Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam valla biz burnumuzun ucunu çıkaramadık dışarı bir haftadır.Canını sıkmak istemem ama lastik seçimi yanlış gibi bence.ve o egsozdan biran önce kurtulmalısın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68162396/detay
    duruyorsa hemen yarın alıyorum , çok sağol
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    FZ6
    selam valla biz burnumuzun ucunu çıkaramadık dışarı bir haftadır.Canını sıkmak istemem ama lastik seçimi yanlış gibi bence.ve o egsozdan biran önce kurtulmalısın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68162396/detay
    lastik neden kötü acaba ? ögrenmek için soruyorum ^_^

kesinlikle bende egzosu değiştirmek istiyorum... 2 günde bir yunus ekipleri çevirip bi daha görürsem bağlarım motoru diyor , daha denk gelmedim aynı polise ama =))

verdiğiniz link çok faydalı oldu

yyakıtta tasarruf eder miyim egzosu değiştirince ?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı eod adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kesinlikle bende egzosu değiştirmek istiyorum... 2 günde bir yunus ekipleri çevirip bi daha görürsem bağlarım motoru diyor , daha denk gelmedim aynı polise ama =))

Şuan yaktığınızdan daha az yakarsınız, ne kadar değişir bilmiyorum ama.

Motosikleti
    FZ6
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duruyorsa hemen yarın alıyorum , çok sağol
    duuuuurrr :DDDD bana daha çok lazım araba egzosu takılmış benim motoruma :D

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    bir arkdaşta hem perf. egzos hem orj. egzos var,orj. takınca nerdeyse 100km de 1lt ye yakın tassarruf ettiğini söylüyor

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    duuuuurrr :DDDD bana daha çok lazım araba egzosu takılmış benim motoruma :D
    yeni çekilecek olan mad max filmine motorumu hazırlamam lazım hocam çift egzost şart valla
    Two Against the World

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)

orjinal egzosu kullanırsan edersin görüşündeyim
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    FZ6
    teşekkür ederim

orjinal egzosun sesini hiç bilmiyorum ama bir hyo'ya rastladım çok tatlı bir ses çıkıyordu

sinir bozucu degil hoş bi sesi vardı ...

bu orjinalden başka tavsiye edebileceginiz ^_^

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    Bizim motorlardan otobüsle getiren varmı hic ?
    Bazen şehir dışından ve yakın cevreden cok uygun motorlar oluyoda...
    Otobüsle getiren varsa eğer nasıl sabitleniyo, yolculuk esnasında zarar gelmemesi icin ?

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim motorlardan otobüsle getiren varmı hic ?
    Bazen şehir dışından ve yakın cevreden cok uygun motorlar oluyoda...
    Otobüsle getiren varsa eğer nasıl sabitleniyo, yolculuk esnasında zarar gelmemesi icin ?
    çakalaz cbr600f getirmişti otobüsle güzelce bağlıyolar sağına solunada karton koyarsın sen 40-50tlde verdinmi tamamdır
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    bu hyosung un piyasısını hiç bilmiyorum...
    2007 model 9700 km'de...
    kazasız filan yok ne kadar eder ortalama?
    bide bursada buldum 2011 model bakalım ondan cevap bekliyorum olursa eğer ona almaya gideceğim...
    cevaplar için teşekkürler...

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oo sayfa renklenmiş resimlerle
    Uygun fiyata tiger satan varsa bende ilgileniyorum, merak etmeyin orjinalde gözüm yok
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oo sayfa renklenmiş resimlerle
    Uygun fiyata tiger satan varsa bende ilgileniyorum, merak etmeyin orjinalde gözüm yok
    hocam gece ilan zaten uçmuş gitmiş, 5 dk içinde satıldı mı bu yav
    Two Against the World

bende bi tane fazla orjinal egzos var 250liradan satayım size

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR

kötü demedimki seçimde yanlışlık var gibi dedim sadece.lastikler kullanım tarzına motosiklete göre farklı farklı üretilir.lastikde ne kadar çok desen okadar hız ve performans kaybı. o lastikler pirellimi? ya havası bayagı inik yada ömrünün sonuna yaklaşmış.resmi çektirmeden önce viraj fantezileri yapmadıysan eger lastigin ortasında okadar kalın iz kalmaması lazım.lastik yanlara dogru çökmüş gibi geldi bana.sen birde michelin pilot powerle denesen sürüşü motordan hiç inmezsin.lastik seçimi sürüş keyfinde ve yol tutuşunda frenlemede falan çok fark yapıyor.bu motorla ben uzun yıllar birlikteyiz diyorsan bir pilot power almanı tavsiye ederim.gerçi fiyatlarını görünce kulaklarımı çınlatacaksın amahayal et, takmışsın lastikleri vurmuşsun Kemer yoluna bir sola bir saga virajlarda yılan gibi süzülüyorsun.egsoz işine gelince bende hem tiger hemde orjinali var .memleketim düzceye giderken orjinali takıyorum.1 depo da 2 litre kadar tassaruf yapıyor.birde uzun yolda kafa şişirmiyor.Bir ara egsoz fantezilerim vardı.gp ve shorty egsozlara kafayı takmıştım.ebay dan bitane aldım ama bir türlü fırsatım olmadı takmak için.egsoz borusunu kesmeye gönlüm elvermedi çıkma bir egsoz ara borusu bulsam onda kesip biçip deneyecegim. http://www.ebay.com/itm/BLACK-2006-0...sories&vxp=mtr çok hoş duracak egsoz görünmüyor bile .alttaki katalizör kutusunun hemen dibinden eklemeyi düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam gece ilan zaten uçmuş gitmiş, 5 dk içinde satıldı mı bu yav
    kesin Ali almış
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

kötü demedimki seçimde yanlışlık var gibi dedim sadece.lastikler kullanım tarzına motosiklete göre farklı farklı üretilir.lastikde ne kadar çok desen okadar hız ve performans kaybı. o lastikler pirellimi? ya havası bayagı inik yada ömrünün sonuna yaklaşmış.resmi çektirmeden önce viraj fantezileri yapmadıysan eger lastigin ortasında okadar kalın iz kalmaması lazım.lastik yanlara dogru çökmüş gibi geldi bana.sen birde michelin pilot powerle denesen sürüşü motordan hiç inmezsin.lastik seçimi sürüş keyfinde ve yol tutuşunda frenlemede falan çok fark yapıyor.bu motorla ben uzun yıllar birlikteyiz diyorsan bir pilot power almanı tavsiye ederim.gerçi fiyatlarını görünce kulaklarımı çınlatacaksın amahayal et, takmışsın lastikleri vurmuşsun Kemer yoluna bir sola bir saga virajlarda yılan gibi süzülüyorsun.egsoz işine gelince bende hem tiger hemde orjinali var .memleketim düzceye giderken orjinali takıyorum.1 depo da 2 litre kadar tassaruf yapıyor.birde uzun yolda kafa şişirmiyor.Bir ara egsoz fantezilerim vardı.gp ve shorty egsozlara kafayı takmıştım.ebay dan bitane aldım ama bir türlü fırsatım olmadı takmak için.egsoz borusunu kesmeye gönlüm elvermedi çıkma bir egsoz ara borusu bulsam onda kesip biçip deneyecegim. http://www.ebay.com/itm/BLACK-2006-0...sories&vxp=mtr çok hoş duracak egsoz görünmüyor bile .alttaki katalizör kutusunun hemen dibinden eklemeyi düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

kesin Ali almış
    Usta bu egzos cidden güzel olur yahu, gsxr600lerdeki gibi altta küçük şimdi girdin aklıma bende alsammı şundan

---------- Post added at 11:10 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

Şimdi o ara boruyu hiç ellemeye gerek yok fakat acaba ara boru katalizöre kaynaklımı yoksa geçmelimi? geçmeliyse ara boruyle beraber çıkartıp bu egzosun kendisini katalizöre geçebilcek şekilde uydurup orjinal egzosu ve boruyuda ellemeden işi bitirebiliriz
    Tabi şu kırmızıyla çizdiğim ara en az 30cm olması gerekki egzos sığsın.
    Ama aklıma takılan bişey daha var bu egzos borusu kısaltıkca ses müthiş derecede artıcak sanırım.Çok yüksek desibelli bir ses hem rahatsız edici olur hem polis konusunda sıkıntı çıkartabilir eğer ses normal tonlarda olursa artçıların ayağını yakan koca tüptende kurtulmuş olurduk hem şıkta duracağını düşünüyorum

Motosikleti
    FZ6
    itiraf ediyorum egzosu ben aldım :DDD

lastikler metzeler satıcı yeni oldugunu söylemişti... bellki havası inmiştir bir kontrol ettireyim

ipone spray chain aldım 750 ml , zinciri yaglamayı çok ihmal ediyorum...

birde son yağ değiştirdigimde benden 70 lira aldı usta >.< tekrar gidip kazıklanmak istemiyorum benzin istasyonlarında yağ değişimi yapılıyormuş
    http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7027125

magnatec olan değilde bu doğru olan yağ dimi ? bide bide kaç lt alıyordu bizim motorlar ^_^

mettoxin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250 (ona kırmızı çok yakışıyor ) :)
    bu da benım mavişim ama ayrılma vaktı geldı :D

satılıktır

tel no. 0534 312 04 67

şeriti dun aksam çektim ön tekeri bitirdim şeritin üstüne kahve dökuldu kısmetse bugun arkaya da çekecem

motor konusuna gelınce motor ortada tek kurus masrafı yok

benım motorum kadar temiz motorlarla tksa girebilirim

@eod
    o yağ uygun ama eğer ustan yağ filtresinide değişmişse fiyat normal.
    1.6lt yağ filtresi değişmeden 1.8litre yağ filtresiyle beraber koyulan yağ miktarı böyle olması lazım hatırladığım kadarıyla ama bi bak 1.5litreden sonra yağ göstergesine göre koyarsın.Benzincideki yerler motordan pek anlamaz kendinde yapabilirsin zor bişe değil.
    Egzos olayını düşündümde hiç gerek yok yaw çıkacak ses yine çift silindir traktör sesi orjinal kalsın iyidir
    Ybr ci arkadaş yanlış alanda koşturuyon bilmiyorum farkettinmi ama

mettoxin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250 (ona kırmızı çok yakışıyor ) :)
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @eod
    o yağ uygun ama eğer ustan yağ filtresinide değişmişse fiyat normal.
    1.6lt yağ filtresi değişmeden 1.8litre yağ filtresiyle beraber koyulan yağ miktarı böyle olması lazım hatırladığım kadarıyla ama bi bak 1.5litreden sonra yağ göstergesine göre koyarsın.Benzincideki yerler motordan pek anlamaz kendinde yapabilirsin zor bişe değil.
    Egzos olayını düşündümde hiç gerek yok yaw çıkacak ses yine çift silindir traktör sesi orjinal kalsın iyidir
    Ybr ci arkadaş yanlış alanda koşturuyon bilmiyorum farkettinmi ama
    :D bılıorum hyosung düşünüorumda tksa düşenen olur belki görüşebiliriz :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler