Yinede Riskli yani .. geçenlerde bir abimizin motoru arızalanmıştı bela okuyodu st kanuni ye arızalı motor yapıyolar diye ondan sordum gerçekten arızalı mı diye ..
Yinede Riskli yani .. geçenlerde bir abimizin motoru arızalanmıştı bela okuyodu st kanuni ye arızalı motor yapıyolar diye ondan sordum gerçekten arızalı mı diye ..
ya motorun hastasıyım bende bu başlığında takipcisiyim, zs125 im vardı sattım şimdi para ayarlıyorum bu motor icin,
Beni arkadasına atıp hayrına yarım saat gezdircek varmı aranızda ya...
Benzinde atarım...
valla bu motordan her görüşümde bi kıza aşık olmuş gibi heycanlanıyorum ama binmek hic nasip olmadı...
istanbulun her yerine gelirim
Beyler kırank kıran kaç tane motor var bildiğiniz yazarmısınız?
Adamlar sadece kırank kırabilecekleri mi bizim memlekete satıyorlar yoksa bizdemi sorun var? GV250 de aynı motor kullanıldığına göre kırank sorunu yaşayan gv250 duydunuzmu?
Kendi motorunuzun değerini sıfırlıyor toplamda yaklaşık 2400 civarı hyo kullanıcısını da olumsuz etkiliyorsunuz?
Kullanıcı adı vererek soruları net cevaplarsanız bende,merak edenlerde aydınlanır. Aksi halde çamur at izi kalsın şeklinde devam eder. Saygılar.
Uyduruk bir motor değil sonuşta HYOSUNG,geçmişi belli..
Hyosung
1958 Hyosung Group of industries
1978 Hyosung Motors & Machinery Inc. kuruldu
1979 Japon Suzuki Motor Corps. lisansı ile Suzuki modelleri üretmeye başladı
1980 Changwon fabrikası tamamlandı
1982 İhracat başladı
1986 Kendi Ar-Ge departmanı
1988 Seul Olimpiyatlarının resmi motosiklet sağlayıcısı
1990 Daesung 'da ki 2. fabrika tamamlandı
2005 ispanya'da en çok satan model
2006 Avrupanın en iyi geçiş modeli seçilmiştir
2008 tarihini olmazsa biz yazalım!!!
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ankarada 15 lik yeni parti getiriolar eylül başında
s&t talep var arkadaşlar
benlen brbr 6 arkadaş daha alıcak eylülde, belki 1-2'si cbr 125 r'a kayabilir
ayrıca hyosung'ların bakımını ve 2.el satımını da s&t bayisi yapıyor (garanti haricii)
ankarada 4-44'te tolga abimizle gidin konuşun :D sevimli bir insan
hadi beyler, herkez duruldu kimse bişey yazmıyor...
Bende de olsa gt 250 r bende motorun üstünden inmezdim, yani bişey yazmazdım buraya...
Neyse internette ne buldum bakın, cok şık bi hayo
FAKAT 2. RESİMDEKİ ŞEYİ CÖZEMEDİM, NEDİR O NİTRO FALAN MI ??
KONUSU ACILMIŞKEN, GERCEK HAYATTADA FİLMLERDEKİ GİBİ NİTRO VARMI ??(exup olayını söylemeyin, onu biliyorum)
işte gercek bi hyo
Motorun sahibine helal olsun, adam cok profösyönel iş cıkarmış, amele modu diyil yani
[img]http://img530
.imageshack.us/img530/6755/gt650r3cd5.jpg[/img]
Resimler çok sağlam eline sağlık. Beyaz olana bakınca bir an aklıma Hayabusa geldi
evet resimler süper ya garantiden çıkmasın tabi egsoz takınca ama ben böle taktırdğmda 600 lk gibi süper bi ses vermesini istiyorum buda mümkün değil sanırım güzel bi ses alırım ama 600 lk gibi değil heralde
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Arkadaşlar Krank Kırma Mevzusuna Açıklık Getirmek Istiyorum.
Krank Kırma; V Motorların Karakteristik özelliğidir.v Motorlar Redline A Sokulduğu Zaman Krank Kırma Olasılığı Yüksektir.çünkü Sıralı Motora Nazaran Krank Milini Daha Darbeli Vuruşlarla çevirir.birçok Makinada Devir Kesici Olduğu Için Bi Problem çözülür...hyosungun Eksiği Devir Kesici.redline A Sokmayın..keyfinize Bakın!
Peki abi redline'a gelmeden comet ile en fazla kaç km/h ile gidilebilir?Hız, egsoz sesi bakımından comet ile r arasında çok fark var mı?R modelinde sanırım tam yatarak kullanıyorsun ve de kontrol zor gibi.Grenajsız comet de böyle midir?
arkadaslar bulusma cok guseldı suan bıraz gerıden takıp edıyorum cunku evden ınternete gıremıorum...
motoru pesın 8500 e aldım darısı zamanında benım bekledıgım gıbı bekleyenlere...
motorda beyın arızası var bu olabılecek bısı zaten fabrıkanın bayılere gonderdıgı problem lıstesınde varmıs...kontagı actıgım zaman enjektörlere benzın doluyo ve ole mars alıyo ama bazan enjektorlere benzın dolmadıgı ıcın mars almıyo kapatıp yenıden denıyorum cok problem yasatmıo ynı...servısle konustum 1000 km yı beklıyelım motor daha cok yenı dedıler bu problemı ılk 100 km de cok yasadım ama suan cok nadır oluo...motor calıstıkca kendıne gelıo yanı...resım koyucam en yakın zamanda ama suan burda olan var en azından ona bakabılırsınız arkadaslar....bugun 320 kmde benzın aldım ıkıncı depoyu aldım yanı...motoru aldıgımda depoyu doldurdum 40 mılyona ıcınde varmıs 3-4 lt bugunde 38 mılyonluk aldım yıne azına kadar doldu yanı 40 mılyona 320 km yol gıttı ama sonuna kadar harcıyamıyorum tek yesıl kalınca alıyorum servıs ole dedı enjektorler ıcın depoyu sonuna kadar kullanmak saglıklı deılmıs...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
osman_22 o giderken alev duman çıkarma olayı olabilir.Antifiriz varsa içinde sıcakken egzoz a veya sıcak bir parçaya dökülürse müthiş duman çıkarıyor.Bu da az da olsa bazen işe yarar..
facebook.com/kaskafa
Beyaz GT125R de iyi görünüyor hakkaten.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Çukurovada beyazını hiç görmedim,kesinlikle 10 numara.
arkadaşlar şimid bu motorun 2.el fiyatları hakkında bilgisi olan bana yardım edebilirmi hani 2.el şöle temiz bir hyosung gt250r
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)