Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ocak 2012, 19:16
Felon adlı üyeden alıntı
işte bunu bekliyoruz ama normal turuncu gelirse hayal kırıklığına uğrayacağız
buda kahverengi gibi sanki ama turuncuya daha yakın custom color olmuş fakat müthiş gözüküyo.belkide sadece spot ışıklar altındaki resmin yanılgısıdır
aslında bu renk alınmaz bi düşsen türkiyede bu rengi tuturacak adam bulamassın
Evet bu konuda haklısın tutturamazlar bu rengi bende çok beğendim, gerçekten renk çok kaliteli gösteriyor ve siyahla çok uyumlu olmuş.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Reklamlar
-
24 Ocak 2012, 19:19
Felon adlı üyeden alıntı
işte bunu bekliyoruz ama normal turuncu gelirse hayal kırıklığına uğrayacağız
buda kahverengi gibi sanki ama turuncuya daha yakın custom color olmuş fakat müthiş gözüküyo.belkide sadece spot ışıklar altındaki resmin yanılgısıdır
aslında bu renk alınmaz bi düşsen türkiyede bu rengi tuturacak adam bulamassın
GT250 COMET 3.795euro=8994 TL yani 2.37tl euro şuan comet aşa yukarı burayla aynı hangi ülke fuarı acaba ? BU arada renk süper ama buraya gelmez :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
24 Ocak 2012, 19:40
-
24 Ocak 2012, 19:45
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
lastikleri bile farklı brezilya ya ihraç edilen modeller die biliyorum
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
24 Ocak 2012, 19:55
Evet Birezilya' ya giden modeller
-
24 Ocak 2012, 20:23
hangi şartlarda kaç LİTRE benzin yakıyorsun???
merhaba arkadaşlar,
bu başlıkta yorum yazacak olan arkadaşların motorlarının marka, model, yük(kg) ve son bakımlarını belirterek, hangi yol şartlarında(rüzgarlı, yağmurlu, toprak,asvalt) en son ölçmüş oldukları yakıt sarfiyatlarını litre olarak yazmalarını rica ediyorum.
forumda bu konuda açılmış, fakat sınırlı (yani 250 lik yada 650 lik gibi) kalmış sayfalar mevcut olabilir.hemen hepsini bir araya toplamak hedefim.
ve yukarıda ayrıntılarını da belirtmenizi istediğim etkenlerinde yakıt sarfiyatında etkisinin olduğunu göz önüne almış olacağız, daha sağlıklı bilgilere kavuşacağız.
herkesin katkısını bekliyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...akiyorsun.html
151 RS(2006), 150 ZC(2010),...
-
24 Ocak 2012, 20:25
cakalaz adlı üyeden alıntı
Hayır canım, öyle birşey ima etmedim ki yazdığımdan da belli oluyor. Yalnız Yeni kasalardan sıfır alıp sorun yasayan bir kaç arkadas olmustu, durum nedir? yeni kasaların tamamında mı böyle bir sorun var acaba diye merak ediyorum ?
tamam o zaman kusura bakma yanlis yorumlayip biraz ters cevap yazmisim biliyosun sikintili donemdeyim arada geliyolar :D
-
24 Ocak 2012, 21:52
Amortisor konusunda soyle dusunun. Yagin sertlesmesi durumu amortisor yerine duz catal olmasina yaklastirir. Amortisortisor yokken 160 km hizda bozuk bir yolda gittiginizi dusunun ne olur?
-
24 Ocak 2012, 22:03
UNdocab adlı üyeden alıntı
Amortisor konusunda soyle dusunun. Yagin sertlesmesi durumu amortisor yerine duz catal olmasina yaklastirir. Amortisortisor yokken 160 km hizda bozuk bir yolda gittiginizi dusunun ne olur?
Bugs bunny ?, amortisör demişken benim arka amortisör bugün son nefesini vermiş olup sadece helezon yay üzerinde gitmektedir..yani 2010 ve 2012 yılları arasında 2. amortisörüm hakkın rahmetine kavuşmuştur. ben mi bişi yapıyorum yoksa benim gibi böyle sorun yaşayan arkadaşlar var mı ?. hoş esenyurt gibi bir yerde amortisör diye birşey kalmaz ama , 2 amortisör arkadaş..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
25 Ocak 2012, 00:22
Ve bugün servisten aldım işte son hali
Keçeler kendini ileride belli edecek olsada eve gelirkenki ilk izlenimim eski 403 otobüsler gibi yaylanmanın artık olmayışı oh be! dedirtti.
Far ise bence müthiş durdu ah bide o çatlağım olmasaydı....
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
25 Ocak 2012, 00:30
Felon adlı üyeden alıntı
Ve bugün servisten aldım işte son hali
Keçeler kendini ileride belli edecek olsada eve gelirkenki ilk izlenimim eski 403 otobüsler gibi yaylanmanın artık olmayışı oh be! dedirtti.
Far ise bence müthiş durdu ah bide o çatlağım olmasaydı....
hadi bakalım paylaşta gözümüz gönlümüz açılsın ali gardaş :D
-
25 Ocak 2012, 00:33
ufak bi sorun yaşadım imageshack le ilgili şimdi geliyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
25 Ocak 2012, 00:35
Felon adlı üyeden alıntı
ufak bi sorun yaşadım imageshack le ilgili şimdi geliyor
kesin kesin hacı biliyoz senin sorunlarını biz :D:D
-
25 Ocak 2012, 00:38
Xianxin adlı üyeden alıntı
Motoru görmeye gittim haftasonu çok temizdi gerçekten 9300 de tüm bakımları servisi tarafından yapılmış 3000km daha bakım istemiyor motor çok ama çok hoşuma gitti yalnız tam motorun üstüne bindim şöyle bi tur atacaktım ki motoru 1.vitese attım motor tık diye stop etti.Satıcı abi de ayaklığı kaldırmadığından bunlarda ayaklığı kaldırmassan motor otomatik kendini durduruyor dedi.Ayaklığı kaldırdı tekrardan stop etti 5 dk uğraştık en sonunda ayaklığın switch i bozulmuştur ben bunu yaptırırım.Motorda bir problem yok dedi gerçektende samimiyetine inandım motor tertemizdi ve sorunsuz gözüküyordu.Hafta içi parayı denkleştirince satışını da alacağım
hayırlı olsun şimdiden, ne yalan söyliyim benimki de 2010 ama senin dediğin motor daha temiz görünüyor ve bendeki R modele kıyasla naked ın fiyatı da çok makul
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
25 Ocak 2012, 00:39
-
25 Ocak 2012, 00:50
jonturka adlı üyeden alıntı
görkem haklı gtr yazısı hiç olmasa daha iyi. çok kalabalık olmuş.
bence de GTR yazısı güzel olmuş da, 2012 yazısı olmasa olabilir yine de sen bilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
gugukk adlı üyeden alıntı
valla bende binzin fiyatları düştüğünde 600 lüğe geçicem ama hala düşmedi beklemedeyim
bence hiç bekleme gelen hükümetler onu bunu özelleştirip sürekli sattıkça türkiyede zamlar da benzin fiyatı da kolay kolay düşmez, aksine sürekli artar... sen yine de beklemekte özgürsün ^^
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Hayır canım, öyle birşey ima etmedim ki yazdığımdan da belli oluyor. Yalnız Yeni kasalardan sıfır alıp sorun yasayan bir kaç arkadas olmustu, durum nedir? yeni kasaların tamamında mı böyle bir sorun var acaba diye merak ediyorum ?
yoksa r1 in yanına kardeş mi alıcaksın da bu kadar soruyon cakalaz :D
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
25 Ocak 2012, 00:55
tekhancer adlı üyeden alıntı
yoksa r1 in yanına kardeş mi alıcaksın da bu kadar soruyon cakalaz :D
Düşünmüyor değilim aslında bir tane de 250 lik birşeyler... CBR250 ile GTR250 arasında gidip geLiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
25 Ocak 2012, 00:55
felon, siperliğe de birşeyler düşünmelisin bence. siyah bir kaplama daha güzel gösterecek gibi.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
25 Ocak 2012, 00:59
Arkadaşlar dostlar, şimdi buraya şunumu şunumu alayıp yazıpta çömezler gibi görünmek istemiyorum. Sadece fikrinizi almak ve tecrübenize güvendiğim için yazıyorum. Aşağıdaki 2 linkte aynı motordur, sizce alsam çok sorun çıkarır mı?
Hatta alırken birlikte gidip motoru alıp yemek yiyip sohbet edip motor-kanka'sı olabiliriz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70727836/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68809322/detay
-
25 Ocak 2012, 01:00
Chronix adlı üyeden alıntı
Bugs bunny ?, amortisör demişken benim arka amortisör bugün son nefesini vermiş olup sadece helezon yay üzerinde gitmektedir..yani 2010 ve 2012 yılları arasında 2. amortisörüm hakkın rahmetine kavuşmuştur. ben mi bişi yapıyorum yoksa benim gibi böyle sorun yaşayan arkadaşlar var mı ?. hoş esenyurt gibi bir yerde amortisör diye birşey kalmaz ama , 2 amortisör arkadaş..
Nerde olduğunu hatılamıyorum ama bir yerde okumuştum 600F in arka amortisörü uydurulabiliyormuş, belki daha sağlıklı olur, kim bilir orijinalinin fiyatı ne kadardır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler