Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    felon, siperliğe de birşeyler düşünmelisin bence. siyah bir kaplama daha güzel gösterecek gibi.
    siyah siperlik çok hoş dururdu fakat bu seferde tank cam maceraları sonaerer goproyu kaskta denedik tank cam kadar iyi olmuyo.yani oluyoda tank cam gopro + kask olunca daha iyi
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerde olduğunu hatılamıyorum ama bir yerde okumuştum 600F in arka amortisörü uydurulabiliyormuş, belki daha sağlıklı olur, kim bilir orijinalinin fiyatı ne kadardır
    evet onu şöyle yapıyorlar, bizim amortisörün alt parçasını kesip onun da parçasını kesip ona kaynatıyorlar, ama temiz bir cbr600f amortisörü bulup nerde taktıracaksın onu.bir yere gittim adam bir amortisör gösterdi üzerinden tank geçmiş gibi. bi de tam bişiler düşünürken yanındaki adam da taktırdığı amortisör ile ilgili tartıştığını görünce ayrıldım ordan. asıl bizim motorlara suzuki bandit amortisörleri uyuyor . onun içinde ebayda araştırıyorum..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bunu bekliyoruz ama normal turuncu gelirse hayal kırıklığına uğrayacağız buda kahverengi gibi sanki ama turuncuya daha yakın custom color olmuş fakat müthiş gözüküyo.belkide sadece spot ışıklar altındaki resmin yanılgısıdır
    aslında bu renk alınmaz bi düşsen türkiyede bu rengi tuturacak adam bulamassın
    valla 10 numara, bal rengi midir nedir bal gibi renk, süper ötesi vesselam...
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı kuantum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dostlar, şimdi buraya şunumu şunumu alayıp yazıpta çömezler gibi görünmek istemiyorum. Sadece fikrinizi almak ve tecrübenize güvendiğim için yazıyorum. Aşağıdaki 2 linkte aynı motordur, sizce alsam çok sorun çıkarır mı?

Hatta alırken birlikte gidip motoru alıp yemek yiyip sohbet edip motor-kanka'sı olabiliriz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70727836/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68809322/detay
    2 ilanda aynı motorun ilanları fakat dikkat et motorun önden fotorafı yok çünkü önden kazalı kesin farı filan kırık 1 far 700tl bi çamurluk 100tl ona göre bence uygun motor değil almamanı öneririm
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Farlar güzel olmuş kenarlarını da boyamışsın, evet çatlak görüntüyü bozuyor sanırım silikon gibi bir şey çekmişsin çok belirgin hale gelmiş.

---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:20 ----------

Arkadaşlar dostlar, şimdi buraya şunumu şunumu alayıp yazıpta çömezler gibi görünmek istemiyorum. Sadece fikrinizi almak ve tecrübenize güvendiğim için yazıyorum. Aşağıdaki 2 linkte aynı motordur, sizce alsam çok sorun çıkarır mı?

Hatta alırken birlikte gidip motoru alıp yemek yiyip sohbet edip motor-kanka'sı olabiliriz

Motorun kazalı olduğu büyük ihtimal, ön çamurluk, airbag girişlerinin olmaması ve depo ezik, bunlar satıcının söyledikleri belki daha neler vardır, motor ve yürüyen aksam bilinemez Adamımotordan soğutma potansiyeli var.

Motoru bu hale nasıl getirmiş, hem kuryeyim diyor hem de 600RR alacakmış ilginç

---------- Post added at 01:39 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

evet onu şöyle yapıyorlar, bizim amortisörün alt parçasını kesip onun da parçasını kesip ona kaynatıyorlar, ama temiz bir cbr600f amortisörü bulup nerde taktıracaksın onu.bir yere gittim adam bir amortisör gösterdi üzerinden tank geçmiş gibi. bi de tam bişiler düşünürken yanındaki adam da taktırdığı amortisör ile ilgili tartıştığını görünce ayrıldım ordan. asıl bizim motorlara suzuki bandit amortisörleri uyuyor . onun içinde ebayda araştırıyorum..
    Evet aslında düşününce adamlar sadece bunu Hyosung için üretmemişlerdir herhalde, mutlaka başka markalarda da kullanılmıştır.
    Peki bunun gümrükte takılma olasılığı var mı?
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Evet aslında düşününce adamlar sadece bunu Hyosung için üretmemişlerdir herhalde, mutlaka başka markalarda da kullanılmıştır.
    Peki bunun gümrükte takılma olasılığı var mı?
    hayır , 70 dolar filan fiyatı sınırın da 75 € olduğunu düşünürsek sıkıntı yaşanmaz. ama bir o kadar da kargo parası var. ama inat ettim arkadaş kanuniye para kazandırmaya niyetim yok artık. beklerim yine de almam.
    Two Against the World

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    hayır , 70 dolar filan fiyatı sınırın da 75 € olduğunu düşünürsek sıkıntı yaşanmaz. ama bir o kadar da kargo parası var. ama inat ettim arkadaş kanuniye para kazandırmaya niyetim yok artık. beklerim yine de almam.
    Bence çok uygun, burda ne kadar acaba fiyatı?

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Bence çok uygun, burda ne kadar acaba fiyatı?
    eski bir model olduğu için bulamadım. alternatif bişiler bakmak lazım . ama onu da arızalı bir hyosung amortisörü bulup diğer alternatifler ile karşılaştırmak gerekiyor..
    Two Against the World

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R

ön çamurluk ön far çamı bide 2.tane ramayir eksiği var bunları alana kadar bu şekilde nası sürceksin motorda aerodinamik diye bişey var cok tehlikeli olur yani, ayrıca parcaları pahalı bu motorun sana tuzluya gelebilir. + olarak motor önden kaza yapmış, ön takım sana sorun cıkartır yüksek hızda giderken virajda yatarken vs. uzak dur hayatını tehlikeye atma derim. 500 tl 1000 tl fazla ver sağlam makina al bence.Bu dediklerim tamamen kendi fikrim, düşündüklerimi hic sakınmadan direk yazdım şimdiden hayırlısı olsun. Motor almak zor iş valla...

Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyah siperlik çok hoş dururdu fakat bu seferde tank cam maceraları sonaerer goproyu kaskta denedik tank cam kadar iyi olmuyo.yani oluyoda tank cam gopro + kask olunca daha iyi
    Silikon olayı kozmetiği azcık bozmuş ama calışma cok profösyönel olmuş helal olsun diyorum .
    Birde siyah siperlik kadar lanet birşey yok ya, 130 un üstüne cıkarsın yatiyim dersin yatamazsın kaskın yarısından coğu dışarda kalır.Dediğin gibi video cekemessin.Dik otursan dahi görüş acını azda olsa daraltır.Görüntü olarak orjinalinden daha cool duruyo tamam ama götürdüklerinin yanında getirdiği hic birşey bence

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Ah bi de çiziğin olmayaymış, eline sağlık güzel olmuş
    Selfish bunu beğendi.
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    @Felon kardeşim bu far karartma işini bende uygulucam motora, nasıl uygulandığını anlatman çok iyi olmuş eline diline sağlık, daha öncede uygulayanlar uyguladıktan sonra fotoğraf koyanlar olmuştu ama nasıl yaptıklarını kimse anlatmamıştı. Yalnız sana bi sorum olucak, mercekler için olan boşlukların nokta nokta olan çepere denk gelmicek şekilde çapları nedir acaba ? Ben delik delik olan kısımlara Angel eye yerleştirmeyi düşünüyorum, angel eyelarıda çaplarına göre satıyorlar, buarada diğer bir sorumda senin farlar zenon mu yoksa holojen ampul mü ?

Farlar güzel olmuş kenarlarını da boyamışsın, evet çatlak görüntüyü bozuyor sanırım silikon gibi bir şey çekmişsin çok belirgin hale gelmiş.[COLOR="Silver"]
    teşekkürler,evet çatlak aslında içeri su almasada bazen buğu yaptığı için içli dışlı silikon çektim.ileride dıştaki silikonu sökebilirim o zaman daha az belli olur.
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah bi de çiziğin olmayaymış, eline sağlık güzel olmuş
    aynen teşekkürler
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Felon kardeşim bu far karartma işini bende uygulucam motora, nasıl uygulandığını anlatman çok iyi olmuş eline diline sağlık, daha öncede uygulayanlar uyguladıktan sonra fotoğraf koyanlar olmuştu ama nasıl yaptıklarını kimse anlatmamıştı. Yalnız sana bi sorum olucak, mercekler için olan boşlukların nokta nokta olan çepere denk gelmicek şekilde çapları nedir acaba ? Ben delik delik olan kısımlara Angel eye yerleştirmeyi düşünüyorum, angel eyelarıda çaplarına göre satıyorlar, buarada diğer bir sorumda senin farlar zenon mu yoksa holojen ampul mü ?
    Rica ederim Angel eye hoş durur ama merceklerin yuvarlaklarını ölçmediğimden tahmini bi rakam vermeyeyim yanlış olabilir.Sökünce onun çapına uygun angel eye bulamasanda o nokta izleri delerek led yapabilirisin 2sayfa önce bi linkle örneğini vermiştim oda güzel duruyor.
    Benim farlar normal far sadece parkları beyazla değiştirdim
    Kısalardada osram night breaker var renk olarak aynı sarının az daha açık tonu.
    ama Xenon almayı düşünüyorum

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşünmüyor değilim aslında bir tane de 250 lik birşeyler... CBR250 ile GTR250 arasında gidip geLiyorum
    bi tane japon yeter, diğerini de koreli al madem
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Size masaüstülük bir fotoğraf atayım

Yüksek çözünürlük: http://p1.bikepics.com/2011/12/23/bi...20441-full.jpg

---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

2.El Tiger Egzos satan varsa bana mesaj atabilir.

Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Güzel foto

+10 numara eline ayağına sağlık

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    Başarılı calışma.

Makine yi sabitlemek icin tripod kullanıldımı bu resim cekilirken ? Birde otomatik ayardamıydı herzamanki gibi hareketli mod vs. ayar cekildimi ?

Güzel foto
    Alıntı mr.teo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +10 numara eline ayağına sağlık
    teşekkürler
    Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başarılı calışma.

Makine yi sabitlemek icin tripod kullanıldımı bu resim cekilirken ? Birde otomatik ayardamıydı herzamanki gibi hareketli mod vs. ayar cekildimi ?
    tripod yok burada hatırladığım kadarıyla.arkadaş çekti bu pozu manuelde bi ayar tutturmuştuk gün boyu öyle devam ettik ışık pek değişgenlik göstermiyordu.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Eski ANılarımı canlandırayım azıcık

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

@cakalaz
    al bi gtr resimle dolduralım konuyu senin resimler eskidi hep tekrarlıyosun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler