Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mart 2012, 01:34
seth_ sana da hayırlı olsun dostum, aman diyim iyi öğrenmeden trafiğe çıkma, bu dört tekerler sanki bilerek öldürmek istiyolar bizi UNdocab çok teşekkürler...
Reklamlar
-
05 Mart 2012, 01:34
seth_ adlı üyeden alıntı
herkese merhabalar
uzun zamandır forumları takip ediyordum ama motorum olmadığı için sadece bilgi amaçlı kullanıyordum, bende bugün fuarın son günü burda yazan bi arkadaş gibi honda cbr 250 bakmaya gittim, fiyatta indirim yaparlarsa almayı düşünüyordum, kanuniyi yakından inceleyince ve yanımdaki arkadaşında honda çok ufak duruyor diyip beni gazlamasıyla st kanuni gt 250r aldım, 9500 e anlaştım bende birazı peşin geri kalanı taksitle, rengini yarın bildiricem bayiye hala kararsızım , ilk motorum olucağı için kısa dönemde gezilerde aranıza katılamasamda(iyice öğrenmeden trafiğe çıkmayacağım için) ilerde yapacağınız aktivitelere beni de çağırırsanız katılmaktan mutluluk duyarım, herkese kazasız sürüşler dilerim,,,
hayırlı olsun konu üzerinden paylaşıyoruz etkinlikleri,bekleriz
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
05 Mart 2012, 01:37
white34 adlı üyeden alıntı
evet yapmıyorlar ama almak isteyen motor tutkunları için ötv indirimi olsaydı bu fuar döneminde çok güzel olurdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin.renk olarak benim fikrim beyaz alırdım
herkese teşekkürler, bende beyaz düşünüyorum ama siyah beyaz olanıda beğendim kararsız kaldım , sabaha kadar fotolara bakıp düşünürüm artık
-
05 Mart 2012, 01:38
bana hiç kimse beyaz motor aldıramazdı heralde, taa ki beyaz gt250r görene kadar
-
05 Mart 2012, 01:40
bende hep siyah motor almayı hayal ederdim, beyazın kasası daha geniş duruyor renk yüzünden o biraz etkiledi beni
-
05 Mart 2012, 01:41
seth_ adlı üyeden alıntı
bende hep siyah motor almayı hayal ederdim, beyazın kasası daha geniş duruyor renk yüzünden o biraz etkiledi beni
siyah renk motorun hatlarını kapattığı için daha ufak gösterir.En güzel seçimi yapmışsınız beyaz renk çok yakışıyor bu motora
-
05 Mart 2012, 01:45
seth_ bu arada motorunu ne zaman teslim alabileceğini söylediler?
Bir de bu depodaki st kanuni yazısını kapatmak için ne yapabiliriz arkadaşlar?
-
05 Mart 2012, 01:51
bu motor sevgisi hakkaten farklı bir duygu, şu anda 30 yaşındayım kendimi bildim bileli motorum olmasını hayal ederim, maddi ve ailevi durumlardan şimdiye kadar alamadım, (şimdi de bi şekilde aldım gizlice flan), ailem hatta arkadaşlarım bile çoğu karşıdır, bu doğuştan gelen farkıl bir duygu bunu hisstmeyen anlayamaz , düşük marka yada cc kullananları küçümsemek anlamsız bunu gerçekten içinde motor sevgisi olan yapmaz, gösteriş için değil kendim için aldım mesela ben motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
dedektif5 adlı üyeden alıntı
seth_ bu arada motorunu ne zaman teslim alabileceğini söylediler?
Bir de bu depodaki st kanuni yazısını kapatmak için ne yapabiliriz arkadaşlar?
biraz duygusalım bugün mutluluk gözyaşları ) cumaya alırsın dediler bana
-
05 Mart 2012, 01:52
moral bozmak gibi olmasın ama,o cuma gelmek bilmez:D:D
-
05 Mart 2012, 01:53
seth_ adlı üyeden alıntı
bu motor sevgisi hakkaten farklı bir duygu, şu anda 30 yaşındayım kendimi bildim bileli motorum olmasını hayal ederim, maddi ve ailevi durumlardan şimdiye kadar alamadım, (şimdi de bi şekilde aldım gizlice flan), ailem hatta arkadaşlarım bile çoğu karşıdır, bu doğuştan gelen farkıl bir duygu bunu hisstmeyen anlayamaz , düşük marka yada cc kullananları küçümsemek anlamsız bunu gerçekten içinde motor sevgisi olan yapmaz, gösteriş için değil kendim için aldım mesela ben motoru
bende ailemden habersiz biniyorum nedeni benim kardeşim yamaha fz6 fazer ile ölümden döndü..ufak cc motor kullanan birisini kimse yadırgamazda,maalesef yemek servisi yapan motorlar bizim için en kötü referanslardır.. 30 yaşında insanın hayallerine kavuşması çok güzel bir duygu.senin şu andaki halin ilk motor sahibi olduğum yılları hatırlattı bana..
-
05 Mart 2012, 01:54
yeni motor alan arkadaşım hayırlı olsun...
Allah kazadan beladan korusun...
beyler birde benim bir sorunum var...
motorun bugün uzun ampülü patladı, akşam bakmama rağmen karanlıkta birşey anlayamadım...
ampülü takmak zormudur, kafayı filan sökmeye gerek varmıdır?
püf noktasını bilen bir arkadaş varsa, yardımcı olursa sevinirim...
-
05 Mart 2012, 01:54
seth_ adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
biraz duygusalım bugün mutluluk gözyaşları
) cumaya alırsın dediler bana
olsun geç olmuş sayılmaz 30 bence gayet iyi bir yaş motor kullanmak için.. her zaman mutluluktan aksın gözyaşlarımız..
-
05 Mart 2012, 01:55
bende beyazdan yanayım arkadaşlar .. harika görünüyorlar . ayrıntılar daha hoş görünüyor.
-
05 Mart 2012, 01:55
Pain adlı üyeden alıntı
evt doğru
-
05 Mart 2012, 01:56
Beyaz güzel tercih alanlara hayırlı olsun siyahta güzel özellikle yıkadaktan sonra karşısına geç izle ama siyah rengin tek dezavantajı 30 dk sonra üzeri toz içerisinde kalıyor çok çabuk toz kaplıyor devamlı silmek lazım ama beyazı görmeyenler kesinlikle görsünler sonra karar versinler
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
05 Mart 2012, 01:58
Pain adlı üyeden alıntı
bu yaptığın oldu mu şimdi )
-
05 Mart 2012, 01:58
bende ailemden habersiz biniyorum nedeni benim kardeşim yamaha fz6 fazer ile ölümden döndü..ufak cc motor kullanan birisini kimse yadırgamazda,maalesef yemek servisi yapan motorlar bizim için en kötü referanslardır.. 30 yaşında insanın hayallerine kavuşması çok güzel bir duygu.senin şu andaki halin ilk motor sahibi olduğum yılları hatırlattı bana..
çok geçmiş olsun kerdeşinize, iyki kurtulmuş, bende yavaş yavaş alışıcam inş hemen gazlama flan yapmayı düşünmüyorum
-
05 Mart 2012, 02:01
gugukk adlı üyeden alıntı
Beyaz güzel tercih alanlara hayırlı olsun siyahta güzel özellikle yıkadaktan sonra karşısına geç izle ama siyah rengin tek dezavantajı 30 dk sonra üzeri toz içerisinde kalıyor çok çabuk toz kaplıyor devamlı silmek lazım ama beyazı görmeyenler kesinlikle görsünler sonra karar versinler
ben aldığımda bu motorun beyaz rengi olsaydı.hiç başka renk demez beyazı alırdım.
-
05 Mart 2012, 02:04
ben aldığımda bu motorun beyaz rengi olsaydı.hiç başka renk demez beyazı alırdım.
nicktende belli biraz beyazı sevdiğiniz
-
05 Mart 2012, 02:04
seth_ adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun kerdeşinize, iyki kurtulmuş, bende yavaş yavaş alışıcam inş hemen gazlama flan yapmayı düşünmüyorum
sağol kardeşim.aman dikkat edin motorlarınızı aldığınızda öncelikle lastiklerine her zaman dikkat edin ama ilk zaman daha çok dikkat edin sert ön fren kullanacak durumda gitmeyin.allah korsun önden kayar düşersiniz.rodajını düzgün yapıp dikkatli kullanırsanız motor sizi üzmez hiçbir zaman
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler