evet onu şöyle yapıyorlar, bizim amortisörün alt parçasını kesip onun da parçasını kesip ona kaynatıyorlar, ama temiz bir cbr600f amortisörü bulup nerde taktıracaksın onu.bir yere gittim adam bir amortisör gösterdi üzerinden tank geçmiş gibi. bi de tam bişiler düşünürken yanındaki adam da taktırdığı amortisör ile ilgili tartıştığını görünce ayrıldım ordan. asıl bizim motorlara suzuki bandit amortisörleri uyuyor . onun içinde ebayda araştırıyorum..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Farlar güzel olmuş kenarlarını da boyamışsın, evet çatlak görüntüyü bozuyor sanırım silikon gibi bir şey çekmişsin çok belirgin hale gelmiş.
---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:20 ----------
Motorun kazalı olduğu büyük ihtimal, ön çamurluk, airbag girişlerinin olmaması ve depo ezik, bunlar satıcının söyledikleri belki daha neler vardır, motor ve yürüyen aksam bilinemez Adamımotordan soğutma potansiyeli var.
Motoru bu hale nasıl getirmiş, hem kuryeyim diyor hem de 600RR alacakmış ilginç
---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:26 ----------
Evet aslında düşününce adamlar sadece bunu Hyosung için üretmemişlerdir herhalde, mutlaka başka markalarda da kullanılmıştır.
Peki bunun gümrükte takılma olasılığı var mı?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
ön çamurluk ön far çamı bide 2.tane ramayir eksiği var bunları alana kadar bu şekilde nası sürceksin motorda aerodinamik diye bişey var cok tehlikeli olur yani, ayrıca parcaları pahalı bu motorun sana tuzluya gelebilir. + olarak motor önden kaza yapmış, ön takım sana sorun cıkartır yüksek hızda giderken virajda yatarken vs. uzak dur hayatını tehlikeye atma derim. 500 tl 1000 tl fazla ver sağlam makina al bence.Bu dediklerim tamamen kendi fikrim, düşündüklerimi hic sakınmadan direk yazdım şimdiden hayırlısı olsun. Motor almak zor iş valla...
Silikon olayı kozmetiği azcık bozmuş ama calışma cok profösyönel olmuş helal olsun diyorum .
Birde siyah siperlik kadar lanet birşey yok ya, 130 un üstüne cıkarsın yatiyim dersin yatamazsın kaskın yarısından coğu dışarda kalır.Dediğin gibi video cekemessin.Dik otursan dahi görüş acını azda olsa daraltır.Görüntü olarak orjinalinden daha cool duruyo tamam ama götürdüklerinin yanında getirdiği hic birşey bence
@Felon kardeşim bu far karartma işini bende uygulucam motora, nasıl uygulandığını anlatman çok iyi olmuş eline diline sağlık, daha öncede uygulayanlar uyguladıktan sonra fotoğraf koyanlar olmuştu ama nasıl yaptıklarını kimse anlatmamıştı. Yalnız sana bi sorum olucak, mercekler için olan boşlukların nokta nokta olan çepere denk gelmicek şekilde çapları nedir acaba ? Ben delik delik olan kısımlara Angel eye yerleştirmeyi düşünüyorum, angel eyelarıda çaplarına göre satıyorlar, buarada diğer bir sorumda senin farlar zenon mu yoksa holojen ampul mü ?
teşekkürler,evet çatlak aslında içeri su almasada bazen buğu yaptığı için içli dışlı silikon çektim.ileride dıştaki silikonu sökebilirim o zaman daha az belli olur.
aynen teşekkürler
Rica ederim Angel eye hoş durur ama merceklerin yuvarlaklarını ölçmediğimden tahmini bi rakam vermeyeyim yanlış olabilir.Sökünce onun çapına uygun angel eye bulamasanda o nokta izleri delerek led yapabilirisin 2sayfa önce bi linkle örneğini vermiştim oda güzel duruyor.
Benim farlar normal far sadece parkları beyazla değiştirdim
Kısalardada osram night breaker var renk olarak aynı sarının az daha açık tonu.
ama Xenon almayı düşünüyorum
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Size masaüstülük bir fotoğraf atayım
Yüksek çözünürlük: http://p1.bikepics.com/2011/12/23/bi...20441-full.jpg
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
2.El Tiger Egzos satan varsa bana mesaj atabilir.
Güzel foto
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
+10 numara eline ayağına sağlık
Başarılı calışma.
Makine yi sabitlemek icin tripod kullanıldımı bu resim cekilirken ? Birde otomatik ayardamıydı herzamanki gibi hareketli mod vs. ayar cekildimi ?
@cakalaz
al bi gtr resimle dolduralım konuyu senin resimler eskidi hep tekrarlıyosun
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)