo yani.Zaten markadan anlıyosun direk, birinde heryerinde hyosung yazıyo, diğeri st kanuni, st kanuni yazmasa bile(coğu kullanıcı cıkartıyo, göstergenin icine bile giren bi sürü kullanıcı var) hyosung yazılarının silinmesinden anlıyosun.
enjeksionlu istiyorum zaten. 2009 modellerin kırmızı siyah rengi çok hoşuma gidiyor. olmadı biraz bekliycez.
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
12 Nisan 2012, 19:21
OZ@N-GT250R adlı üyeden alıntı
:D liseliden ilkokula geçiş yaptın daha dibi yoktur heralde kasımpaşa dedik biz ama sen halen :D bi msj bi msj yok yani msj atıp benim yazdığımı tekrarlayıpta beni yalanladığını sanan bu adamın allah günahlarını bağışlasın
ya bi mesajımı okusan beni (liselideni lkokula geçiş yaptın) taklit ettiğini anlıycaksında saksıyı zorlamıyosun :D ozan allah aşkına ince laf sokmayı anlamıyosun yapma ya gözünü seviyim ama rahat ol karışmıyorum artık sana
-
12 Nisan 2012, 19:52
ya Allah aşkına bitsin şu boş muhabbet artık da...
sayfaya girip yazasım gelmiyor...
la neyi paylaşamıyorsunuz?
-
12 Nisan 2012, 19:56
http://www.youtube.com/watch?v=TEkCr2seN1o
Dişli de sıkıntı yok ya. Öyle olsa gerek yenilerde daha düşük devirde seyrediliyor
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
12 Nisan 2012, 19:59
-unnamed- adlı üyeden alıntı
ya Allah aşkına bitsin şu boş muhabbet artık da...
sayfaya girip yazasım gelmiyor...
la neyi paylaşamıyorsunuz?
tamam artık karışmıycam biti muhabbet ebubekir özür dilerim rahatsızlık verdiysem
---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
aynen 7.000D/D BEN 110-111 yaparken videodaki karbüratörlü 103diyor buda sanırım EFI lerın redlıne siz daha fazla hız yaptığını gösteriyor ?
-
12 Nisan 2012, 20:05
Evet öyle sen o videoyu koyasıya kadar bilmiyordum. Sert kullanış videolarda da belli olmuyor yavaş kullanımda video da anladım. Enjeksiyonlularda da öyle 100 km 7 bin. Bu EFI lar farklı farklı Uzun yolda da düşük devir çok hız iyiymiş
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
12 Nisan 2012, 20:21
lafım sadece sana değil di Alper...
özre gerek yok ağa...
de sıktı sadece...
-
12 Nisan 2012, 20:22
Motorumu sattım arkadaşlar,kırmızı kızla olan ilişkimiz noterde sona ermiştir.Alan arkadaş umarım kazasız belasız hep gülerek kullanır.Çok güzel günler geçirdim kırmızı kızla ve 11bin km boyunca hiç üzmedi beni.Hepinizin tekeri düz bassın
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
12 Nisan 2012, 20:32
hayırlı olsun sırada ne var?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
13 Nisan 2012, 00:23
serhan123 adlı üyeden alıntı
enjeksionlu istiyorum zaten. 2009 modellerin kırmızı siyah rengi çok hoşuma gidiyor. olmadı biraz bekliycez.
Renk olayı çok önemli ya, insanın icine sinicek bi kere, parayı verirken acımıcak.Ben bekleme modundayken kaç tane makina düşürdüm model kilometre temizlik / fiyat oranı cok güzel, alıcam alıcam diyorum ayağım cekmiyo gitmeye (istediğim renk olmadığından) öyle kalıyo...
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
Motorumu sattım arkadaşlar,kırmızı kızla olan ilişkimiz noterde sona ermiştir.Alan arkadaş umarım kazasız belasız hep gülerek kullanır.Çok güzel günler geçirdim kırmızı kızla ve 11bin km boyunca hiç üzmedi beni.Hepinizin tekeri düz bassın
11 bin km mi, iyi yapıştırmışsın valla 1 yılda . E doğal olarak benzine de sağlam para basmışsın.
-
13 Nisan 2012, 00:43
arka amortisörüm karyola gibi gıcırdıyor :D
ne yapmalı acaba ?
-
13 Nisan 2012, 01:22
eod adlı üyeden alıntı
arka amortisörüm karyola gibi gıcırdıyor :D
ne yapmalı acaba ?
sadece gıcırdıyor mu ? yoksa işi bitti mi ? sadece gıcırdıyorsa bir güzel temizle geçer yok işi bittiyse amortisörüne 150, 350 veya 450 TL kaçmış.. testerenin dediği gibi make your choice
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
13 Nisan 2012, 01:31
Chronix adlı üyeden alıntı
sadece gıcırdıyor mu ? yoksa işi bitti mi ? sadece gıcırdıyorsa bir güzel temizle geçer yok işi bittiyse amortisörüne 150, 350 veya 450 TL kaçmış.. testerenin dediği gibi make your choice
teşekkür ederim cevabın için
valla kendiminkinden başka gt250r kullanmadığım için ne desem yalan olur... baya rahatsız edici derecede gıcırdıyor.
hani arada bahsi geçiyor ya amortisör keçesi fln öyle bişeyler mi yapmalı :D
450 sanırım ''0'' amortisör
150 ve 350 yide ögrenebilir miyim ^_^
-
13 Nisan 2012, 01:42
eod adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim cevabın için
valla kendiminkinden başka gt250r kullanmadığım için ne desem yalan olur... baya rahatsız edici derecede gıcırdıyor.
hani arada bahsi geçiyor ya amortisör keçesi fln öyle bişeyler mi yapmalı :D
450 sanırım ''0'' amortisör
150 ve 350 yide ögrenebilir miyim ^_^
arka seleye bastır ve bırak kalkmıyorsa offf diyorum,bastır bırak tavşan gibi sekiyorsa daha da offf hem o amortisörün tamiri pek söz konusu değil.. 450 tl kanuninin kazıklı fiyatı 335 tl yurtdışından alırsan gt650 amortisör fiyatı 150 tl ise geçen hafta arkadaşlar taktırmış senin bozuk amortisörünü alıyor üzerinde 150 tl veriyorsun o da sana sıfır muadil başka bir amortisör takıyor..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
13 Nisan 2012, 01:50
yarın deneyip döneceğim sana ö.m ile çok teşekkür ederim iyi geceler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler