Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Şubat 2012, 00:17
bugün kısalara xenon taktırdım.. kolay sanıyordum baya zormuş tesisatını gizlemek için usta kafa grenajını komple çıkarmak zorunda kaldı... ampulüde yaylara oturtmak için az bir taşlamak
gerekti... 2 saat uğraştı... 15 lira aldı .... 8000k hoş oldu. sarı parklarıda iptal edip siyah hava alıklarının oıraya beyaz led yaptım parkları... güzel durdu... resimleri ekleyeceğim en yakın zamanda....
Reklamlar
-
21 Şubat 2012, 01:16
-
21 Şubat 2012, 01:51
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
21 Şubat 2012, 01:54
aa ben senin nicki xenon diye yazılıyor sanıyodum
-
21 Şubat 2012, 01:58
Yok benimki türk malı
-
21 Şubat 2012, 02:23
Güzel gezi olmuş arkadaşlar
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
21 Şubat 2012, 02:35
-
21 Şubat 2012, 02:53
-
21 Şubat 2012, 10:58
@UNdocab,bugay
Güzel bi gezi olmuş ama fotoğrafsız geziye gezi demem ben
@Emrah.ark
Hacı itelemeyen usta yoktur az votka vardır
Ben sana özelden mesaj attım, görüşürsün bi.Amortisör yağlarını değiştirttim ben, memnunum açıkcası.. şuana kadar 300km kullandım yeni keçelerle hatta ölümcül bir çukura girdim, nerdeyse jant eğiliyodu ama keçelerde herhangi bir sıkıntı yok
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
21 Şubat 2012, 12:28
@Undocab, Lan olum b... atma al bir foto makine ala ala :D O senini CBF i olan arkadası görürsem elerinden öpecem zaten cbf le 140 yapmak helal olsun valla @Felon geleydinde cekeydin Fotoları tatlı su motorcuları sizi :D
-
21 Şubat 2012, 13:05
zenon adlı üyeden alıntı
@Undocab, Lan olum b... atma al bir foto makine ala ala :D O senini CBF i olan arkadası görürsem elerinden öpecem zaten cbf le 140 yapmak helal olsun valla @Felon geleydinde cekeydin Fotoları tatlı su motorcuları sizi :D
Telefonlada çekilirdi yani ne olacak giderken yolda güzel bi yer gördün hemen durucan neyse artık bi dahaki gezilere
-
21 Şubat 2012, 13:59
bizde genelde geziler non-stop oluyor :D onun için gopro lazım bize giderken durmadan çekicen. Yoksa mehteran gibi dura dura gideriz
-
21 Şubat 2012, 14:30
UNdocab adlı üyeden alıntı
bizde genelde geziler non-stop oluyor :D onun için gopro lazım bize giderken durmadan çekicen. Yoksa mehteran gibi dura dura gideriz
Go pronun video kalitesi yüksek olduğundan ss alabiliyosun ama öyle manzara kenarında supersport fotoğrafı olmuyo olsa olsa şöyle bi ss alısın
-
21 Şubat 2012, 19:13
Valla gezilerde durmaya eriniyom ben Artçı lazım sürekli arkada çeksin yoksa fotoğrafsız gezilere devam
-
21 Şubat 2012, 23:32
Herkese slmlar öncelikle uzun zamandır forumdaki konuşmalarınızı takip ediyorum, yazışmalara pek sık katılmasam bile sayenizde bayağı bilgi sahibi oldum. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Umarım yanlış yere konu açmamışımdır biraz ecami sayılırım mağdur görün. Sıkıntım Ankarada bulunan motosikletimi İstanbul'a getirtmek, otobüsle veya nakliye firmaları ile bu işlemi yapan kimseler var mı aranızda?
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !
-
21 Şubat 2012, 23:57
Felon adlı üyeden alıntı
Felon senin videoların vardı. 50 sayfa geriye gitmiş olmama rağmen bulamadım. Eğer mümkünse tekrar yayınlayabilir misin videolarını? Orman gibi bir yerde çektiğin vardı bir tane özellikle onu arıyorum
-
22 Şubat 2012, 00:08
ozkancan adlı üyeden alıntı
Herkese slmlar öncelikle uzun zamandır forumdaki konuşmalarınızı takip ediyorum, yazışmalara pek sık katılmasam bile sayenizde bayağı bilgi sahibi oldum. Sizlere bir konuda danışmak istiyorum. Umarım yanlış yere konu açmamışımdır biraz ecami sayılırım mağdur görün. Sıkıntım Ankarada bulunan motosikletimi İstanbul'a getirtmek, otobüsle veya nakliye firmaları ile bu işlemi yapan kimseler var mı aranızda?
Net bi bilgim yok ama araştırdığım bi konu, ve şu sonuca vardım; bu işin belli bi yasal prosedürü yok tabiki, durum böyle olunca fiyatta da netlik olmuyo, hatta her firma böyle bişeyi kabul edermi etmezmi orası bile belli değil.Eğer otogar yakınsa önceden gidip firmalarla konuşmak lazım. Birçok kişi bu yolu kullanmış sonucta, zor birşey değil.
EsEs026 adlı üyeden alıntı
Felon senin videoların vardı. 50 sayfa geriye gitmiş olmama rağmen bulamadım. Eğer mümkünse tekrar yayınlayabilir misin videolarını? Orman gibi bir yerde çektiğin vardı bir tane özellikle onu arıyorum
http://www.youtube.com/results?searc...l812l2-2.1l3l0
-
22 Şubat 2012, 00:19
EsEs026 adlı üyeden alıntı
@ozkancan
normal şehirler arası sefer yapan otobüslerle getirebilirsin ekstradan bi bilet daha alınca koyuyolarmış.bi görüş istersen
-
22 Şubat 2012, 00:24
Felon adlı üyeden alıntı
osman_22 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
-
22 Şubat 2012, 00:46
Netten bazı nakliyat firmalarının numaralarını aldım yarın bi arayıp sorayım bakalım. Otobüs firmalarında tanıdık birisini bulmak lazım sanırım. Neyse araştırmaya devam biraz daha. Teşekkürler cvplarınız için
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler