Ali ben bir kez denedim bir dahada denemem
onun gazıyla denedim(tabiki onun motoruyla kendi motorumu vermiyorum bile ona)
kaldırması kolay da indirmesi zor
tank tokatlamaya girdim valla bir taraflarımdan ter aktı.
böyle işler için çok yaşlanmışım kaldıkı bisiklette bile ellerimi bırakamayan bir adamım.Bu motor bayagı bir modifiyeli karbüratörlerine çip takmış oksijen sensörü falan aldı ebay dan statörü falanda elde sardırmıştı yani motorun her parçası başka bir alem
arkadaş bi 50-60 metre gidiyor depoda benzinin az olması lazımmış gerisini sende biliyorsun zaten ama bir düşüş 500tl ile perte kadar yolu var.bence ugraşmaya degmez.bu aralar ortalarda yok ama yazın mutlaka gelir yanıma .zaten onun yüzünden bir yılda 30 bin km yaptım.
şimidi motoru satmaya kalksam sen bunun model yılıyla oynamışsın diyecekler
Birde bişi diyecem akü hakkında öyle boşta 5-10 dakka çalıştırmak aküyü şarj etmez diyorlar en az 5 bin devir yapmak lazım.uzun süre çalışmayacaksa aküyü söküp eve almak en iyisi
@ Undocap dostum valla bende çok iyi bakıyordum zincire.her 500kmde bir gaz yagıyla temizlerim bende ketenmax denen aparattanda var ipone zincir yagıyla yaglardım heyhat 10 yada 12 bin gibi bitti.hani kesinlikle 10 binde biter demek istemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
yav bende yeni modeli hiç sevmedim..bir yere falan gittigimde kaskı kilitle ona baglıyorum ellerim cebimde geziyorum.bir kere çıkarmıştım akşam eve gidince hemen taktım bayagı işe yarıyor.