beyler 2012ler su soğutmalı olucak diyolar?
beyler 2012ler su soğutmalı olucak diyolar?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Uploaded with ImageShack.us
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Ben de 3-5 atayım bari ortam şenlensin
Bu da garajı
Kardeşler
bugay la yurt anılarımızdan
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
@MF-Hyo castrol etiketi çok hoşuma gitti
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
millet ikinci elde fiyatları iyice abarttı hem daha sezon başlamadı gitti
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kangda-2006-model-2010a-akdar-kullanilmamis-motor-84362841/detay/
Aynen aynen, gecen 2008 model bi motor icin satıcıyla konuşuyorum, neymiş "0 ı şuanda ruhsat plaka masrafları haric 10370 tl'den satılıyomuş" ya ne cakal millet, sanki biz bilmiyoruz onu 2008 de onu aldığını fiyatı.Şuanda gercek satıcı yok gibi bişey, herkez ağını acmış av bekliyo, hem motoru onda kaldığı sürece kullandığından bi dünya karı olacak, hemde bi dünya da para karı olacak.
Cok şişik fiyatlar şuan.Benim düşüncem şu ama bu iş yaza kışa bakmaz, paraya ihtiyacı olan uygun fiyattan verir.O yüzden sabırlı birşekilde beklemeye devam.
Arkadaşlar merhabalar, bizim motorların 2000km. bakımında tam olarak neler yapılıyor ? Bilgi verebilecek olan kimse var mı?
4binde bir yağ , 2. 4binde bir yağla birlikte yağ filtresi
8binde bir buji ve hava filtresi diye biliyorum yanlış hatırlıyosam düzeltin
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Arkadaslar motorlariniz cok guzel nazar degmesin siz jantlara seridi nasil duzgun cekiyorsunuz ben motomaxtan aldm jant seridi ama olmadi soktum
Ali yag degisimini 2000km de bir biliyorum ben ama...
motor 3000e az kaldi bu bakimin da yag yag filtresi ve bujileri durumuna gore degistirecegim...
arti olarak fren hidroliklerini degistirecegim...
sonra yapistir yollara modunda takilacaz ins. havaya gore(:
yapalim bi sapanca olmadi Ali(:
gt250r tayfasi olarak(:
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
[/COLOR]ali bana verilan servis bakım kağıdında 3.500km de gözüküyor bakım siz 4.000km diyosunuz ama yanlısınız var bence
bendeki servis bakım kağıdında aynı zamanda garanti kağıdı olarakta kullanılıyor bakımlar 1000-3500-7500-11500-15500-19500-23500-27500 sonrasına gerek yok 30.000km garantisi var zaten :D
yapalım tabi durduğumuz kabahat bi havalar düzelse
abicim bendede 2012 hyosungvar ama suan fuarda sergilenen hyosungla rengi sticerları birebir aynı hatta 2012lerde motor bloğunda s&tkanuni logosu bastırılmış o bendede var
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
hacı haftaya havalar düzeliyor...
o zamana kadar büyük ihtimalle bakımınıda yaptırırım motorun...
sonrasın da etkinlik yapar çıkarız yollara...
Arkadaşlar benim disk kilidi,branda vs eksiklerim kaldı,yarın filan tamamlamayı düşünüyorum,acaba fuarı beklemelimiyim diyecektim,bu tür şeylerde ciddi indirimler oluyorumu?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)