Abilerim,kardeşlerim.. aşağıdaki konuya bir cümlede olsa desteklerinizi bekliyorum. Sevgiyle kalın...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2582565
Abilerim,kardeşlerim.. aşağıdaki konuya bir cümlede olsa desteklerinizi bekliyorum. Sevgiyle kalın...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2582565
eod teşekkür ederim...
temiz bir tüpte bana lazım, varmı bildiğiniz bir yer?
Havalar ısınıyo mu ne? Artık yerimde duramıyorum hava 3 derece görünüyodu hava durumunda ama ben güneşe aldanmayı tercih edecem
Ben anlamam salladığımı söylemiştim :D
70 i yanak değeri olarak bilince devamı da yanlış gelmiş tabi doğal olarak
---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
Ben de çok sıkıldım ve düna kadar da iş var ama allah 3 kere hak verdi sürekli pazarları hava tam motorluk oluyor. Ama ben iş sebebiyle gidemiyorum biyere .
Bu sefer kafayı bozdum.Pazar sabah yola çıkıp iznik gölüne gidelim mi? 1-2 arkadaş daha var gelebilecek olan.
Süper bir köfteci var orada Köfteci Yusuf.
3 kişi 3 motosikletle orhangazideki yerine gidiyoruz 5 kişilik yiyip içiyoruz :D aynısını istanbulda yesek 3 katı hesap gelir. İstanbulda yiyeceğimize aynı paranın fazlasını benzine verip gezmiş oluyoruz.
Bu sefer aynı yerin iznik gölü yanındaki şubesine gitmeyi planlıyorum.
Güzergah aşağıdaki gibi olacak
Planım şu yoldan
Yalovadan sonra 2 yol var
A Bursa-orhangazi yolu - otoyol tertemiz ama eğlencesiz dümdüz 75 km
B daha önce kullanmadığım köy içinden giden güzel bir yol gibi 50 küsür km
B den gidip A dan dönmeyi planlıyorum ama yolu bilen ve kötü diyen olursa A dan gidip gelebilirim.
UNdocab ilaç gibi entry Aslında yarın Omm seminerine katılmayı düşünüyodum ama senin plan da çok güzel gibi, ben bi motorun zincirini gerdireyim bollaştı, bi kaç eksiğini halledeyim hemen :D
Tmm. Hem tee 5 ay önce falan görüşecektik görüşemedik yarına kısmet olmuş olur
Benim de 1 aydan fazladır motosikleti kullanmamam sebebiyle akü boşaldı akşam onu halletmem lazım. Hem biraz yol yapsın gariban kapalı garajda sıkıntıdan patlamıştır.
Ben 2 motosiklet 3 veya 4 kişi olarak gelicem (sayı 1-2 daha belki artar. belki 2 motosiklet 2 kişi olarak azalabilir de )
Forumdan gelmek isteyen başka arkadaş varsa eğer bekleriz geziye. Ama etkinlik olarak açmak istemiyorum.
Çok da kalabalığa gerek yok karar vermek zorlaşıp hareketlerimiz kısıtlı kalır. Az iyidir.Burada takılan tüm arkadaşlar gelse de olur tabi sonuçta buradan bi tanışıklığımız var
Bu arada bir öneri daha yapayım, iznikte hava en yüksek 1 derece görünüyo yarın için google hava durumunda. Yalova gezisi yapsak da olur ama bişey olmaz derseniz size uyarım sonuçta
öyle olacak galiba
A yolu yalova üzerinden geçiyor. Yarın bakalım maçamızın yeme durumuna göre hareket ederiz :D
keşke orda olsamda gelebilsem ^_^ hiç sorun çıkarmam her ortama uyarım :DD
bende batmandayım hiç kar yağmaz hava ise sıcak ama sanırım antalyada olmak gibi düşünenler burayı düşünmez.....
Keşke bende oralarda olsamda katılabilsem sizlere.... Batman'daki tek GTR 250 ye sahibim....
Sabah 8 :45 de milliyetin orada Xenon ile ben buluşucaz. 9 30 da Uzunçayırda olucaz ordan Bugay'ı da alıp gidicez artık
Ben antalyada olsam herhalde motosikleti 1 senede rektefeye sokacak hale getiririm :D
selam arkadaşlar,
havalar şöyle adam akıllı bir ısınsında gezmeye çıkalım birlikte. Orta köyde kahvaltı vs. bende özledim gazlamayı. toplu olunca daha zevk veriyor motor üstünde.
selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Fuarla birlikte sezonun resmi açılışınıda yapınca ortaköy kahvaltı seferlerimiz başlayacaktır tüm motor tutkunlarına duyrulur
Havalar şöyle bi 8 10 dereceleri gösterse dökülecez yollara ama soğukta insan motorun üstünde gariban gibi duruyor
@Undocap,bugay
hani resimler, gittinizmi?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Ali gt 250r'ın ara ekzoz borusu ne kadardır fiyattan haberin varmı?
öğrendim boğazdan itibaren 350 lira...
demin servisten geldim...
ekzozun orjinali geldiği zaman üzerine takılacak...
ara boru kaynakla flaşı takılacak...
uzun ampülü patlamış o değişecek...
yağ bakımı yapılacak...
zincir bakımı yapılacak...
fren hidrolikleri değişecek, havaları alınacak..
işçilik dahil 160 lira masrafı var şu anda...
orjinal ekzozu fizandan bi gelse yaptıracağım hemen inş.
Amplleri çok çabuk bozluyor gliba.dün akşam kullanrken birden ışık azaldı snra da selktör yapar gbi azalıp çoğaldı acaba bir yerde temassızlık olabilirmi ?
Şu an bu konu içerisinde 83 kullanıcı var. (0 üye ve 83 misafir)