arkadaşlar elinizde çıkma orjinal egzos varsa ilgileniyorum aklınızda bulunsun :D
arkadaşlar elinizde çıkma orjinal egzos varsa ilgileniyorum aklınızda bulunsun :D
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
harbi ciddiye almışlar yaw
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
kar durdu gece 12.30 1 gibi daha yağmaz artık diye çıktım Senin makine gibi bi şey bulsam dağlara çıkarım sırf fotoğraf için ama 6 yıllık telefonumla bu kadar
Bende ss potansiyeli dışında hepsi var bi ss yok
Denize dik hiç gitmedim korkudan hep paraleldim zaten gazlama olaylarını denizden daha uzakta yaptım
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-%5E_%5E.html
Sanırım buna önyargı diyolar.
@zongoku
eyv saolasın
@alper150zc
Yok artık hacı abartma yaw, motogp de neymiş o kadar düştükmü peh...
ben keyif için biniyorum, muhasebe sıkıcı bir meslek olsada hayatıma bu dalda devam etmekten mutluyum.Kawasaki takımına o kadar mail attım ben sizde yarışmam diye, yok illa sofuoğlunu çıkartalım sen gir diyolar.Kimsenin ekmeğinden olmasını istemem arkadaşım, öyle biri değilim ben...
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hyosung 140 dan sonra tekleme yapıyor dediler çıkan varmı 140 üzerine, nasıldır 150 falan görüyormu ?
ifşa olduk la niye yaptın bunu şimdi
140 kim görmüş ya oha okadar gidiyomu bu alet ben 120 bastım en fazla:D
---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:04 ----------
beyaz-siyah ninjalar 20binde reflektiye oluyomuş bak bu isviçreli bilim adamları tarafından kanıtlanmış sakın almayın millet satıyor bilmeden alanlar var :D:D:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
90 Dan sonra titretiyomuş bide öyle bi durum varmış 2011-12 yeni kasaların kronik sorunuymuş doğrumu ?
Ya o değilde, yeni kasa alcam bi tane düz beyaz var, seninki gibi siyah beyaz var.
Birde bunların kendi icinde düzü, bordo cizgilisi, mavi cizgilisi falan var.Renkte benim en önem verdiğim konudur.
Ne düşünüyosunuz bu konu hakkında ? (herkese soruyorum bu soruyu)
Mavili olan mavi elcik manet takımıylı bordo olanda bordo takımla sağlam uyum sağlar.
Düz olanlar nereye ceksen gelir sanki ama diğerleri gibi takım olmaz elcik manetler...
E bide orjinal görüntüde hangisi daha iyi o var..
bende yok oda bi hurafe hata şöle söliyim devrim yükseldikçe motorun vibrasyonu azalıyor 6devirden sonra hiç yok gibi resimlerdede 1-2 resimdekiler 2011 sticerları diğerleri 2012 sticerla bende 4.üncü resimdeki var dikkat edersen 4üncü resimde motor bloğunda stkanuni yazıyo 1 ve 2resimde yazmıyor çünkü 4 resimdeki 2011 in sonlarında gelen modeller yenilerinde blokta stkanuni yazıyor 3yada 4ü al onlar daha yeni model
---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 19:41 ----------
Uploaded with ImageShack.us
bunlar belki fikir vermene yardımcı olur profesyonel fotoraf makinem yok cepten çekim hepsi
Valla bende atanayım kafa göz dalacağım bu işe, her tür motor kullanacağım kesin ama çopır kesinlikle değil Güzel bir süpermotoyla başlamak istiyorum
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
Valla siyah beyaz güzel duruyor özellikle sadece bordo çizgilide (1. foto) 10 numara olmuş ben ilk gördüğümde aşık oldum sanki, nedeni ise alt karenajda da beyaz uzantının olması, diğerlerinde üst ayrı alt ayrı renk hoş gelmedi bana. Siyah beyaz pek sevmem ama o ayrıntı çok güzel göstermiş diğerlerine nazaran, sanırım sadece o modelinde var o ayrıntı.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 125 kullanıcı var. (0 üye ve 125 misafir)