Vallaha ben ilgili olduğum her konuya kimsenin yükleyemediği kadar Fotoğraf yüklüyorum
Elimdekiler bunlar işte napalım
Vallaha ben ilgili olduğum her konuya kimsenin yükleyemediği kadar Fotoğraf yüklüyorum
Elimdekiler bunlar işte napalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Biz yokken doğan abimiz vardı buralar da .
Al doğan abi hasret gider biraz.
Ben hayal ediyorum sen gercekleştiriyosun valla cbr 125 in cin malı versyonu yuan, gt 250 r, r1, valla zevklerimiz aynı, araya ufak tefek farklı motorlar girsede.
Yanlız r1 in sendeki kasasının bordosu lazım bana .
havalar düzelse motoruma atlayıp sırıtan yüzüm ile yeniden dolaşmaya başlasam bitsin artık bu hasret çok özledim motorumu çok :(
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
almak var 600cc, yada belki yeni kasa hyo, yada bütün parayı yemek var )))
Heran herşey olabilir 2012 son diyo kağıtı biten mayalılar
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
@ Sağol Osman'cığım
Zamanında hiç çıkmazdık buralardan Hyosungun her zaman ayrı bir yeri var gönlümde...
@Felon ;
Kardeşim 1ooo CC kullandıktan sonra Bir kardeş tavsiyesi sunayım sana .
Deneyimini pek bilmiyorum Yalnız Eğer 1000cc Zaptedebilecek konumdaysan, kesinlikle 600cc yi gereksiz buluyorum.
Yakıt masrafı aynı, hatta bazan daha düşük. Bakım masrafları hemen hemen aynı. Hız ve tork olarak daha tatminkar ...
Fiyat olarak da neredeyse aynı iki model de...
Peki o halde, neden 600CC isteniyor pek çözemedim doğrusu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
600 Lüğü de küçümseme kardeşim Hararet Konusunda... Birbirlerine yakın motorlar... Ben kullandğım için rahat yorum yapabiliyorum. ben pek bi hararet farkı göremedim aslında... Yalnız yine de tercih meselesi tabi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Motorum bugün kargoya verilmiş inşallah pazartesi motoruma kavuşacağımmm....
Motoruma xenon alacağımda kısa ve uzun ampulün tipi nedir acaba....
teşekkürle
felonn... Motorsiklete yeni başladım herşeyi soruyorum yardımlarınız için tşk....
kısaları xenon yapıp parklarıda beyaz yaparsam ssıkıntı yok o zaman .
Park ampulüde arabalardaki park ampulleri ile aynı sanırım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
bu arada tankpadimi ve depo kapağı siparişi verdim zevkime göre tasarladımm.....
Uploaded with ImageShack.us
önce herkeze slm... bende yamaha var virago.. onu geniş tekerli custom yapmak istiyorum... acaba nasıl olur ...? randıman alırmıyım....? ne olur ne biter...? bana kaça patlar...? kendim yaparsam bana kaça patlar...* ? yapabilirmiyim...? yardım cı olursanız sevinirim şimdiden saolun.... saygılar...
evet beyler bugünden itibaren motora 1*2 ay ara veriyorum.. ağır bir bakıma sokuyorum motoru ,ortalama 1500 2000 TL'yi gözden çıkardım.. arka amortisör, ön sol amortisör keçe değişimi, zincir,komple debriyaj seti, ön lastik,ön jant kenarlarında eziklikler var onları düzelttirmem lazım, gidon ve tekerlek bilyalarıda ne olur olmaz değiştirmeyi düşünüyorum. çift egzost yapacağım (ducati SF style)ayrıca bu egzostları kumlama yöntemi ile üzerinde ki nikelajı söktürüp mat siyah renge boyatıp üzerlerine yamaha xt660 egzost koruması takacağım.. arka silindir de muhtemelen keçelerle ilgili sorun var yağ yakıyor.en son işlem olarak ta boyaya vereceğim. mat siyah mı olsun orjinal renginde mi kalsın hala kararsızım ama diğer kaliperler,ayaklıklar ve depo kapağı gibi yerleri de statik boya ile güzel bir kırmızı yaptırmayı düşünüyorum.ve bugün motor hissettimi ne yaptı anlamadım ama şu deli hava da eve dönerken bir ara ibrede 299 KM/HZ gördüm , evet evet gördüm yalanım varsa tekerim patlasın. neden böyle oldu anlamadım soğuk ve şiddetli rüzgarı fazla mı içine çekti ne yaptı..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
299 km nedir yaa senin gösterge bozulmuş bence değiştirecekler arasına göstergeyide ekle
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
299 vuvv bi an mutlu olmusundur o hızda gidiyorum diye ya da gösterge bozuldu diye bi korku sarmıştır
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-sorunu-2.html
konu burda tartışılmış, arkadaş kutup başının söküp taktığında düzeldiğini belirtmiş. bir video çekip öyle mi düzeltsem.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Şu an bu konu içerisinde 189 kullanıcı var. (0 üye ve 189 misafir)