Teşekkür ederim...
Teşekkür ederim...
Arkadaşlar ;
Bugün itibari ile bende ST Kanuni GT250R sahibi olmuş olup aranıza katılıyorum.
Sağ fren maneti kırık. Önerebileceğiniz yerler var mı ?
Birde koruma takozu koymak istiyorum. Nerden bulabilirim. Olduğu yerde yana düşerse en azından grenajlar kırılmasın.
Yan yatarak viraj alma hevesim yok. şimdiden bilginize
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Adapazarındasın. Sana en uygunu internetten almak. e bay yada Türk sitelerinden. Yeşilyurt motor yada merkez yedek parça. Sahibinden.com da vardır manet.
Takoz işi ise biraz zor. Yabancı biri yapmıştı ama ona ulaşmak zor. Bizim motorun takoz konulacak yerinde şase çok zayıf. karenajı korurken şaseyi bozarsın.
Müdür :D böyle çılgın şeyleri takmaktan yanayım yadırgayanlarada kızarım ama gerçekten çok komik duruyor yapmayın yaw :D görsem garibime gitmez ama gülerim romalı gibi :D ilginç daha değişik başka yerlere motora felan takılan türevleri yok mu?
neonlu ışık veren bişey midir ? acaba
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
on karakter.
cahillerle tartışmayın önce sizi kendi seviyesine çeker daha sonra size üstünlük sağlar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
yakında motosiklete birkaç işlem uyguluycam.
Alacağım Ürünler
1 ) UFO
Bunun Türkçe adı neydi la :D
2) koruma takozu
takozun bağlantı demirini yaptırdım.Radyatörün önünü kapatmayacak şekilde tasarlayıp yaptık. Takozun kendisini almak kaldı
(Keşke bunu karadeniz gezisinden önce yetiştirebilseydim.Motosiklet mıcırlı zeminde kayıp düştüğünde hiçbirşey olmazdı. Şuanda full boyalı gözüküyor. Aslında sadece birkaç syrık var grenajda. Büyük kazadan çekineceği için insanlar satmak istersem ancak yakın çevremdekiler durumu bildiği için sorun çıkarmaz
3) sarı manetler
Hepsini aynı satıcıdan alıyorum.Elinde var mı diye sordum olumlu cevap geldiğinde siparişlerini geçicem.
Kuralkandan alınanlar
4) Arkaya 44 dişli (GT650 dişlisi)
5) sinyal rölesi.
bazen cızır cızır ses yapıyor. Ama fonksiyonunu yerine getiriyor.Yine de değiştiricem.
malzemelerin gelmesi yine bi 15 gün sürer. Geldiğinde artık fotoları eklerim
ben avcılar motopark hyosung servisinde taktırdım 2 balata var dediler biri çin malı 10tl diğeri japon malı dediler bi marka söledilerde unutum 20tl dediler dedim ses filan gidicekmi frenlemelerde olan gidicek iyide tutucak dediler tamam dedim takın 60tl ye geldi bana çin taksam 30tl ye gelicekti ama son derece memlunum
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Ozan abi, bey, kardeş hangisi sana uygunsa benim hoşuma gitti sana garip gelmiş olabilir zevk meselesi sonuçta Deli Eminde gördüm birde Ali de gayette güzel bende alaccagım ebay' çözersem tabi...Müdür :D böyle çılgın şeyleri takmaktan yanayım yadırgayanlarada kızarım ama gerçekten çok komik duruyor yapmayın yaw :D görsem garibime gitmez ama gülerim romalı gibi :D ilginç daha değişik başka yerlere motora felan takılan türevleri yok mu?
neonlu ışık veren bişey midir ? acaba
Haklısın Alper bence çok hoş...yakından görsen üstelik trafikte çok şekil duruyor artistlik bişey diyim sana bende düşünüyorum bi tanıdıkta var çok güzel oluyor takınca parmakla gösteriyolar adamı :D
Son sözüm Ali sana her ne kadar naked alacak olsam da chroniks ve seninle tanışmak isterim motor ve özellikle hyosung alma sebebimsiniz umarım tanışırız bir gün..
Banada cevap verse verse zıpkıncı kardeşim cevap verirdi zaten.
Şasenin zayıf olduğunu 2-3 saatlik bir araştırma sonucu öğrenmiş olduk. Artık yana düşmemesini sağlayacağız.
Undocab'ın verdiği linkteki manetler hoşuma gitti. Ayarlı 2010-2012 hyosung uyumlu sanırım. ebayden sipariş geçeceğim.
İlginiz için teşekkür ederim. Extra olarak da nefesine sağlık
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
selam arkadaslar bugn metzeler m5 (arka 180 55 ön 12 55) lastik sipraişi verdim bilgili arkadasların yorumlarını alabilirmiyim, bu arada shinkolarım 2400km de onlarıda satıcam ihtiyacı olan arkadas varsa bana ulasabilir
halis muhlis KRANK
arkadaşlar tekrar merhaba hala ön far bulamadım bildiğiniz çıkma ön far satan varmı acaba ? ön far ve egzoz arıyorum yardımcı olursanız sevinirim 20 gün içinde muaneye sokmam gerekiyor motoru
haddini aşıyorsun önce lan lun şimdi ise beyinsiz vs. hakaret içeren mesajlar yazıyorsun... bir de gelip forumda liseli türküsü paylaşıyorsun pişkin pişkin... sen beni ne tanıyorsun da sineğin yağını çıkarırmışım felan laflar ediyorsun ki? profilin de sende kalsın lazım değil... senin gibileri çok gördük piyasada biz rahat ol. bundan sonra da laflarına dikkat et insanın canını sıkma!
@OZ@N-GT250R Gecmiş olsun tekrardan, alabildinmi motoru ?
Şu egzozun boğaz bölümündeki paslanmayı engellemek icin birşeyler yapabilirmiyiz ? yoksa hertürlü paslancak mı ?
slm arkadaşlar,2 hafta içersinde motoru alacağım,yanlız comet mi gtr mi karar veremedim. Günde en az 40-50 km kullanacağım işe git gel vsvs. Sağlık açısından en uygunu hangisi olur. GTR yatar vaziyette kullanılacağı için aşırı bel-boyun-bilek ağrısı yapar mı ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)