Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Ocak 2012, 01:30
Xianxin adlı üyeden alıntı
1.ilan için: 2006 model siyah-gri olduğunu bilmiyordum. Ben yok diye biliyorum bir araştır istersen. km'si de kolpa zaten, fiyat ise uçuk.
2.ilan için: Bizim buluşmalara gelmişti bu arkadaş bir keresinde. Motor'dan bir ses geliyordu tam olarak bulamamıştık diye hatırlıyorum. Belki önemsiz birşeydi yanlış söylemiyim. Bir de ben beğenmemiştim motorda çok fazla çizik sıyrık vardı. Fiyat ise normal.
3.ilan için: Beyaz Hyosung yazılı motorlar 2006 model diye biliyorum. 2007 yazmış arkadaş. Ancak her ikisi için de fiyat çok uçuk.
4.ilan için: Son ilanın fiyatı normal komple boyalı motor için. Eğer boya kötü durmuyorsa alınabilir. Lastikleri de değiştirmiş. Fazla bütçen yoksa git al.
ya da başka ilanlara bak.
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
Reklamlar
-
21 Ocak 2012, 02:14
2006 olan 2 motor 2007 yazıyor =) 2007 olan gri siyahta 2006 yazıyor =) bu arada gri siyahın km si %97 düşürülmüş. ben bugun htosung alacak olsam ya 5.500 -6000 tl arası bi fiyata gri siyah 2007 alırım yada 7000 tl civarına 2011 beyaz alırım
-
21 Ocak 2012, 02:16
Serk21 adlı üyeden alıntı
2006 olan 2 motor 2007 yazıyor =) 2007 olan gri siyahta 2006 yazıyor =) bu arada gri siyahın km si %97 düşürülmüş. ben bugun htosung alacak olsam ya 5.500 -6000 tl arası bi fiyata gri siyah 2007 alırım yada 7000 tl civarına 2011 beyaz alırım
bulursan alırsın (beyazı)
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
21 Ocak 2012, 02:28
jonturka adlı üyeden alıntı
bulursan alırsın
(beyazı)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8466814/detay/
7 değilde 7200-7600 arasına cok rahat alınır.Daha şimdiden 2-3 el değiştirmiş yeni kasalar var piyasada, belki düz 7 ye bile alınır.
-
21 Ocak 2012, 02:44
osman_22 adlı üyeden alıntı
düzde 7 ye 2011 satan adam ya beyin özürlüdür yada satmasa iflas edicektir doruya doğru
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
21 Ocak 2012, 03:05
alper150zc adlı üyeden alıntı
düzde 7 ye 2011 satan adam ya beyin özürlüdür yada satmasa iflas edicektir doruya doğru
bi iki el değişince satılır.Asıl zararı ilk sahibi eder herzaman cünkü motoru sıfır alıp ikinci el olarak satıyo.Ayrıca hem bu forumdaki hemde sahibinden'deki fiyatları cok abartılı ve gercek dışı buluyorum ben.Günümüzde 2006 7 lere 6 bin 7 bin tl isteyenler havada ucuşuyo.
Benim arkadaşım 2009 yılında yani 3 yıl önce 2007 modeli 4 bucuğa almıştı.
Bende gecen sene 2008 modeli 4 400 e almıştım.
İkimizin aldığı motorda hem ic hem dış olarak sorunsuzdu hemde...
Cakalaz'ın zamanında aldığı gt r model olarak yüksek km olarakta düşüktü, ve cok komik bi rakama almıştı.
2011 beyaz motor duruma göre 8 e satılabilir tabi satılmaz diye birşey yok.Ama uzun süre beklemek istemeyen satıcının kafasında belirlediği fiyatta 7200-7500 olmalı bence.
Alırken acele etmemek gerektiğini düşünüyorum.Keyfi satıcıdan değilde paraya ihtiyacı olan satıcıdan motor almak lazım..
-
21 Ocak 2012, 03:57
Motosikletim 2011 11000km de ben motosikletimi iki defa yan yatırdım. eğer düz asfalt olsa hiçbişe olmazdı mıcırlı yol olduğu için derin çizikler oluştu. Atatürk sanayide full boyadan geçirttim 2 ay önce.
Bunlara rağmen 7400 gibi bi rakamdan aşağı vermem. Sen ise neden bahsediyosun. Hala ödenecek 7000TL kredisi var. Para öyle kolay kazanılmıyor. Kolay kazanan yada kazanmadan alanlar senin dediklerini yapar.
Asıl msjım başka konuda olacaktı. Kimse bilmiyor ya da bi şekilde konusu geçmedi galiba.
Arkadaşlar 2012 hyosunglarda bazı değişiklikler var. Ama Türkiye ye gelenlerde var mı bilmiyorum. İki silindire de oksijen sensörü takılmış, yeni kullanılan Delphi beyin ile daha verimli yakıt kullanımı sağlanmış. 2012 alanlar var mı ?
Ben 2011 ile 3.2lt ile 100km yol yapmıştım yeni çıkanlarda ya daha da az yakabilecek ya da hızlanma grafiği daha iyileştirilmiş olacak gibi
-
21 Ocak 2012, 04:19
UNdocab adlı üyeden alıntı
Motosikletim 2011 11000km de ben motosikletimi iki defa yan yatırdım. eğer düz asfalt olsa hiçbişe olmazdı mıcırlı yol olduğu için derin çizikler oluştu. Atatürk sanayide full boyadan geçirttim 2 ay önce.
Bunlara rağmen 7400 gibi bi rakamdan aşağı vermem. Sen ise neden bahsediyosun. Hala ödenecek 7000TL kredisi var. Para öyle kolay kazanılmıyor. Kolay kazanan yada kazanmadan alanlar senin dediklerini yapar.
Asıl msjım başka konuda olacaktı. Kimse bilmiyor ya da bi şekilde konusu geçmedi galiba.
Arkadaşlar 2012 hyosunglarda bazı değişiklikler var. Ama Türkiye ye gelenlerde var mı bilmiyorum. İki silindire de oksijen sensörü takılmış, yeni kullanılan Delphi beyin ile daha verimli yakıt kullanımı sağlanmış. 2012 alanlar var mı ?
Ben 2011 ile 3.2lt ile 100km yol yapmıştım yeni çıkanlarda ya daha da az yakabilecek ya da hızlanma grafiği daha iyileştirilmiş olacak gibi
benim öle daha önceki sayfalarda 2012 lerde beyin farklı bazı değişiklikler iyileştirmeler yapıldı dediğimde kızmıştın biraz geri gidersen :D----aynı zamanda delphi beyinlilerin sticerları farklı benim resimlerime bakarsanız 2 sayfa geride öleler
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
21 Ocak 2012, 05:26
bulurum tabiki yeterki almak isteyeyim.hyosungumu sattıktan sonra araba aldım ilanda 13.000 yazan arabayı 11500 e aldım sonra 13.650 ye sattım sonra gittim 18.000e focus aldım hemde 2 bini taksite baglayıp, şuan esnaf 17.500 veriyor. yani anlayacagın piyasa bu serbest piyasa.hyosung çok güzel bir motor fakat benim vereceğim fiyat 2011 ine 7.000 tl civarı yani 8 bin değil. 8 ona verene kadar gider 600F alırım 2 bin kredi çeker. tabi herkez için değişir bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:20 ----------
osman_22 sen çok yaşa =) pc çok kastıgı için ilanalara girip bakamamıştım sen bulmuşsun =) işte 7 bin tl civarı beyaz yeni kasa =) hatta ben niyetli olsam 7 bin tl ile gider zorlardım =)[COLOR="Silver"]
-
21 Ocak 2012, 09:35
Arkadaşlar adam gibi gt 250 r bulamadıgımdan galiba şu ilandaki naked hyosung u alacağım ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70852576/detay
-
21 Ocak 2012, 10:02
alper150zc adlı üyeden alıntı
benim öle daha önceki sayfalarda 2012 lerde beyin farklı bazı değişiklikler iyileştirmeler yapıldı dediğimde kızmıştın biraz geri gidersen :D----aynı zamanda delphi beyinlilerin sticerları farklı benim resimlerime bakarsanız 2 sayfa geride öleler
evet usta 2012lerde gizli saklı deli değişiklikler var gibime geliyor.Bizim böle bişeden haberimiz yoktu servise götürdük.Aboow yeni beyin var la.Tepkisini alınca nette araştırdım bi kaç iyileştirme yapılmış sanırım.Performans olarak +sı olmuştur kanaatindeyim ama vermiyorki bi test edelim ninjayla
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
21 Ocak 2012, 12:31
osman_22 adlı üyeden alıntı
bi iki el değişince satılır.Asıl zararı ilk sahibi eder herzaman cünkü motoru sıfır alıp ikinci el olarak satıyo.Ayrıca hem bu forumdaki hemde sahibinden'deki fiyatları cok abartılı ve gercek dışı buluyorum ben.Günümüzde 2006 7 lere 6 bin 7 bin tl isteyenler havada ucuşuyo.
Benim arkadaşım 2009 yılında yani 3 yıl önce 2007 modeli 4 bucuğa almıştı.
Bende gecen sene 2008 modeli 4 400 e almıştım.
İkimizin aldığı motorda hem ic hem dış olarak sorunsuzdu hemde...
Cakalaz'ın zamanında aldığı gt r model olarak yüksek km olarakta düşüktü, ve cok komik bi rakama almıştı.
2011 beyaz motor duruma göre 8 e satılabilir tabi satılmaz diye birşey yok.Ama uzun süre beklemek istemeyen satıcının kafasında belirlediği fiyatta 7200-7500 olmalı bence.
Alırken acele etmemek gerektiğini düşünüyorum.Keyfi satıcıdan değilde paraya ihtiyacı olan satıcıdan motor almak lazım..
Görkem, afedersin ama senin aldığın motor dökülüyodu be hacı..gidonu kırık değil miydi onun..nasıl sorunsuzdu? heryerinde çizikler sıyrıklar vardı..boyası atmıştı turuncu yeri sarı olmuştu..egzozun içi dağılmıştı oynayıp duruyodu..adam o motoru satmak için 6 ay ilan tutmuştu..tamam iyi paraya aldın tabiki hemfikiriz ama sorunsuz fln değildi senin motor..
Tabi ki belli ölçülerde her motor her fiyata alınır. Ancak insanların motordan beklentileri farklı oluyor. Kimisi o fiyata motor olmayacağını söylerken, o fiyata alacağın motordan hayır gelmez demek istiyor, ya da görüntüsü içine sinmez, almaz. Kimisi de alır görüntüsüne aldanmadan gitsin yeter der. Burada bu iki grup tartışıyor şu an bence ben ilk gruptanım.
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
21 Ocak 2012, 15:13
Hocam bende farklı birşey söylemiyorum 7400 den aşağı vermem demişsiniz, ben sizden motoru 7400 e alırım, 3 ay kullanırım 7 ye satarım, mantık bu yani.Ama ben motorumu 8 e satıcam deseydiniz orda fikir ayrılığı olurdu, ben size motoru o fiyata ya satamayacağınızı yada 3-4 ay alıcı bekliyeceğinizi ve şans eseri satacağınızı söylerdim...
Serk21 adlı üyeden alıntı
bulurum tabiki yeterki almak isteyeyim.hyosungumu sattıktan sonra araba aldım ilanda 13.000 yazan arabayı 11500 e aldım sonra 13.650 ye sattım sonra gittim 18.000e focus aldım hemde 2 bini taksite baglayıp, şuan esnaf 17.500 veriyor. yani anlayacagın piyasa bu serbest piyasa.hyosung çok güzel bir motor fakat benim vereceğim fiyat 2011 ine 7.000 tl civarı yani 8 bin değil. 8 ona verene kadar gider 600F alırım 2 bin kredi çeker. tabi herkez için değişir bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:20 ----------
osman_22 sen çok yaşa =) pc çok kastıgı için ilanalara girip bakamamıştım sen bulmuşsun =) işte 7 bin tl civarı beyaz yeni kasa =) hatta ben niyetli olsam 7 bin tl ile gider zorlardım =)[COLOR="Silver"]
Ya katılıyorum ben sana, 8 i gözden cıkardıysan gidip sıfır almak daha mantıklı.Madem uzun süre kullancan rodajı nasıl yapılmıştır acaba hangi yağ kullanılmıştır, motor sıkıştırılmışmıdır acaba derdin olmaz.Benzini sorun etmiceksen 600 F bile düşünürsün dediğin gibi.
jonturka adlı üyeden alıntı
Görkem, afedersin ama senin aldığın motor dökülüyodu be hacı..gidonu kırık değil miydi onun..nasıl sorunsuzdu? heryerinde çizikler sıyrıklar vardı..boyası atmıştı turuncu yeri sarı olmuştu..egzozun içi dağılmıştı oynayıp duruyodu..adam o motoru satmak için 6 ay ilan tutmuştu..tamam iyi paraya aldın tabiki hemfikiriz ama sorunsuz fln değildi senin motor..
Tabi ki belli ölçülerde her motor her fiyata alınır. Ancak insanların motordan beklentileri farklı oluyor. Kimisi o fiyata motor olmayacağını söylerken, o fiyata alacağın motordan hayır gelmez demek istiyor, ya da görüntüsü içine sinmez, almaz. Kimisi de alır görüntüsüne aldanmadan gitsin yeter der. Burada bu iki grup tartışıyor şu an bence
ben ilk gruptanım.
Gidon olayı kuzende oldu, aslında sürmeyi biliyodu ama 10 dk olmadan düşürdü motoru evin oralarda turlarken onu biz yaptık.(sayma yani alırken yoktu)
Onun haricinde motorda ezik sürtünme vs yoktu biliyosun.Kuyrukta ki cizikler sayıca cok olduğundan yakından kötü görünüyodu, onun haricinde grenaj durumu iyiydi.Turuncu yeri sarı olmuş dediğinde 5 kuruş büyüklüğünde bi yer lafını etmeye gerek yok.
Egzozta düşüp kalkmamıştı bi cizik bile yoktu cünkü egzozda, adam apaciliğine cok ses cıksın diye icini yarım boşalttırdım demişti bana, ne olduysa onların kurcalamasıyla olmuş.
Ben 5 bin km ye yakın sorunsuz sürdüm.Şimdi altımda olsa arkama bakmadan şehirler arası yolculuğa cıkardım.Senin motorun cok temiz 0 dan farksız olduğundan bu detaylar gözüne büyük sorun olarak geliyo ama inan 10-20 kişi 0 mı aldın diye sordu.+ benim motorda boşa gecme sorunuda hic yoktu.
Bide motor dökülüyo demişsin abi yuh diyorum sana gel 3 - 3 bucuk bine satılan hyolara bakalımda bi dökülen motor nası oluyomuş birlikte görelim Saygılar
-
21 Ocak 2012, 18:50
boşverin beyler alan alsın satan satsın.Bu ticaret durumları karışık 6500 e 2007 ölü makinenin satıldığınıda gördüm.kısmet diyek gitsin
Bu hafta yapacak bişe bulamayınca canım sıkıldı şu akıtan amortisör keçelerimi değiştirtmek için komple soydum motoru.
Kafa grenajı,yan grenajlar,kafa farı,ön çamurluk herşeyi söktüm.Şimdi bitek motoru keçeleri değiştirteceğim motorcuya götürmek kaldı.(ben hassasım grenajlar servislerde düzgün sökülmüyor çiziyolar. kendim soyar öyle götürürüm)
Onun dışında farı sökme nedenimde fardaki ufak çatlağı şeffaf silikonla kapamak ve far içini açarsam eğer şunu yapmayı düşünüyorum.tam karar veremedim hoş dururmu yoksa değmezmi ?
http://korider.com/index.php?topic=19218.0
-
21 Ocak 2012, 19:09
Felon adlı üyeden alıntı
boşverin beyler alan alsın satan satsın.Bu ticaret durumları karışık 6500 e 2007 ölü makinenin satıldığınıda gördüm.kısmet diyek gitsin
Bu hafta yapacak bişe bulamayınca canım sıkıldı şu akıtan amortisör keçelerimi değiştirtmek için komple soydum motoru.
http://img254.imageshack.us/img254/3378/dsc0037scr.jpg
Kafa grenajı,yan grenajlar,kafa farı,ön çamurluk herşeyi söktüm.Şimdi bitek motoru keçeleri değiştirteceğim motorcuya götürmek kaldı.(ben hassasım grenajlar servislerde düzgün sökülmüyor çiziyolar. kendim soyar öyle götürürüm)
Onun dışında farı sökme nedenimde fardaki ufak çatlağı şeffaf silikonla kapamak ve far içini açarsam eğer şunu yapmayı düşünüyorum.tam karar veremedim hoş dururmu yoksa değmezmi ?
http://korider.com/index.php?topic=19218.0
Hyosung'u bilene hoş durur ama yabancısının çok dikkatini çekmez gibi geldi bana abi.
Motosiklet.net - Tutku YaraTTI..
-
21 Ocak 2012, 20:49
-
21 Ocak 2012, 20:54
@Felon
Abi çok güzel görünüyor ellerine sağlık, motora takınca eminim çok güzel duracak. Takıldığında ki fotoğrafları merakla bekliyorum
Motosiklet.net - Tutku YaraTTI..
-
21 Ocak 2012, 21:22
Eline sağlık felon, motoruna iyi bakıyosun, özeniyorum valla motordan uzaklarda olunca
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
21 Ocak 2012, 23:07
CankutKaba adlı üyeden alıntı
@Felon
Abi çok güzel görünüyor ellerine sağlık, motora takınca eminim çok güzel duracak. Takıldığında ki fotoğrafları merakla bekliyorum
my91 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık felon, motoruna iyi bakıyosun, özeniyorum valla motordan uzaklarda olunca
eyw saolun, boş vakitlerde böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum. bide yaptığım şey hoşuma giderse o oh )))
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
beyler şimdi ön amortisör için yağ ve keçe alıcam hangi marka alayım? varmı tavsiyeniz?
-
21 Ocak 2012, 23:26
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler