sigorta konusu bulundugunuz sehre yasiniza bu zamana kadatr yediginiz cezalara bile baglidir...
kisiden kisiye farklilik gosterebilir...
axa'dan gecen ay 65 liraya yaptirdim sigortami...
sigorta konusu bulundugunuz sehre yasiniza bu zamana kadatr yediginiz cezalara bile baglidir...
kisiden kisiye farklilik gosterebilir...
axa'dan gecen ay 65 liraya yaptirdim sigortami...
Ya arkadaşlar bu motorların tek rengi daha mı az bulunuyo ? 0 kmlerine bakıyorumda üstü kırmızı altı siyah,üstü beyaz altı siyah hep
Sigorta fiyatlari mi dustu ben mi pahaliya yaptirdim yanlis mi hatirliyorum. Sanki 90 gibi biseydi
bende 75 tl ye yaptırdım balıkesir de
Ben niye üstüme alınayım ki. Yazılan birşeye cevap vermek üstüne alınmak değildir
Herkesin sabrı dayanma noktası farklıdır. Açık alan ilanı doğru fakat satacak kişi açık alana açık arttırma yapmıyor ki! Bir fiyat belirlemiş.
Ben bu şekilde not yazan birine bi tepki göstermem sonuçta adamın kimi kastettiğini biliyorum ve benim yapacağım pazarlık makul değerlerde olur. Aynen dediğin gibi her alıcı bi zaman sonra satıcı olacak ona göre davranmalı :D
motorumu aldım arkadaşlar ,
aküsü bitikti 30 km yol yaptım sarj oldu stop ettirip çalıştırdım evin önünde düzeldi , anatarı çevirip stop edince bi ses geliyor benzinlik altından sanki bişeyleri kapatır gibi normal mi?_
ilk izlenimler çok kötüydü :D güçlü motor çin malı 200 lükten sonra 1. viteste istediğimi fazlasıyla veriyor düşük devirde sallanıyor motor gazı bırakıp yeniden basma arası çok silkeliyor ayarlanabilir sanırım bu ,
aldım motoru , yolun yarısına geldim kar yağmur çamur derken bi bastırdı göz gözü görmüyor üstümde takım elbise halimi düşünün dondum resmen şans olacak bi adamda )
çalışması gaz yemesi güzel motorun bi sorunu yok gibi ama gaz verirken hissedilen bi tuhaflık var gücü kuyruk kısmında hissediliyor gibi bu normal mi? oturduğum yerde giderken düşük devirde titrerya motor öyle bi hissediliyor ama devrini verince iyi durumu sevdim motoru canlı motor ,, teker havalarına bakacaktım bunlara kaç basılıyor ?
önde 33 arkaya 36 felan mı
2008 model 11000 km de st kanuni yazıları gitsin diye boyatılmış depo onun dışında kırığı çıkığı yok
buda ilanından bir resim karla temizledim bezle sildim biraz önce sıfır gibi oldu , foto çekemedim )
@zonta;
abi naptın sen
@alper;
aga hiç kurcalamayın o zaman
@ozan;
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşaAllah...
Alper ,sevgili kardeşim sence sakıncası yoksa sigortayı yaptırdıgın acenta nın adres ve tel no sunu bizlerlede paylaşırsan sevinim.gider biz de ordan yaptırırız .bi depo benzin parası bize kalır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
ehe fotoshop desem
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Arka tutacak arayan arkadaşlar,elimde 1 adet var hemde sıfır ayarında,en ufak bir çiziği bile yok,ihtiyacı olan arkadaşlar için ilan numarası: 70877302
ozan güzel görünüyor güle güle kullan.lastikler orjinal shinko larsa maddiyat müsait ise degiştirmeni tavsiye edicem .kilometre az bile olsa 4 yıllık lastik yol tutuşu zayıflamıştır artık.ön29 arka 32 hava artçı alıcaksan arka 36 . o
ses benzin otomatiginden geliyor. kontagı ilk çevirdigindede bir ses duyacaksın sesin bitmesini bekle sistem çek ediyor kendini.kontagı çevirip hemen marşa basarsan FI hatası verebiliyor.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Alper ;
Yaş konusunda yanılıyorsun.
Kaskoda geçerli yaş muhabbeti.Yaşın büyükse daha indirimli oluyo.
Bunu bende yeni ögrendim.
Genç yaşta olanların teker yapması gaza gelmesi top speed yapmasından dolayı fiyatları yüksek tutuyorlar kaskoda.
40 yaşındaki adamla 20 yaşındaki adamın kafası bir olmıyacagından böyle bi uygulama yapıyolar ve bence haklılarda yani
Sigorta durumuna gelirsek 2008 model 2 ay gecikme cezalı 155 tl ye Axa'dan yaptırdım bende.Çok değişken fiyatlar nedenini bende anlamış değilim.
Sicilimde bi kaç kaza gözüküyor ama hep karşı taraf suçlu ben bundan etkili sanıyordum ama benim bi günahım yok.
Senin ucuza yaptırmanın nedeni motorunun yeni olmasıda olabilir.
Bu arada Arkadaşlar.Gri/Siyah Hyosung'a sizce sarı jant şeridi sarı elcik manet gider mi?
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)