Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Şubat 2012, 12:38
yuki nedir abi görüntüsü ilk aldığında güzel gözükebilir ama ilerleyen zamanlarda parçaları arkadan toplarsın tek silindir motor bi cacık olmaz ona okadar para verceğime biraz daha biriktirir hyo alırım.
@ogi 5000 tl ye bulursun ama biraz yıpranmış olur tamirci ile akraba olabilirsin. sezona 1 - 2 ay birşey kaldı iyi motorların herpsi satılmış olur yeni sezon için elde kalanlarda sorunlu eski motorlar olabilir yada motoru çok temizdir keyfi benim gibi uçuk fiyatlardan satarlar
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
-
04 Şubat 2012, 13:44
-
04 Şubat 2012, 17:19
Felon adlı üyeden alıntı
en önce bizim haberimiz vardı oley
(ahaha kanka k.bakma dayanamadım
)
Ateş candır.Bizim motorlar öyle bi motora rakip bile olamaz haddimizi bilelim
Gömme led sinyal sevdasından vazgeçmiş bulunuyorum ama önlere küçük ve şık ve ucuz ve kaliteli ve kolay bulunabilen bi sinyal istiyorum varmı öneriniz
Ben verdim bakıma sinyalleri de dediğin gibi sipariş ettim bakalım cıksın da bi resmini koyarım beğenirsen haberleşiriz
-
04 Şubat 2012, 17:45
şu sahibinden com da oynanmamış ya da düşmemiş bir motor yokmu ya?
ilan verenlere sorsan motorları hep sağlamda bazıları açık açık kendini belli ediyor...
-
04 Şubat 2012, 19:53
-
04 Şubat 2012, 20:59
felon ve guguk teşekkür ederim. Peki sizce bu motor için ne kadar çıkmalıyım ? 7000 8000 2011 model ve beyaz rengi hariç diğerleri için çok gibi . birde benm hayalim sende felon :D
şeytan kırmızısı bir renk ben 1-2 tane buldum aslında ancak mrt20 ninde dediği gibi ya motor düşmüş yada adamlar tertemiz dediği halde motorun haşatı çıkmış oluyor... :(
-
04 Şubat 2012, 21:10
evet onları bende okudumda işte belli bir yaştan sonra biraz daha ihtimam istiyor.bakım için benim yapmadıgım tek şey kaldı ön amortisörlerin yagını degiştirmek.pek bir aksilik hissetmedigimden ugraşmadım ve hangi arkadaş yaptıysa mutlaka tapayı kırdı.birde ne diycem sende yedek parça konusunda hassassın benim gibi hiç BMC hava filtresine baktınmı e bayda? yıkanabilirmiş bir kere al ömür boyu kullan.araştırıyorum galiba alcam bitane..gerçi çakmaları 20 tl ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
ogi adlı üyeden alıntı
felon ve guguk teşekkür ederim. Peki sizce bu motor için ne kadar çıkmalıyım ? 7000 8000 2011 model ve beyaz rengi hariç diğerleri için çok gibi . birde benm hayalim sende felon :D
şeytan kırmızısı bir renk
ben 1-2 tane buldum aslında ancak mrt20 ninde dediği gibi ya motor düşmüş yada adamlar tertemiz dediği halde motorun haşatı çıkmış oluyor... :(
dostum düşmemiş motorcu yoktur henüz düşmemiş motorcu vardır.Bu düşme işini çok takıyorsunuz kafanıza yav.şasede ve ön takımda bişi yoksa sorun olmaz.adamlar granajı yaptırmış bir güzel komple boyatmış prıl prıl ee haliylede gözü korkmuş satamam diye düştügünü saklıyor.birde alıyım biniyim bir sezon aldıgım fiyatada satayım diye ugraşanlar var ya. o eskiden şahinde doganda olurdu artık oda bitti.sezon açılmasına az kaldı elini çabuk tut 3-5 e takılma bence içine sinsin yeter.çok hor kullanılmamışsa zırt pırt arıza çıkarmaz merak etme inşalah gönlüne göre bulursun bir kırmızı şeytan
-
04 Şubat 2012, 23:04
arkadaşlar benim orjinal egzosa talip yok mu ?
-
04 Şubat 2012, 23:22
ogi adlı üyeden alıntı
şeytan kırmızısı bir renk
ben 1-2 tane buldum aslında ancak mrt20 ninde dediği gibi ya motor düşmüş yada adamlar tertemiz dediği halde motorun haşatı çıkmış oluyor... :(
ehehe eyw ben ilan ararken kırmızı renk seçeneğine göre aratıyodum sahibinden.com da bitek kırmızılara bakıyodum
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
05 Şubat 2012, 01:10
zonta adlı üyeden alıntı
evet onları bende okudumda işte belli bir yaştan sonra biraz daha ihtimam istiyor.bakım için benim yapmadıgım tek şey kaldı ön amortisörlerin yagını degiştirmek.pek bir aksilik hissetmedigimden ugraşmadım ve hangi arkadaş yaptıysa mutlaka tapayı kırdı.birde ne diycem sende yedek parça konusunda hassassın benim gibi hiç BMC hava filtresine baktınmı e bayda? yıkanabilirmiş bir kere al ömür boyu kullan.araştırıyorum galiba alcam bitane..gerçi çakmaları 20 tl ama
[COLOR="Silver"]
...
Evet baktım bir iki durum var
1) sadece amerikadaki satıcılarda var ve kargosu 30 40$ gibi çok yüksek tutuyor. kargoya o kadar para vermeye acıyorum yoksa alırdım.
2) bunun bir de yağı va onu almazsan normal filitre gibi olur yıkar kullanırsın. Yağı ile beraber kullanırsan motora performans katar
3) karbüratörlülere göre diyolar ama efi'ye takanlar var sorun olmaz gibi 2011'e takanlar var biliyorum.
-
05 Şubat 2012, 13:57
Bu aralar mükemmel şekilde güzel geçiyor son 3 gündür güneşli ve bende motorumun zevkine varıyorum....
-
05 Şubat 2012, 14:55
Commander_05 motorun güzelmiş beyazın ayrı bir güzelliği var bende özellikle beyaz aradım aldım buna mavi manetler ve mavi arka artçı ayaklıkları çok güzel uyar bilgin olsun sezon başlamadan bende mavi manetler ile değiştirmeyi düşünüyorum sahibinden de var tavsiye ederim.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
05 Şubat 2012, 15:15
Merhabalar, ankarada hyosung satan, bu motora dokunabilecegim yerler nereler acaba? Bende baslangic icin tvs apache-cbf- gibi modellere bakiyordum ama 1.85 boy, 95 kilo ile altimdada cok emanet durmasin istiyorum. O yuzden izinli gunumde hepsini incelemek istiyorum. Ankarada bu motor isinin kalbi nerededir,
-
05 Şubat 2012, 16:03
Selam @Cenkbasar, arkadaşım ben Denizli' den Halil, benimde motorum S&T GT250R, dün sahibinden.com' da bir CBR1000RR ilanı gördüm Ankara Mamaktan, 12.000TL. istiyor pazarlıksız, 2006 model ve çok temiz bir motor, borcu olduğu için sattığını söylüyor. Ancak ben Denizli' deyim, gidip motora bakabilirmisiniz acaba ? Motor hakikaten ilandaki gibiyse ve servis kitapçığı varsa ve servis bakımları düzgünse motoru hemen almak istiyorum, bendeki S&T GT250R ıda satıcam ozaman, benim motorumda Gri-Siyah daha 1300km.de 2010 üretim 2011 trafik çıkışlı herhangi bir kazası belası yok, üzerinde extraları var manet elcik spor ön cam iridyum buji K&N hava filtresi vs. vs.. ozaman belki seninlede benim motor için görüşürüz..
ilanın linki şu,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3434195/detay/
sadece @Cenkbasar değil, Ankara' da olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ? Motoru gidip görebilecek, adam kolpacımıdır, ilan yalan dolanmıdır? Eğer ciddiyse ve motor resimlerde görüldüğü gibi ve denildiği gibiyse motoru hemen alabilirim para hazır, Acil cevap bekliyorum arkadaşlar..
-
05 Şubat 2012, 16:30
2008 hyosunglarda enjeksiyonmu vardı,yoksa karbürötör mü??
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
tamam buldum:D
-
05 Şubat 2012, 16:46
Gidip bakabilirim tabiki pazartesi ve sali gunu izinliyim ama ben sadece kozmetigi hakkinda yorum yapabilirim. :(
-
05 Şubat 2012, 17:16
Cenkbasar adlı üyeden alıntı
Gidip bakabilirim tabiki pazartesi ve sali gunu izinliyim ama ben sadece kozmetigi hakkinda yorum yapabilirim. :(
Anladım hocam, yAa kozmetiğiyle ilgili de bakıp tartmak çok önemli tabii ki motoru ama motor aksamı anlamında da servis kitapçığını isterseniz ve bakımlarını kontrol ederseniz bi sıkıntı olacağını sanmıyorum, aklınıza yattığı durumda irtibata geçeriz, daha sonra bende satıcıyla irtibata geçerim gerekeni yaparız hatta kapora değil direk parayı verebilirim adama ama benim Ankara' ya gelme tarihim belli olmaz yani en kısa süre içerisinde 3-4 gün gibi bi sürede gelmeye çalışırım o durumda..
-
05 Şubat 2012, 17:32
motorda yoshimura egzos bulunması,muayenede sıkıntı olurmu??
birde muayenesi olmayan bir motorda almadan dikkat etmek gereken bişey varmı?
acil cevaplarsanız sevinirim,birazdan bakmaya gideceğimde
-
05 Şubat 2012, 17:37
@Pain, yoshimura egsoz olması muayenede herhangi bir sıkıntı çıkartmaz, yeterki abart egsoz olmasın, onun dışında muayenesi olmayan bir motorda öncelikle kendinin tespit edebileceği şeyler, Sinyaller çalışıyor mu, Farlar çalışıyor mu, Frenaj sistemi çalışıyor mu bu kadardır, onun dışındaki aklına takılan bir şey varsa bunu güvendiğin bir motor ustasına göstererek öğrenebilirsin, motoru zaten açıp kurcalamazlar, iyi bir usta bi tur atar gelir motorun neresinde neyi var söyler sana ..
-
05 Şubat 2012, 17:41
@hllmr sağol,yardımcı olduğun için
Şimdi ben gidip bakacağım görsel olarak beğenirsem,sonrada ustamı götüreceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler