Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mart 2012, 23:51
Reklamlar
-
27 Mart 2012, 05:46
geçmiş olsun bazıları harbi hasta bana denk gelmedi allahtan bi kere ehliyet yokken durdurdular korumalar full ceza yazmadılar adamına denk gelmek lazım
-
27 Mart 2012, 09:38
geçmiş olsun plakalığı iptal edip teker üstünemi gömdün plakayı eğer öyleyse zaten bu suç olduğundan göz göre göre ceza yemen normal değilmi?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
27 Mart 2012, 11:11
plakalığı aldığımdan beri yok , çamurlukta yok ...
@gugukk
eski sahibi böyle yapmış bende değiştirmeye fırsat bulamadım bir türlü.
-
27 Mart 2012, 12:19
zonta adlı üyeden alıntı
çakalaz ne yaptın yav 3 litre yagla kızartma mı yapıcan?
1.450 gr yag alıyor tabii filtreyi de degiştirirsen 1.500 gr.sakın fazla yag koyma bu sıcakda motor çekişden düşüyor sonra her buldugu delikden yag atıyor. bulursan repsol ü dene
ha bu arada servisde yag degiştirirsen yagın kapagını ve koruma bandını senin gözünün önünde açmıyorsa koydurma kardeşim al yagını paşa paşa kendin degiştir.4 litrelik markalı yag bidonuna açık yagı koyuyorlar sonrada 2 litre yag aldı ver 40 kagıt diyorlar tuazaga düşme yag filtreside istanbulda 15-20 lira arası tutturabilidklerine kolay gelsin
tam soracaktım kaç lt yağ alıyor diye aratınca bu msj ı gördüm :D
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:14 ----------
eod adlı üyeden alıntı
senin yine iyi benim hiç gözükmüyor ve yaylı açılıp kapanıyor ama açık gidersen tekere değip kapanıyor :D polis durdursa mesela gitmeden durup açma fırsatın bi ihtimal olabilir ,, çok gülmüştüm görünce, resimdeki gibi aşşağı indirince gözüküyor, açılınca aynı orjinal kuyruktaki açıyla duruyor
menteşelere bak
-
27 Mart 2012, 12:52
ozan ne yaptın motoru bıraktınmı ustaya?
-
27 Mart 2012, 14:47
Adana İl Temsilcisi
UNdocab adlı üyeden alıntı
BMC filitre almıştım daha yeni takma fırsatı bulabildim.
tekhancer adlı üyeden alıntı
yani
bmc filtre tavsiye ediyorsun
arkadaşlar,şu BMC filtre kaçadır,oto yedek parçacılarında mı bulabiliriz?teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
27 Mart 2012, 15:05
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,şu BMC filtre kaçadır,oto yedek parçacılarında mı bulabiliriz?teşekkürler.
Türkiye de yok. yurt dışından kargo ücreti ile 110 ile 130 tl arası bir fiyatı var.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
27 Mart 2012, 16:03
caneryavuz adlı üyeden alıntı
ozan ne yaptın motoru bıraktınmı ustaya?
az önce aradım bizim usta indirmiş motoru pistonlar subaplara çok kötü vurmuş , bende zorladımda zorladım motoru , pistonlar kesin değişecek krank kollarına bakacaklarmış daha tam sökememişler subaplarada iyice bakacakmış ,,, değişmesi gerekirse yapacak bişey yok battık yani
-
27 Mart 2012, 17:17
adanalı adlı üyeden alıntı
Türkiyede yok. Hatta avrupada da bulamadım.Ebay üzerinden Amerikadan getirttim. 75$ gibi bi fiyatı ve 15$ kargo fiyatı + 15-20 gün bekleme süresi var
BBilmeyenler için söyleyeyim.Bu filitrenin özelliği
* motosikletin daha çok hava çekmesine imkan verme böylece enjeksiyonlu makinalarda otomatik olarak, karbüratörlülerde ayar yapılarak beygir gücünde artış
* havayı çekerken daha iyi süzme.
* sınırsız defa temizleyip tekrar kullanabilme(yıkama özel sıvısı ile yapılabiliyor)
* Filitreyi yağlayarak performans arttırma, beygir gücünde artış
Yani hem daha çok hem de daha temiz hava,hem de idare etmek için çok kirlenmesini beklemeden yıkayıp kullanabilme hem de filitre yağı kullanarak daha fazla patlama gücü elde ederek performans artışı sağlama.
Bunların bazı eksi yönleri de var.
* hava miktarı arttırılarak beygir gücü artar fakat bununla beraber yakıt tüketimi de artar.
* Özel sıvı için bittiğinde para verme
* yağlı filitre zamanla silindir içinde kurum birikmesine ve silindir hacminin kurum sebebiyle küçülmesine sebep olur.sıkıştırma oranı arttığı için makina daha da iyi gider ama 100.000km gidecekse 50-60binde ustaya görünmek, motorun açılarak içinin temizlenmesini gerektirir.
