arkadaşlar hyosung gt250r ile hyosung gv 250r yanı cometin ne farkı var[IMG][/IMG]
arkadaşlar hyosung gt250r ile hyosung gv 250r yanı cometin ne farkı var[IMG][/IMG]
Sarı Hyo inanılmaz güzel olmus
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
beyler elinde temiz kurcalanmamış ekzozu olan varmıdır?
alırken eski sahibi göndereceğini söyledi, lakin 1 haftadır göndermedi ekzozu...
parasını keşmiştim, göndermez ise bana temiz bir orjinal tüp lazım...
pazartesi günü hyosung source'a verdiğim siparişler bugün elime ulaştı (10 günü gözden çıkarmıştım)..bir debriyaj teli ve hyosung gt650 amortisörü aldım, tabi bildiğim kadarı ile firma siparişlerde ücretsiz ufak tefek parçalar da gönderiyor, ben de herhalde bir fren balatası gönderirler diye düşünmüştüm ama yağ filtresi göndermişler eh sen gt650 amortisör siparişi verirsen adamlar da sana gt650 yağ filtresi gönderir onu da gt650 forumuna yazayım da ilk şanslı talihliye gönderirim..fiyatları da tel ve amortisör fiyatı kargo ile 350 tl . ayrıca sahibinden.com dan bir egzost buldum onu da bugün aldım. sıra geldi motoru boyatmaya.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
merhaba orhan 899,
almak istediğin motorun geçmişi önemli olduğundan, bilen bir gözün görmesi şart bence. Servisine göster bence almadan önce. Para vercen sonuçta. Şehir içi ihtiyaca karşılık verir. Kimileri yorucu olduğundan bahs etsede. Bence bu tarz motor seven kişi için bu sorun olmaz diyorum. Oturuş tarzı diğer modeller gibi dik değil. Her gün, her gün sıkılanlar oluyor. Ama makine buna uygun. Bence universal bir makina. Şehir içi-şehir dışı bas gitsin.
Selamlar İstanbul dan
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
iplememe konusu değil hocam aynı soruları her sayfada yanıtlıyoruz şöyle bi 20-50 sayfa geriden rast gele okumaya başlasan amortisör değiştirmeyi bile öğrenirsin bu başlıkta bende motoru almadan önce en baştan başladım 300-400sayfa okudum hiçbib.k bilmediğim motorun herşeyini öğrendim.internetin nimetleri.motoru almaya giderken anlayan bi arkadaşınla gitmen lazım bunu herkes böyle der he ama izmirden biri varmı yardım edebilirmi diyosan o artık şansına kalmış belki forumdan biri çıkar yardım eder.diğer sorularının cevaplarının 3katı var önceki sayfalarda
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
@tt adnan saol hocam yorum ıcın... ben dedım sız motorun ıcınde ınsanlarsınız ben daha yenıyım sız anlarsınızda bana yardımcı olan bırı cıkar belkı dıye yazıyım dedım ama kımse yardım etmıcek gıbı gozukuyor. Kendı ımkanlarımızla bıseyler yapıcaz artık... İstanbulluyum bu Arada selamlar memleketime...
---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:32 ----------
Okudm ya okumAdım deıl ama hep motor olanlar motor sorunlarından bahsedıo sonuctA ben motor alırken adama ac bı bakalım dıyemıcem demı... motora bı bakısta bı kullAnısda ne oldugunu anlayan ınsanlar war onlardan bahsetmıstım ama neyse artık...
Herkeze mrb aranızda yeniyim konularını takip etmekteyim bütçem nedeniyle bana uygun 2 tane ilan buldum birisi motor piston sekman atılacak 3 bin tl biraz masrafı var zamanla yaptırabilirim ilerde bi sıkıntı çıkmaz derseniz biriside 4 bin tl ne durumdadır pek bilgim yok genel olarak bütçem bu durumdadır yardımlarınızı bekliyorum.tşkler herkeze
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66330506/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71579980/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52332918/detay
bu motoru goren veya bılen varmı? orjınal 26000 de dedı ve pazarlıgını yaptık persembe ustya gorturup bı terslık cıkmazsa kesın alıyoruz yorumlarınız nedır arkadasslar?
bende garıpsedım bıraz :D km sı bıraz fazla gıbı geldı ama en azından cekılmıs km lerden den daha ıyı yanı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
bırde normal motor ustasınada gotursem servıs kadar yararlı olurmu?
ben km yi pek umursamam ülkemizde zaten sahibinden.com daki 10 motordan 9 unun km resi düşürülmüş gider 50.000km sayibi tarafından bakılmış bakımı yapılmış motor alırım gidip 2007 model olup 10.000km die satılan aleti almaktan iyidir mantığını savunurum mühim olan km re değil o km reyi nasıl yaptığı aleti görmeye gittiğinde zaten bakımlı olup olmadığını biraz anlıyan adama belli ediyor
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
2008 model bir motosikletin hakkıdır o km daha az olursa şüpheleneceksin asıl.
Motor güzel gibi duruyor ama şunlara dikkat et
1- Ön amortisörler patlak mı yağ kaçırıyor mu( keçeler + yağ + işçilik 140tl)
2- Arka amortisör çok yumuşamış mı (gümlemeye yakın olabilir 380tl )
3- egsozu elinle kapat motor bloğundan bir şakırdama geliyor mu ( egzantirik zinciri + gergisi + işçilik 250tl)
4- ön arka silindirin tepelerine bak piston keçelerinden bir kaçırma var mı( bu ne kadar bilmiyorum ama iyi kaçar .. cüzdana)
5- ön paneli bi kontrol et çalışmayan bir fonksiyon var mı
(sol gidondaki fonksiyonlar, sağ gidondaki fonksiyonlar, gösterge paneli, devir saati(ilk startta bak bi saçmalama var mı ), rölantisi 1,5 -2,3 arasında mı)
6- karenajları sağlı sollu bi yokla kırık çizik neler var.
7- debriyaj denemeleri yap debriyaj balataları iyi durumda mı bitik mi( orjinalin hatırlamıyorum fiyatını ama new fren performanslar 150tl, şimdiye kadar gördüğüm kadarı ile orjinaller en iyisi ama pahalı)
8- motosiklet ile 5dk kadar turla motorun gidişi nasıl ivmelenmesi olması gerektiği gibi mi düşük mü(düşük ise zincirin yağsız veya bol, hava filitresinin kirli olması,yağın değişiminin gelmesi durumları etki eder). Eğer motosiklet olması gerektiği gibi ivmelenmiyorsa başka sıkıntılar olabilir.
daha çok şey var aslında senkron ayarı ne durumda, ölçülüp bakılması lazım,klapeler aynı zamanda açılıp kapanıyor mu bakmak lazım,
fotolarda lastikler iyi gözüküyor ama iyi durumda mı bakmak lazım (500 ila 850tl arası lastikler)
bujiler ne alemde ön silindirin bujisi kolay çıkar çıkarıp bi bakmak lazım arka da tahminen aynıdır :p
aklıma şimdilik bunlar geldi, daha karartayım mı içini ? :D
aslında bu yukarıda saydıklarım herkesin sürekli kontrol etmesi gereken şeyler lakin motosikleti kullanacak adam dahi yaptırmıyor satacak adam da alıcıya iteliyor.
Bu saydıklarımın 3-4 tanesi ve fazlası varsa motosiklettte o zaman fiyatta pazarlık yap. Eğer daha azı varsa normaldir.Bunlar motosikleti almaktan vazgeçirecek şeyler değil(sebebi bilinmeyen çekiş düşüklüğü hariç)
Alırken ustana bunları kontrol ettir hiç olmazsa aldıktan sonra neler yapman gerektiğini bil, yaptır ve motosikletini sezona hazır hale getir güzel güzel bin
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)