Ben sadece filitreyi taktım. Yağ kullanmıyorum.
Oz@n-RCR200S adlı üyeden alıntı
az önce aradım bizim usta indirmiş motoru pistonlar subaplara çok kötü vurmuş , bende zorladımda zorladım motoru , pistonlar kesin değişecek krank kollarına bakacaklarmış daha tam sökememişler subaplarada iyice bakacakmış ,,, değişmesi gerekirse yapacak bişey yok battık yani
Egsozun orjinalin dışında geniş ağızlı bir egsoz ise uzun kullanımda bahsettiğin duruma sebep olur.
-
27 Mart 2012, 17:31
Egsozun orjinalin dışında geniş ağızlı bir egsoz ise uzun kullanımda bahsettiğin duruma sebep olur.
Eksozuma delik açan eller kırılsın egsozda 10-15 tane delik var çok tuhaf bir sesi var iyi hatırlattın ustaya diyecektim kaynak felan atılmaz mı? o deliklere diye sağolasın
-
27 Mart 2012, 17:43
Oz@n-RCR200S adlı üyeden alıntı
Eksozuma delik açan eller kırılsın
egsozda 10-15 tane delik var çok tuhaf bir sesi var iyi hatırlattın ustaya diyecektim kaynak felan atılmaz mı? o deliklere diye sağolasın
kaynakla kolayca kapatılabilir tabiki.
Ben hava filitresini performans ile değiştirdiğim için egsozun altına görünmeyen biryere 4lük-5lik uç ile ufak bi delik açmam lazım.Şuanda benzin hava oranı değişti, çıkışın da bir miktar artması lazım. Orjinali bozmak istemiyorum ama alt tarafta görünmeyen biryer olacağı ve istenildiğinde kapatabileceği için çaktırmadan bitanecik açıcam
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:40 ----------
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
aynı cezayı 20gün önce bende ödedim 15gün içinde ödersen 54tl ye kurtuluyosun ben ptt den ödemiştim
hacı noldu pek net çekmiyorsun ?
-
27 Mart 2012, 18:00
kaynakla kolayca kapatılabilir tabiki.
Ben hava filitresini performans ile değiştirdiğim için egsozun altına görünmeyen biryere 4lük-5lik uç ile ufak bi delik açmam lazım.Şuanda benzin hava oranı değişti, çıkışın da bir miktar artması lazım. Orjinali bozmak istemiyorum ama alt tarafta görünmeyen biryer olacağı ve istenildiğinde kapatabileceği için çaktırmadan bitanecik açıcam
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:40 ----------
hacı noldu pek net çekmiyorsun ?
plakama etiket yapıstırmıştım nolur nolmaz belki 80le gidilicek yerden 100le geçeriz ceza yemiyelim die birgün boğaz köprüsünün anadolu ucunda arkadaşı bekledim kgs lerin orda saflık işte nerden biliyim arkada amirin odasının olduğunu adam benim plakayı görmüş gidin yazın demiş bende motoru koymuşum kaldırıma oturuyorum 2 polis koşarak üstüme doru geliyor ama ben uyanamadım bana geldiklerini tahmin etmedim durdular yanımda ehliyer ruhsat dediler verdim hayırdır dedim amir seni görmüş gidin gerekeni yapın demiş kusura bakma ceza yazıcaz dediler dedim çıkarttım yapmayın kaçak ta geçmiyroum kgs kartım var dedim dinlemediler yapıştırdılar cezayı :D bende madem cezayı yedik dedim yere düşen yapışkanı tekrar playa yapıştırıp bastım gaza o sıradada bana ceza yazarlarken arkadan 600rr movistar geçti plakası yok çamurlukta bile yok dedim onada kesin adam plaka taşımıyor cevap : onu kim yakalamaya urasıcak oldu
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
27 Mart 2012, 18:26
plakama etiket yapıstırmıştım
nolur nolmaz belki 80le gidilicek yerden 100le geçeriz ceza yemiyelim die birgün boğaz köprüsünün anadolu ucunda arkadaşı bekledim kgs lerin orda saflık işte nerden biliyim arkada amirin odasının olduğunu adam benim plakayı görmüş gidin yazın demiş bende motoru koymuşum kaldırıma oturuyorum 2 polis koşarak üstüme doru geliyor ama ben uyanamadım bana geldiklerini tahmin etmedim durdular yanımda ehliyer ruhsat dediler verdim hayırdır dedim amir seni görmüş gidin gerekeni yapın demiş kusura bakma ceza yazıcaz dediler dedim çıkarttım yapmayın kaçak ta geçmiyroum kgs kartım var dedim dinlemediler yapıştırdılar cezayı :D bende madem cezayı yedik dedim yere düşen yapışkanı tekrar playa yapıştırıp bastım gaza o sıradada bana ceza yazarlarken arkadan 600rr movistar geçti plakası yok çamurlukta bile yok dedim onada kesin adam plaka taşımıyor cevap : onu kim yakalamaya urasıcak oldu
bir kere ülkede motor ile arabaya köprüde aynı bedel alınıyor..böyle bir ülkede motor ile köprüden geçerken neden plaka takayım..motorun peşine düşmek her iki taraf içinde tehlikeli olacağı için peşine düşmeye uğraşmıyorlar..
-
27 Mart 2012, 18:29
white34 adlı üyeden alıntı
bir kere ülkede motor ile arabaya köprüde aynı bedel alınıyor..böyle bir ülkede motor ile köprüden geçerken neden plaka takayım..motorun peşine düşmek her iki taraf içinde tehlikeli olacağı için peşine düşmeye uğraşmıyorlar..
ortanın üstündeki trafik yoğunluğunda yol hafif ferahsa motora yetişemezler
-
27 Mart 2012, 18:37
white34 adlı üyeden alıntı
Tv de boğaz köprüsünden kacak gecenlerin peşine yatması icin bi ekip getirildiğini duymuştum haberlerde.Pek inandırıcı gelmedi acıkcası doğrumudur bilemiyorum.Sakata gelmeyelim.Sen en son ne zaman gectin ?
-
27 Mart 2012, 18:42
osman_22 adlı üyeden alıntı
Tv de boğaz köprüsünden kacak gecenlerin peşine yatması icin bi ekip getirildiğini duymuştum haberlerde.Pek inandırıcı gelmedi acıkcası doğrumudur bilemiyorum.Sakata gelmeyelim.Sen en son ne zaman gectin ?
geçen hafta geçtim..
-
27 Mart 2012, 18:53
plakama etiket yapıstırmıştım
nolur nolmaz belki 80le gidilicek yerden 100le geçeriz ceza yemiyelim die birgün boğaz köprüsünün anadolu ucunda arkadaşı bekledim kgs lerin orda saflık işte nerden biliyim arkada amirin odasının olduğunu adam benim plakayı görmüş gidin yazın demiş bende motoru koymuşum kaldırıma oturuyorum 2 polis koşarak üstüme doru geliyor ama ben uyanamadım bana geldiklerini tahmin etmedim durdular yanımda ehliyer ruhsat dediler verdim hayırdır dedim amir seni görmüş gidin gerekeni yapın demiş kusura bakma ceza yazıcaz dediler dedim çıkarttım yapmayın kaçak ta geçmiyroum kgs kartım var dedim dinlemediler yapıştırdılar cezayı :D bende madem cezayı yedik dedim yere düşen yapışkanı tekrar playa yapıştırıp bastım gaza o sıradada bana ceza yazarlarken arkadan 600rr movistar geçti plakası yok çamurlukta bile yok dedim onada kesin adam plaka taşımıyor cevap : onu kim yakalamaya urasıcak oldu
kaçmııış :D
-
27 Mart 2012, 19:10
Adana İl Temsilcisi
Chronix adlı üyeden alıntı
Türkiye de yok. yurt dışından kargo ücreti ile 110 ile 130 tl arası bir fiyatı var.
Türkiyede yok. Hatta avrupada da bulamadım.Ebay üzerinden Amerikadan getirttim. 75$ gibi bi fiyatı ve 15$ kargo fiyatı + 15-20 gün bekleme süresi var
BBilmeyenler için söyleyeyim.Bu filitrenin özelliği
* motosikletin daha çok hava çekmesine imkan verme böylece enjeksiyonlu makinalarda otomatik olarak, karbüratörlülerde ayar yapılarak beygir gücünde artış
* havayı çekerken daha iyi süzme.
* sınırsız defa temizleyip tekrar kullanabilme(yıkama özel sıvısı ile yapılabiliyor)
* Filitreyi yağlayarak performans arttırma, beygir gücünde artış
Yani hem daha çok hem de daha temiz hava,hem de idare etmek için çok kirlenmesini beklemeden yıkayıp kullanabilme hem de filitre yağı kullanarak daha fazla patlama gücü elde ederek performans artışı sağlama.
Bunların bazı eksi yönleri de var.
* hava miktarı arttırılarak beygir gücü artar fakat bununla beraber yakıt tüketimi de artar.
* Özel sıvı için bittiğinde para verme
* yağlı filitre zamanla silindir içinde kurum birikmesine ve silindir hacminin kurum sebebiyle küçülmesine sebep olur.sıkıştırma oranı arttığı için makina daha da iyi gider ama 100.000km gidecekse 50-60binde ustaya görünmek, motorun açılarak içinin temizlenmesini gerektirir.
Ben sadece filitreyi taktım. Yağ kullanmıyorum.
bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
27 Mart 2012, 20:47
gidip motorun sökülmüş haline baktım. pistonların desenleri var yarım ay biçiminde onu vura vura yamultmuş bi tanesini zedelemiş , krank kolları alınacak
bilyaları zadelenmiştir diye tam olarak liste
1 takım piston
takım conta
takım keçe
yağ filtresi
krank kolları ben alacağım bunları ustaya kargolanacak oda toparlayacak hadi hayırlısı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler